Letenky na víkend: Kypr od 511 Kč, Reykjavik od 1 120 Kč, Athény od 488 Kč

Lapetka
Publikováno 27. listopadu 2019

Pokud rádi cestujete, jsou víkendové letenky ideálním způsobem, jak při zaměstnání poznat co nejvíce míst. My jsme pro vás teto týden vybrali letenky na víkend do známých, ale i méně profláknutých destinací.

  1. Londýn od 464 Kč

    Levné letenky do oblíbeného Londýna přináší na začátek roku 2020 společnost Wizz Air. Výhodou je, že můžete vybírat jak z mnoha termínů, tak i z více letišť – odletět můžete z Bratislavy, Katowic i Krakowa. Odlety jsou od čtvrtku do soboty, přílet můžete volit od soboty do pondělka. Většina z letů na leden 2020 až do března 2020 se vejde pod tisícovku, ale stále je k dispozici i dost termínů okolo 500 Kč. Londýn je poměrně známou destinací, ale tipy, jak v Londýně ušetrřit, se jistě hodí vždy.

    Odlet: Bratislava / Katowice / Krakow
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  2. Sofie od 511 Kč

    Wizz Air nabízí akční letenky i do hlavního města Bulharska – Sofie. tuto méně tradiční destinaci můžete navštívit od ledna až do května 2020,a to za příjemné ceny okolo tisícovky. Když si dáte s hledáním trochu práci, seženete letenky i za skvělou cenu okolo 500 Kč. Levné letenky do Sofie koupíte s odletem z Bratislavy s odletem v pátek a příletem v neděli. Za příznivou cenu seženete i pár termínů s příletem v pondělí.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – květen 2020

  3. Stuttgart od 261 Kč

    Především jihomoraváky potěší nabídka letenek za super cenu do Stuttgartu. Odlet je z Vídně, vybírat můžete z termínů během ledna a února 2020. Levné letenky do Stuttgartu přináší irská společnost Ryanair a letět můžete na prodloužený víkend od čtvrtku do pondělí. Ve Stuttgartu můžete navštívit například dvě zajímavá muzea automobilek Porsche a Mercedes-Benz.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  4. Skopje od 639 Kč

    Od prosince 2019 až do března 2020 můžete navštívit za velmi příznivou cenu hlavní město Makedonie, Skopje. Toto město na řece Vardar, která jej dělí na muslimskou a pravoslavnou část, má určitě čím zaujmout, a pokud rádi navštěvujete ne úplně profláknuté destinace, neměli byste jeho návštěvu vynechat. Levné letenky do Skopje přináší Wizz Air, odlet je z Bratislavy, a vybírat můžete z termínů od prosince 2019 až do března 2020 – odlet je vždy v pátek, přílet v neděli.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019 – březen 2020

  5. Lvov od 523 Kč

    Prodloužený víkend od pátku do pondělí si můžete užít ve Lvově na Ukrajině. Toto okouzlující město je zapsáno na seznamu UNESCO, stejně jako Lyčakovský hřbitov, jehož návštěvu byste neměli vynechat. Pokud máte zájem, můžete se účastnit i jeho noční prohlídky. Levné letenky do Lvova pořídíte u společnosti Wizz Air s odletem z Bratislavy. Létá se v pátek v 9:30 tam, zpět pak v pondělí v 8:50 a termíny jsou dostupné od ledna do března 2020.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  6. Bergen od 465 Kč

    Další destinace, která je zapsaná v seznamu UNESCO a do které vám doporučíme levné letenky, je Bergen, druhé největší město Norska. Do seznamu UNESCO se dostala čtvrť Bryggen a soustava barevných domků. Do Bergenu se dostanete za výhodnou cenu se společnosti Wizz Air – létá se z Katowic, termíny jsou vždy stejné – odlet je ve čtvrtek v 6:50, návrat zpět z Bergenu pak v neděli ve 20:30. Bergen jsme před časem zařadili na seznam 7 neprofláknutých měst, kam lze v roce 2019 letět.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – únor 2020

  7. Billund od 492 Kč

    Billund v našich tipech na levné letenky figuruje častěji. Název sice nemusí být všem úplně známý, ale je to město, které za návštěvu stojí – pokud jste fanoušky stavebnice LEGO, pak jistě víte, že se zde nachází Legoland. Levné letenky do Billundu nabízí Wizz Air s odletem v pátek a návratem v pondělí. Pokud se rozhodnete zkombinovat letenky společností Wizz Air a Ryanair, můžete letět už ve čtvrtek. Odlet je v obou případech z Vídně, termíny jsou za akční cenu k dispozici od prosince 2019 až do března 2020, pár jich je k dispozici i v květnu 2020. Před odletem s projděte našeho průvodce po Billundu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019 – březen 2020, květen 2020

  8. Eindhoven od 760 Kč

    Levné letenky do Eindhovenu seženete ještě i na prosinec 2019, ale pokud nespěcháte, můžete vybírat z lednových a únorových termínů. Odlet je z Bratislavy, let tam je vždy v pátek, zpět pak v pondělí. Letenky nabízí Ryanair. 10 věcí, které byste měli vědět před odletem do Einhovenu, jsme pro vás sepsali v jiném našem článku.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  9. Leeds od 803 Kč

    Další levné letenky z Bratislavy seženete do Leedsu – města na severu Anglie. Za cenu 803 Kč již není k dispozici moc termínů, ale s většinou se hravě dostanete na cenu okolo 1 500 Kč. Letět můžete od prosince 2019 až do března 2020. Akční letenky do Leedsu nabízí Ryanair.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – březen 2020

  10. Valencie od 511 Kč

    Valencie je městem, kde údajně slunce svítí 300 dní v roce. Když k tomu přidáme španělskou gastronomii, atmosféru jižního státu Evropy a zimu v České republice, nezbývá, než letět. Termíny jsou k dispozici od ledna až do května 2020, ceny začínají na pětistovce a dostávají se výš, ale termínů do 1 000 Kč je stále dost – hlavně zkraje roku. Levné letenky do Valencie nabízí Wizz Air s odletem z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – květen 2020

  11. Larnaca od 511 Kč

    Navštívit Kypr za parádní cenu okolo 500 Kč můžete díky letenkám společnosti Wizz Air během ledna až března 2020. Létá se vždy v pátky a pondělky – v pátek z Vídně v 6:00, zpět z Larnacy pak v pondělí v 10:40. Levné letenky na Kypr byste si neměli nechat ujít.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  12. Riga od 521 Kč

    Pobaltské republiky jsou čím dál tím víc oceňovaným a oblíbeným turistickým cílem. Vy se můžete díky společnosti Ryanair levně podívat do hlavního města Lotyšska, Rigy. Letecky spoj je provozován z Berlínského letiště Schonefeld. Levné letenky do Rigy pořídíte během ledna a února 2020, vybírat můžete z mnoha variací s odletem ve čtvrtek, pátek, i sobotu a návratem od soboty do pondělka.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  13. Reykjavik od 1 120 Kč

    Island, to není jen příroda, termální prameny a sopky. Jeho hlavní město, Reykjavik, je jednou z destinací, která by na vašem cestovatelském seznamu neměla chybět. Vy se můžete do tohoto města podívat za skvělou cenu 1 120 Kč. Odlet je z Krakowa, letět můžete během prosince 2019 až března 2020, s odletem v pátky ve 14:50 a zpátečním letem v pondělí v 19:05. Levné letenky do Reykjaviku nabízí Wizz Air. Pokud se na cestu vydáte, přečtěte si také našeho průvodce po Islandu.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019 – březen 2020

  14. Liverpool od 1 082 Kč

    Levné letenky do Liverpoolu, kam můžete letět nejen za fotbalem, nabízí irská letecká společnost Ryanair. Letenky seženete od konce ledna do března 2020, s odletem z Prahy. Odlétá se v pátky, přilétá v neděle, ale pokud nejste omezení víkendem, můžete vybírat i z jiných dnů.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  15. Kutaisi od 1 228 Kč

    Druhé největší město Gruzie, Kutaisi, můžete navštívit díky letenkám společnosti Wizz Air. V okolí města se můžete podívat například do národního parku, nebo kláštera Gelati, který je památkou UNESCO. Vybírat můžete z lednových a únorových termínů, s odletem z Berlína.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – únor 2020

  16. Athény od 488 Kč

    Z Budapešti si můžete levně zaletě do Řecka, konkrétně do hlavního města tohoto státu, Athén. Letenky nabízí Wizz Air, s odletem z Budapešti, ale vzhledem ke vzdálenosti tohoto města a nepříliš časté nabídce levných letenek, se výet do Budapešti může vyplatit – zvláště, pokud jste toto město ještě nenavštívili a máte čas strávit nějaký ten den i tady. Letět můžete od ledna do dubna 2020, některé letenky jsou za více než 1 000 Kč, ale mnoho termínl je k dispozici i do této hranice. Nejčastejším dnem odletu je čtvrtek, přiletu pak neděle. V Athénách nezapomeňte najít čtvrť Anafiotika s uličkami tak úzkými, že by leckdo nemusel projít :)

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – duben 2020

  17. Barcelona od 678 Kč

    Levné letenky do Barcelony, kouzelného města Španělska, nebízí Wizz Air i Ryanair. Letět můžete z Budapešti (WIzz Air i Ryanair), Prahy (Ryanair) i Berlína (Ryanair). Z Berlína jsou k dispozici nejlevnější lety. K dispozici jsou lednové až březnové termíny, pokud si trochu připlatíte, můžete letět ještě i v prosinci – v každém případě se vždy dostanete pod 2 000 Kč. Pokud máte alespoň trochu rádi jídlo, vyhraďte si několik hodin na trh Mercado de la Boqueria.

    Odlet: Praha / Berlín Schonefeld / Budapešť
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019 – březen 2020

  18. Kyjev od 523 Kč

    Do hlavního města Ukrajiny vás za cenu přesahující 500 Kč jen o pár korun, dopraví společnost Wizz Air. Vybírat odletové místo můžete dle svého bydliště – létá se jak z Bratislavy, tak i z Berlína. Odlety z Berlína jsou ve čtvrtky a pátky, návrat v neděli nebo pondělí, z Bratislavy pak budete vybírat lety od pátku do neděle, případně pondělí. Letenky jsou dostupné na období leden až březen 2020.

    Odlet: Bratislava / Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás