Levné letenky za exotikou: Karibik z Prahy od 12 590 Kč, Rio de Janeiro za 11 990 Kč, Kuba za 12 990 Kč

Lapetka
Publikováno 23. října 2019

Vánoce se nezadržitelně blíží a pokud si lámete hlavu nad dárky, vězte, že zážitek potěší nejvíce. A pokud je tím zážitkem dovolená v exotické destinaci, budou vaši nejbližší na tyto svátky vzpomínat ještě hodně dlouho. Právě proto vám tento týden přinášíme tipy na levné letenky za exotikou.

  1. Antigua za 13 490 Kč

    Ráj na zemi, nekonečné nádherné pláže, historické památky. To vše můžete vidět díky akčním letenkám na karibský ostrov Antigua. S levnými letenkami přichází letecké společnosti Air Canada a British Airways. Letenky můžete pořídit za 13 490 Kč s odbaveným zavazadlem. K ceně je nutno připočíst cenu za cestovní povolení ETA, nutné kvůli přestupu v Kanadě.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  2. Svatá Lucie za 13 990 Kč

    Exotiku a relax můžete zažít na jednom z karibských ostrovů Svatá Lucie. Levné letenky nabízí společnosti Air Canada a British Airways, termíny jsou k dispozici od ledna do března 2020. Lety jsou přímo z Prahy s přestupem ve Frankfurtu a Torontu. Akční letenku za 13 990 Kč pořídíte včetně příručního i odbaveného zavazadla.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Zanzibar za 11 990 Kč

    Tropický ostrov uprostřed Indického oceánu, s bělostnými písečnnými plážemi, to je Zanzibar. V nabídce je pouze pár dostupných termínů s odletem z Berlína, kterou dohromady nabízí společnosti Air France, Precisionair a KLM. Akční letenka vás vyjde na skvělých 11 990 Kč a to včetně příručního a odbaveného zavazadla.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Air France / Precisionair / KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  4. Manila za 10 990 Kč

    Odletět za teplem můžete během zimních měsíců se společnostmi British Airways a Philippine Airlines. Pokud vás neláká jen polehávíní a odpočinek na pláži, ale chcete cestovat a poznávat co nejvíce nových a různorodých míst, jsou Filipíny pro vás to pravé. Akční letenky na Filipíny pořídíte během celé hlavní sezóny z Vídně. Cena za letenku pořídíte je 10 990 Kč a to včetně odbaveného a příručního zavazadla.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: British Airways / Philippine Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Marrákeš za 5 990 Kč

    Levné letenky do Maroka pořídíte z nedalekého letiště ve Vídni. Zpáteční letenky do Marrakéše seženete během celého podzimu až do jara 2020 u Austrian Airlines, přičemž cena zahrnuje i odbavené zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Austrian Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. Nairobi za 9 990 Kč

    Levné letenky do Nairobi pořídíte v nabídce Kenya Airways. Zpáteční letenky nejen do afrického safari jsou dostupné s odletem z Vídně. Nejvíce termínů je k dispozici v listopadu 2019 a březnu 2020 a letenky za 9 990 Kč jsou včetně odbaveného i příručního zavazadla.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Kenya Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Pittsburgh za 7 790 Kč

    S cenově dostupnými letenkami do amerického Pitsburgu přichází letecké společnosti British Airways a American Airlines. Kromě akční ceny 7 790 Kč je výhodou této letenky i poměrně rychlý přestup v Londýně a odlet z Prahy. Nutno dodat, že cena letenky je pouze s příručním zavazadlem. Termínů je víc než dost a to od ledna až do dubna 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. Tunis za 5 490 Kč

    Dva v jednom – tak by se dala nazvat nabídka letecké společnosti Air Malta. Ta má ve své nabídce akční letenku do Tunisu ovšem s třídenním přestupem na Maltě, který můžete využít k jarní návštěvě tohoto malebného ostrova. Dlouhý stopover je jen v jednom směru, takže se může opravdu stát výhodou této letenky. Zpáteční letenky jsou dostupné od března do června 2020. Odlet je z Vídně a cena zahrnuje také odbavené zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air Malta
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Tchaj-Pej za 8 890 Kč

    V nabídce Air China naleznete letenku za akční cenu na Taiwan. Zpáteční akční letenku koupíte s odletem z Mnichova za skvělou cenu 8 890 Kč. Lety zahrnují na obou trasách poměrně rychlý přestup v Šanghaji. K dispozici jsou termíny od prosince 2019 do května 2020.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. Jakarta za 10 390 Kč

    China Southern Airlines nabízí ve své akci levné letenky na Jakartu, indonéský ostrov, za 10 390 Kč. Zpáteční akční letenku na Jakartu pořídíte včetně příručního a odbaveného zavazadla s odletem z Vídně. V nabídce najdete spousty termínů od ledna až do března 2020.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Southern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Kambodža za 11 290 Kč

    Odletět ze sychravého počasí za sluncem, teplem, dobrým jídlem a úžasnými památkami můžete se společností Air China, která má ve své nabídce akční letenky do Phnom Penh v asijské Kambodži s odletem z Mnichova – za 11 290 Kč. Akční letenky jsou dostupné od prosince 2019, nejvíce jich je však v únoru a březnu 2020, kdy se létá každý den.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  12. Rio de Janeiro za 11 990 Kč

    Levné letenky do brazilského Ria de Janeira pořídíte za parádní cenu 11 990 Kč u Air France a KLM. Akční zpáteční letenky do Ria jsou dostupné s odletem z Vídně, s rychlým přestupem v Amsterdamu. Nejvíce dostupných termínů letů je v nabídce od dubna do května 2020. Cena letenky je včetně odbaveného zavazadla.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air France / KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Trinidad a Tobago za 12 590 Kč

    Levné letenky z Prahy do Trinidadu a Tobaga nabízí aerolinky Air Canada a British Airways. Letenky do Port of Spain na Trinidadu pořídíte za akční cenu 12 590 Kč. Přestup je v obou směrech v kanadském Torontu a proto je nutné si před odletem vyřídit cestovní povolení ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  14. Kuba za 12 990 Kč

    Do kubánského Varadera vás dopraví kanadská letecká společnost Air Canada. Ta nabízí v zimní sezóně akční letenky na Kubu za 12 990 Kč. Zpáteční letenky pořídíte z nedaleké Vídně. Přestup je v Torontu, proto je potřeba si před cestou vyřídit cestovní povolení ETA.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Barbados za 13 490 Kč

    Je snad lepší rozhodnutí než že v zimním počasí odletět za sluncem? Ne! Proto doporučujeme využít akční cenu Lufthansy a pořídit letenku do karibského Barbadosu. Levné letenky jsou dostupné v několika termínech během ledna a února 2020 s odletem z Vídně. Výhodou letenky je rychlý přestup ve Frankfurtu. V ceně letenky je odbavené a příruční zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Lufthansa
    Termíny: zobrazit kalendář

  16. Chile za 13 990 Kč

    Letenky do Jižní Ameriky nebývají v akci často, proto velmi rádi tentokrát přicházíme s nabídkou akční letenky do Chile. Tu mají ve své nabídce Delta Air Lines. Zpáteční akční letenku do Chile koupíte s odletem z Mnichova za 13 990 Kč. Termínů je k dispozici hend několik, a to jak během podzimu 2019, tak od ledna 2020. Přestup je v americké Atlantě, je tedy nutné před odletem vyřídit cestovní povolení ESTA.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Delta Air Lines
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Mauricius za 14 590 Kč

    Bílé pláže, průzračné tyrkysové moře, ráj na zemi. Všemi těmito lákadly se může pyšnit Mauricius, ostrov věčného léta. Zpáteční letenku za akční cenu 14 590 Kč s odletem z Prahy má v nabídce společnost Alitalia. Kromě akční ceny je výhodou této letenky i velmi rychlý přestup v Římě. V ceně jsou dvě odbavená a dvě příruční zavazadla. Termíny jsou k dispozici od listopadu 2019 do března 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás