Levné letenky na prosinec: Maledivy z Prahy za 16 590 Kč, Londýn od 338 Kč, Mauricius za 14 590 Kč

Lapetka
Publikováno 16. října 2019

Chcete si před svátky trochu odpočinout od všech nákupů, pečení a příprav a někam si “na otočku” zaletět? Nebo koketujete s myšlenkou strávit svátky někde v teple? Máme tipy na levné letenky pro všechny z vás – pusťte se do čtení a vybírejte.

  1. Bologna od 630 Kč

    Od předvánočního shonu si můžete ulevit výletem do Itálie. Levné letenky do Bologni přináší společnost Ryanair, odlet je z Mnichova. Můžete vybírat z mnoha termínů – letět můžete třeba i jen na dva dny.

    Odlet: Berlin Schönefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019

  2. Bangkok za 9 790 Kč

    Ve výprodeji jsou nyní lety z Vídně do Bangkoku – pokud nejste nijak limitováni datem, je tohle svělá nabídka! Za tuto parádní cenu jsou k dispozici již jen dva odletové termíny – 3. a 5. prosince 2019, vrátit se můžete do konce roku každé pondělí a středu, takže Štědrý večer můžete klidně oslavit na pláži. V ceně je příruční i odbavené zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Londýn od 338 Kč

    Předvánoční čas znamená v mnoha městech sváteční atmosféru a nádherně nazdobené ulice – výjimkou není ani Londýn a třeba jedna z jeho hlavních obchodních tříd – Oxford Street. Návštěvu Londýna byste si v prosinci určutě neměli nechat ujít – levné letenky do Londýna přináší společnost Wizzair, s odletem z Katowic. Jelikož patří Londýn k těm dražším destinacím, nezapomeňte si před odletem přečíst náše tipy, jak v Londýně ušetřit.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019

  4. Kapské město za 13 990 Kč

    Uprostřed hlavní sezóny se můžete zaletět podívat i do trochu netradiční destinace – Jihoafrické republiky. Akční letenky do Kapského města přináší společnost Turkish Airlines. Letět můžete kterýkoliv den od 2. do 10.12.2019, zpátky taky téměř denně až do 26.12.2019. Z Kapského města se můžete vydat například na ikonickou Stolovou horu, nebo na poloostrov Cape Peninsula, kde můžete vidět ve volné přírodě a svém přirozeném prostředí tučňáky. Přestup je na tomto letu v Istanbulu – přestupy jsou různě dlouhé. Pokud budete v Istanbulu déle, než 5 hodin, můžete si na letišti odmluvit bezplatnou prohlídku města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Oslo od 486 Kč

    Stále jsou k dispozici i levné letenky do Osla. Pokud se budete chtít podívat v předvánočním čase do hlavního města Norska, poohlédněte se u společnosti Wizzair – na několik prosincových termínů byste se měli s odletem z Katowic dostat na cenu okolo 500 Kč. Isnpirovat se před cestou můžete v našem článku o Norsku, kde naleznete také tipy co vidět a navštívit v Oslu.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019

  6. Maledivy za 16 590 Kč

    Když se řekne exotika a relax, mnoha lidem naskočí v hlavě obrázek dlouhých bálých pláží s domečky přímo na vodě – to jsou Maledivy. Štědrý den můžete strávit v tomto ráji díky nabídce výborně hodnocené letecké společnosti Emirates. Pro pasažéry ekonomické třídy tato společnost nabízí zdarma také 20 MB Wi-Fi připojení na internet pro každé zařízení zvlášť. Lety jsou přímo z Prahy, s jedním přestupem v Dubaji a v ceně je příruční zavadadlo a neomezený počet odbavených, avšam do maximální celkové hmotnosti 15 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Emirates
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Malmö od 489 Kč

    Zpáteční akční letenky do švédského Malmös pořídíte u letecké společností Wizz Air. Odlet je z Katowic – pokud přijedete autem, můžete díky programu „Fly Silesia“ využít 50% slevu na dvou a vícedenní parking na nehlídaném parkovišti P2. SLeva platí pro všechny vozy s českou nebo slovenskou SPZ.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019

  8. Reykjavik za 4 990 Kč

    Pro ty, kdo příliš neholdují teplu a odpočívání na pláži, máme bezvadný tip na zimní Island. Levné letenky do Reykjaviku pořídíte u společnosti ČSA přímým letem z Prahy. Pro ty, kteří váhají – v zimě je větší šance spatřit polární záři a uvidíte Island tak, jak ho mnoho lidí nezná – zasněžený, se zmrzlými vodopády a ledovými jeskyněmi. Ohřát se můžete v termálních pramenech a navíc – mimo hlavní turistickou sezónu pořídíte mnoho věcí, včetně ubytování, levněji.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: ČSA
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Madrid od 516 Kč

    I jen na prodloužený víkend jsou aktuálně k dispozici levné letenky do Madridu, hlavního města Španělska. Odskočit si tak od přípav na Vánoce můžete klidně bez výčitek s letenkami od společnosti Wizzair. Odlet je z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019

  10. Jakarta za 11 790 Kč

    Indonésii můžete levně procestovat díky společnosti Air China. Ta nabízí akční letenky do Jakarty v průběhu prosince. Pokud chcete, můžete se vrátit 29.12.2019 a Silvestr oslavit doma, nebo, pokud vyhledáváte nestandardní situace a tážitky, můžete letět 31.12.2019 – odlet je plánován na 22:45, takže přistanete až v roce 2020. Na obou cestách je poměrně dlouhý přestup v Pekingu, takže můžete v klidu stihnout jak centrum města s několika výzmamnými místy, tak návštěvu Velké čínské zdi – pokud se rozhodnete z letiště vycestovat, nezapomeňte si na letišti vyřídit 72h víza. S sebou si můžete vzít jedno příruční a dvě odbavená zavazadla.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Eindhoven od 488 Kč

    Z Krakowa, Katovic i Wroclavi můžete letět v prosinci do Eindhovenu za skvělou cenu – ze všech tří letišť by vás letenka měla vyjít na něco kolem 500 Kč. Díky našemu průvodci po Eindhovenu budete na cestu skvěle připravení.

    Odlet: Krakow / Katowice / Wroclaw
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019

  12. Vancouver za 10 790 Kč

    Zimní a velmi pravděpodobně zasněžený Vancouver můžete navštívit přímo z Prahy se společnostmi British Airways / American Airlines. Po cestě je jeden přestup v Londýně. V ceně jsou dvě příruční zavazadla, odbavené je za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Benátky od 630 Kč

    Pokud jste ještě v Benátkách nikdy nebyli, musíte to napravit. Toto proslulé město plné kanálů s gondolami a krásných, uzkých uliček, ve kterých můžete bloudit celé hodiny, vás jistě nadchne. Levné letenky do Benátek pořídíte s odletem z Berlína u společnosti Ryanair. Na cestu byste se měli předem připravit, proto si přečtěte našeho průvodce po Benátkách.

    Odlet: Berlin Schönefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019

  14. Nairobi za 14 890 Kč

    Během prosince můžete navštívit i střední Afriku – akční letenky do Nairobi z Prahy přináši společnost Turkish Airlines. Prosinec není ještě hlavní turistickou sezónou, ta začíná v lednu. V prosinci vás mohou zastihnout deště, které však už v tomto obdibí nebývají dlouhé – odměnou vám bude zelená příroda, kterou v období suca nemáte šanci vidět, no a samozřejmě také nižší ceny. V ceně letenky jsou zahrnuta dvě příruční zavazadla a libovolný počet odbavených o celkové hmotnosti 46 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Milán od 516 Kč

    Nikoliv do Bergama, ale na letiště Malpensa – tam přistanete, pokud si koupíte levné letenky do Milána od společnosti Wizzair. Město proslulé hlavně módou, v zemi dobrého jídla a pití – to je Milán. Během prosince se tam můžete podívat z Vídně za cenu o něco málo přesahující 500 Kč. Ty nejdůležitější informace, které byste měli o této destinaci vědět, se dočtete v našem průvodci po Miláně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: prosinec 2019

  16. Mauricius za 14 590 Kč

    Místo předvánočního shonu na Mauricius? Klidně, akční letenky na tento ostrov nabízí společnost Alitalia – odlety jsou v první půlce prosince, přílety až do 28.12.2019. Na zpáteční cestě je noční přestup v Římě, ale cesta do centra trvá necelou hodinu, takže si zařiďte nocleh a přestup využjite k prohlídce města. V ceně jsou kromě příručního i dvě odbavená zavazadal, o která s eale v Římě nemusíte starat – vyzvednete si je až v Praze.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Alitalia
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Brusel od 738 Kč

    Přímo z Prahy pořídíte levné letenky do Bruselu – přináší je společnost Ryanair a pokud chcete, můžete letět jen od soboty do pondělí. V Bruselu je toho mnoho, co můžete navštívit – Atomium, hlavní náměstí, a pokud se vá bude chtít, zkuste ve městě kromě čůřajícího chlapečka najít také holčičku a pejska. No a další tipy a nápady, co v Bruselu nevynechat, jsme vám už v minulosti také přinesli.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019

  18. Fukuoka za 10 990 Kč

    V prosinci můžete navštívit i Japonsko – akční letenky do Fukuoky od společnosti Air China můžete koupit v mnoha termínech s odletem z Mnichova. V ceně je jedno příruční a dvě odbavená zavazadla. Maximální váha každého odbaveného zavazadla je 23 kg.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás