Levné letenky: Dublin od 837 Kč, Tokio za 11 990 Kč, Kajmanské ostrovy z Prahy za 12 990 Kč

Lapetka
Publikováno 30. října 2019

Jako každý týden,i tuto středu jsme pro vás vybrali a sepsali tipy na zajímavé akční letenky po celém světě.

  1. Kodaň od 457 Kč

    Počátkem roku 2020, v lednu a únoru, si můžete zaletět do Kodaně. Levné letenky do tohoto dánského města seženete přímo z Prahy, u společnosti Ryanair. Kodaň je oblíbenou turistickou destinací, inspirovat se na tento výlet můžete v našem průvodci po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  2. Kajmanské ostrovy za 12 990 Kč

    Jedna z exotičtějších destinací je nyní dostupná s odletem z Prahy. Letenka na Kajmanské ostrovy se dá pořídit během zimní sezóny za skvělých 12 990 Kč. Přestup je během letu v Kanadě, takže je nutné vyřídit si cestovního povolení ETA (je potřeba i “jen” pro přestup). Let je operována společnostmi Air Canada A British Airways.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Budapešť od 454 Kč

    Letenky do Budapešti nepřinášíme často, ale vzhledem k tomu, že je letiště v Budapešti jedním z těch, ze kterých se odlétá do exotických destinací, zažadili jsme jej do tohoto výběru. Pokud se vám bude termín o nějaký ten den lišit, nic si z toho nedělejte – Budapešť je sama o sobě hezké historické město, které stojí za návštěvu – přečtěte si naše tipy na výlet do Budapešti. Levné letenky do Budapešti z Prahy seženete v lednu 2020, což je ideální čas pro výlet za teplem.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  4. Peru za 14 790 Kč

    Z německého Mnichova se dostanete do jedné z nejatraktivnějších zemí jižní Ameriky, Peru. Kromě ikonické Machu Picchu zde najdete vysoké hory, kaňony a jiné přírodní i kulturní rozmanitosti. Cena zpáteční letenky je 14 790 Kč, v ceně letenky je pouze příruční zavazadlo. Letenky jsou dostupné u španělské společnosti Air Europa. Odlet je v Mnichově, přílet v Limě a přestup  Madridu – přestupy jsou i delší, takže můžete navštívit i toto město.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air Europa
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Dublin od 837 Kč

    Levné letenky do Irska, konkrétně hlavního města Dublinu seženete u společnosti Ryanair, s odletem z Berlína. Ve měste nevynechejte návštěvu pivovaru – Guinness Storehouse. Prohlídka je zajímavá i pro “nepivaře” – v roce 2015 se Guinness Storehouse stal podle World Travel Awards vítězem ankety o nejlepší evropskou turistickou atrakci. 360stupňový výhled na Dublin z baru v nejvyšším patře takés tojí za to. Před cestou se podívejte do našeho průvodce po Dublinu.

    Odlet: Berlin Shonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – leden 2020

  6. Kapské město za 13 990 Kč

    Odletět do hlavního města Jižní Afriky můžete s tureckými aerolinkami Turkish Airlines. Ty prodávají akční letenky do Kapského města s odletem z Prahy za 13 990 Kč. Dostupné jsou termíny v průběhu listopadu a prosinci, nejvíce však během února a března. V ceně letenky jsou příruční i odbavená zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Göteborg od 193 Kč

    Za parádní cenu okolo 200 Kč si můžete zaletět z Vídně a Budapešti do druhého největšího města Švédska. Levné letenky do Göteborgu seženete s odletem z Vídně i Budapešti a můžete vybírat z několika termínů v rozmezí listopadu 2019 – února 2020. Pokud nevíte, co v tomto městě dělat, inspirujte se v našem průvodci po Göteborgu.

    Odlet: Vídeň / Budapešť
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – únor 2020.

  8. Hanoj za 13 990 Kč

    Rozhodnout se navštívit některou z asijských zemí není nikdy špatný nápad. S akční letenkou od ČSA a Vietnam Airlines si můžete zaletět nejen na pravé vietnamské nudle, ale také navštívit a vidět město s tisíciletou tradicí, Hanoj. Letenku do hlavního města Vietnamu pořídíte za 13 990 Kč. Dostupných termínů je víc než dost, od března až do června 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: ČSA / Vietnam Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Barcelona od 624 Kč

    Do jednoho z nějzajímavějších měst jižní Evropy se můžete vydat za cenu pod 1 000 Kč díky nabídce společnosti Ryanair. Hovoříme o Gaudího městě, Barceloně. Levné letenky do Barcelony pořídíte od prosince 2019 do března 2020. Pokud budete chtít navštívit chrám Sagrada Familia (návštěva stojí za to, i pokud nejste fanouškem historických památek), kupte si lístek online předem – čas ušetřený ve frontě pak můžete využít k návštěvě slavné gastro tržnice La Boqueria.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – březen 2020

  10. Tokio za 11 990 Kč

    Japonsko, země vycházejícího slunce, to je další asijská destinace, do které jsme pro vás tento týden vybrali letenky. Akční letenky do Tokia s odletem z Vídně koupíte mimo turistickou sezónu za akční cenu 11 990 Kč. Letenky včetně odbaveného zavazadla pořídíte u společnosti Air China.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Bologna od 465 Kč

    Itálie je vzhledem ke své geografické poloze teplejší, než Česká republika. V zimních měsících se tam sice asi úplně neohřejete, ale návštěva měst a památek může být i tak v zimě snesitelnější. Tipy na návštěvu najdete v našem průvodci po Boloni. Levné letenky do Boloni můžete pořídit ne přelomu roku 2019 – v prosinci 2019 a lednu 2020.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – leden 2020

  12. Bangkok za 11 290 Kč

    Levné letenky do Bangkoku, a to i během hlavní turistické sezóny, jsou aktuálně dostupné s odletem z Prahy. V nabídce je, kromě ledna, několik termínů odletů od listopadu až do května. Výhodou akční letenky je poměrně rychlý přestup v Šanghaji. Akční letenky do Bangkoku pořídíte u China Eastern Airlines. Samozřejmostí jsou odbavená i příruční zavazadla v základní ceně letenky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Eastern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Brusel od 465 Kč

    Levné letenky do Bruselu nabízí v mnoha termínech aerolinky Ryanair od prosince 2019 až do února 2020. Pokud jste toto město ještě nenavštívili, pak neváhejte! Belgie potěší milovníky jídla (hranolky, wafle), piva (nekonečně mnoho druhů piv), techniky (Atomium), městské architektury (náměstí) i zvědaců, kteří rádi něco hledají a objevují (“skryté” sochy čůrající holčičky a pejska). Pokud máte více volna, leťte na delší dobu a udělejte si výlet do fotogenického, historického města Bruggy. Potřebné informace k cestě si můžete nastudovat v našem průvodci po Bruselu.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  14. Pittsburg za 8 490 Kč

    Pittsburg, město hokeje. Možná je to první věc, která vás napadne. Příznivci hokejových tučňáků mají během zimy příležitost využít akčních letenek společností British Airways a American Airlines a zaletět si na světový hokej. Pokud vám stačí příruční zavazadlo, pořídíte akční letenku do Pittsburgu s odletem z Prahy za skvělou cenu 8 490 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Billund od 454 Kč

    Levné letenky do Billundu pořídíte od listopadu 2019 až do ledna 2020 u společnosti Ryanair. Výhodou letenek do města Legolandu je odlet z Budapešti, Vídně i Prahy, takže záleží na vás, kde to máte nejblíž, nebo s návštěvou kterého města chcete výlet spojit. Letenky se dají sehnat v termínech prodloužených víkendů v období listopad 2019 – leden 2020.

    Odlet: Praha / Vídeň / Budapešť
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – ledem 2020

  16. Doha za 10 990 Kč

    Supermoderní budovy, mrakodrapy i tradiční tržiště. To vše naleznete v klenotu Perského zálivu, katarském hlavním městě Doha. Uniknout ze zimního počasí do tepla můžete díky akční letence jedné z nejlepších aerolinek – Qatar Airways. Ta nabízí akční letenky do Doha – příme lety s odletem z Prahy jsou dostupné za akční cenu 10 990 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Athény od 731 Kč

    Počátkem roku 2020, v lednu a únoru, se můžete zaletět podívat do hlavního města Řecka, Athén. Odlet je s Berlínského letiště Schonefeld a levné letenky do Athén nabízí irské aerolinky Ryanair. Zimní měsíce jsou pro nívštěvu tohoto města ideální, v parném létě, jako zpestření dovolené u moře, není celodenní pobyt v rozpáleném městě úplně ideální.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  18. Uganda za 11 190 Kč

    Kdo nepotřebuje ke své dovolené koupání v moři či oceánu, ale dává přednost nádherným přírodním parkům, horám a vodopádům, může využít nabídky akčních letenek společnosti Egyptair. Ta má ve své nabídce akční letenky s odletem z Berlína za 11 190 Kč. Základní cena letenky je včetně odbaveného zavazadla.

    Odlet: Berlin Schonefeld
    Aerolinky: Egyptair
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás