5 triků, jak ušetřit na Baťa.cz

Lenka Chládková
Publikováno 1. září 2020

Společnost Baťa.cz je jedním z největších českých výrobců obuvi a je známá po celém světě. V České republice provozuje na sedm desítek kamenných prodejen a internetový obchod Baťa.cz. Filozofie společnosti je postavena na myšlenkách, hodnotách a cílech zakladatele Tomáše Bati, který společnost založil před více než sto lety. Jedním ze základních hesel společnosti je „Náš zákazník, náš pán“, díky tomu jsou zákazníci společnosti Baťa vždy na prvním místě.

Kromě své vlastní úspěšné značky obuvi a doplňků Baťa nabízí sportovní, volnočasovou a společenskou obuv různých světových značek. Zastoupeny jsou mimo jiné značky Adidas, Nike, Vans, New Balance, Diesel, Gabor, Geox, Le Coq Sportif nebo Weinbrenner. V nabídce je také široká škála módních doplňků jako kabelky, peněženky, šátky, šály, punčochové zboží, některé druhy oděvů a samozřejmě přípravky pro péči o obuv. Každý měsíc je u Bati v prodeji nová kolekce, která představuje nejnovější trendy sezóny.

Jak ušetřit na Baťa.cz

  1. Staňte se členem Baťa klubu

    Společnost Baťa pro své zákazníky připravila věrnostní program Baťa klub, který přináší pravidelným zákazníkům zajímavé výhody. Členové Baťa klubu jsou vybaveni Baťa kartou, na kterou se za každý nákup přičítají body. Za každou korunu je připsán jeden bod. Za samotnou registraci je ihned připsáno připsáno 200 bodů.

    Registrovat se do Baťa Klubu lze přímo na stránkách Baťa.cz, nebo v kterékoli kamenné prodejně Baťa. Členství má několik úrovní, ty se odvíjí od částky, kterou u Bati utratíte za jednu sezónu. Sezóna trvá 12 měsíců. Čím více utratíte, tím více výhod získáte. Dosažená úroveň je v platnosti do konce sezóny a celý následující rok.

    Ihned po registraci získáváte standardní výhody, které jsou společné pro všechny úrovně členství. Jedná se o nákup za klubové ceny, pozvánky na speciální klubové akce, dvojnásobek bodů za dětskou obuv a 10% narozeninová sleva.

    Úrovně členství v Baťa klubu

    Standard 0 – 1 999 bodů

    V této úrovni získáte standardní výhody Baťa klubu.

    Silver 2 000 – 4 499 bodů

    Ke standardním výhodám obdržíte poukázku na nákup v hodnotě 100 Kč.

    Gold 4 500 – 9 999 bodů

    V této úrovni získáte navíc poukázku na 300 Kč a slevu 15 % jako dárek k výročí registrace do klubu.

    Deluxe 10 000 – 19 999 bodů

    Ke standardním výhodám náleží poukázka na 700 Kč, 15% sleva k výročí registrace do klubu a pro všechny objednávky na Baťa.cz doručení zdarma.

    Platinum více než 20 000 bodů

    Nejvyšší úroveň nabízí ke standardu poukázku na 1 500 Kč, 15% slevu k výročí registrace do klubu, pro všechny objednávky z e-shopu doručení zdarma a poukázku 500 Kč za každých dalších nasbíraných 2 500 bodů.

  2. Sledujte aktuální slevy v e-shopu Baťa.cz

    V e-shopu Baťa.cz přímo na hlavní straně pod záložkou Slevy najdete veškeré zlevněné produkty. Slevy dosahují až 50 % a lze je zobrazit podle jednotlivých kategorií nebo značek. Nabídka zlevněného zboží se stále mění. V kategorii dámské, pánské a dětské obuvi se dají pořídit sezónní, trendové, společenské či sportovní boty za skvělé ceny.

  3. Doprava zdarma a snadná výměna zboží

    Při objednávce zboží nad 499 Kč je doprava zdarma. K dispozici je také služba Click & Collect, kdy je zboží doručeno na nejbližší prodejnu Baťa zdarma. Je-li zboží dostupné přímo na prodejně, můžete si ho vyzvednout ještě ten samý den. Pokud se na prodejně nenachází, bude doručeno do pěti pracovních dnů.

    Zboží je možné vrátit bez udání důvodu do 30 dní, výměna je možná v kterékoliv kamenné prodejně Baťa.

  4. Sledujte speciální slevy a akce

    Společnost Baťa pravidelně nabízí speciální slevové akce. Většinou se jedná o časově omezené slevy zaměřené na vybraný sortiment. Například to jsou 25% slevy na vybrané značky dámské a pánské obuvi. Slevové kódy se většinou uplatňují v posledním kroku objednávky zadáním příslušného kódu.

    Na speciální akce v e-shopu Baťa vás upozorní naše pravidelná rubrika Skrblíkův týden. Nový přehled slev vychází vždy v pondělí.

  5. Slevové kupóny Baťa

    Před nákupem se vyplatí na našem kupónovém webu zkontrolovat, zda nejsou k dispozici slevové kupóny Baťa.

    Baťa příležitostně vydává slevové kupóny ve výši 20–30 %.


P
Pavel 26.06.2022 – 08:11

Nezapomeňte že se stále jedná o lepené boty vyrobené v rozvojových zemích. Už dnes seženete ručně šité sandále do 3000tis. Které vám zaručeně vydrží roky. Chce to jen hledat specializované kamenné obchody, třeba ty sandále jsou z Rakouska a obchod mají v Praze.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy a triky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás