Levné letenky: Las Vegas za 7 990 Kč, Seychelly z Prahy za 13 790 Kč, Kuba za 12 690 Kč

Lapetka
Publikováno 9. října 2019

Jako každý týden, i tuto středu jsme hledali a vybrali pro vás ty nejzajímavější letenky do celého světa. Tak si v klidu vyberte a neváhejte vyrazit!

  1. Oslo od 428 Kč

    Levné letenky do Osla pořídíte aktuálně s odletem z Krakowa. Akční letenku do této severské metropole nabízí letecká společnost Ryanair, a to od října do konce listopadu. Jak už to u nízkonákladovek bývá, cena je pouze za příruční zavazadlo. Je známo, že severské země jsou poměrně drahé, proto si přečtěte naše tipy, jak ušetřit v Norsku.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2019

  2. Kuala Lumpur za 9 490 Kč

    Akční letenky do Kuala Lumpur, hlavního města Malajsie, pořídíte za výbornou cenu u společnosti China Southern Airlines. Lety jsou z Vídně a v ceně je jak příruční, tak odbavené zavazadlo. Letenky jsou ve výprodeji – termínů je ještě poměrně dost během ledna a dubna 2020. Odletů je více, než příletů, ale vybrat se ještě stále dá – jen neváhejte dlouho.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Southern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Birmingham od 490 Kč

    Zpáteční letenku do Birminghamu seženete nejlevněji z polského Krakowa. Nejlevnější letenka vás vyjde v průběhu ledna u Ryanair, pořídíte ji za 490 Kč.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019 – leden 2020

  4. Curacao za 12 690 Kč

    Pravou exotiku si užijete s letenkami společností Air Canada a British Airways. Ty nabízejí letenky z Prahy na karibský ostrov Curacao. Minulý týden jsme vám přinesli letenky na Svatý Vincenc, tak pokud si týden lámete hlavu nad tím, jestli jste je přeci jen neměli vzát, máte teď šanci to napravit. Lety jsou se dvěmi přestupy v každém směru, jeden z nich je v Kanadě, tak myslete na to, že je potřeba si vyřídit povolení k cestě přes Kanadu – ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Turín od 461 Kč

    Akční letenky do Turína aktuálně pořídíte z Krakowa. Levné letenky do severoitalské metropole jsou k dispozici v průběhu celého listopadu u aerolinek Wizzair.Nejlevnější letenka do Turína vás vyjde na 461 Kč. Cena zahrnuje pouze příručním zavazadlo.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2019

  6. Moskva za 4 590 Kč

    Slavné Rudé náměstí si můžete na vlastní oči prohlédnout díky společnosti Air Baltic. Levné letenky do Moskvy pořídíte s odletem z Prahy od listopadu 2019 až do března 2020. Létá se téměř denně, takže si můžete naplánovat prodloužený víkend i delší dovolenou. Přestup je v Rize a v ceně je pouze odbavené zavazadlo o rozměrech 55 x 40 x 20 cm o maximální váze 8 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Baltic
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Niš od 616 Kč

    Pokud vás láká Jih Evropy, můžeme vám doporučit letenky spoečnosti Ryanair do Niše, třetího největšího Srbského města. Termíny jsou k dispozic od října až do března, nicméně v únoru a březnu už se pod 1 200 Kč bohužel nedostanete, takže ideální čas k návštěvě tohoto města je konec roku 2019.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019 – březen 2020

  8. Varadero za 12 690 Kč

    Kuba se stala oblíbenou exotickou destinací a tak vám i my přinášíme tip na levné letenky. Letět můžete se společností Air Canada přímo z Prahy, s jedním příruční a jedním odbaveným zavazadlem. Přestupy jsou na těchto letech dva, jeden z nich v Kanadě, takže je potřeba si vyřídit povolení ETA.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Palma Mallorca od 745 Kč

    Pokud jste si mysleli, že na Mallorcu se jezdí jen v létě, jste na omylu. Tento španělský ostrov ve Středozemním moři je ideální i pro turistiku a nabízí spoustu tur s krásnými výhledy. Aktuálně nabízí levné letenky na Mallorcu společnost Ryanair, výhodou je, že můžete vybírat ze tří letišť. Termínů je k dispozici hodně, létá se téměř denně, ale nejlevnější letenky pořídíte do konce roku 2019.

    Odlet: Berlín / Vídeň / Drážďany
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – prosinec 2019

  10. Bangkok za 10 490 Kč

    I v hlavní turistické sezóně pořídíte akční letenky do Bangkoku. Vybírat můžete od ledna 2020 do dubna 2020. Odlet je z Vídně, v ceně je příruční zavazadlo do 5 kg i odbavené do 23 kg. Pokud vás láká cestování na vlastní pěst, bez cestovky, ale ještě jste se k němu neodhodlali, tyhle letenky jsou pro vás to pravé – Thajsko je exotické a zároveň velmi dobře připravené na turisty.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Southern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Stockholm od 423 Kč

    Levné letenky do Stockholmu s odletem z Krakowa nabízí irská společnost Ryanair. Pokud vás láká město tisíce ostrovů, proslulé čistotou a pohostinností místních obyvatel, pořiďte si akční letenku již od 423 Kč. V nabídce je několik desítek termínů v průběhu celého listopadu.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019

  12. Hong Kong za 9 590 Kč

    Levné letenky do Hong Kongu pořídíte u společnosti Air China v mnoha termínech od listopadu 2019 až do dubna 2020. V ceně je jak odbavené, tak příruční zavazadlo. Pokud to máte do Vídně daleko, za stejnou cenu pořídíte letenky do Hong Kongu také z Mnichova, termíny se drobně liší.

    Odlet: Vídeň / Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Porto od 1 260 Kč

    Levné letenky do Porta, nádherného Portugalského města, nabízí s odletem z Vídně společnost Wizzair. Podle našeho názoru je Porto jedno z nejhečzích Evropských měst – kopcovité, barevné a prodchnuté historíí, plné vinných sklepů s lahodným portským vínem. Starou dřevěnou tramvají se můžete dostat až k oceánu, kde, pokud budete mít štěstí, se můžete kochat obrovskými vlnami. Letenky do Portugalska nebývají z nejlevnějších, proto je i do Porta musíte koupit s předstihem.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben – květen 2020

  14. Soul za 10 990 Kč

    Do Jižní Koreje se dostanete za něco málo přes 10 000 Kč z Mnichova se společnosti Air China. I u těchto letenek platí, že za stejnou cenu můžete letět jak z Mnichova, tak z Vídně, podle toho, kde vám to více vyhovuje. Z Mnichova můžete letět od prosince 2019 do dubna 2020, z Vídně seženete termíny i v listopadu, ale celkově jich je z Mnichova podstatně více. U všech letů je v ceně příruční i odbavené zavazadlo.

    Odlet: Mnichov / Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Thessaloniki od 764 Kč

    Akční letenky do Thessaloniki jsou k dispozici u letecké společnosti Wizzair. Thessaloniki, Soluň, je druhým největším městem a nachází se na severu Řecka. Zpáteční letenku s odletem z Vídně pořídíte nejlevněji v termínech na přelomu ledna a února 2020.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen 2019 – únor 2020

  16. Las Vegas za 7 990 Kč

    Do města hazardu se můžete podívat za skvělou cenu 7 990 Kč v několika posledních termínech ve druhé půlce ledna 2020. Levné letenky do Las Vegas přinášejí společnosti British Airways a American Airlines. Z Las Vegas je to kousek do Los Angeles, takže můžete podniknout výlet tam, nebo, pokud byste letěli na delší dobu, může být Las Vegas výchozím bodem pro návštěvu nádherných amerických národních parků.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Valencie od 745

    Španělská Valencie je známá svým stabilním počasím a mnoha slunečnými dny i během zimy, proto se nemusíte obávat a můžete vyrazit obdivovat krásy a jedinečnou architekturu tohoto města. Levné letenky do Valencie přináší společnost Wizzair, s odletem z Vídně. Můžete vybírat z termínů od října 2019 do března 2020, nejlevnější jsou aktuálně lednové a únorové termíny.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen 2019 – únor 2020

  18. Seychelly za 13 790 Kč

    Vyhřát se můžete zaletět od listopadu 2019 až do února 2020 do exotického ráje v Indickém oceánu – na Seychelly. Létá se v soboty, návrat v pondělky, takže si můžete dovolenou naplánovat dle libosti. Některé termíny jsou sice vypradané, ale na výběr jich je stále dost. Letenky přináší společnost SWISS, odlet je z Prahy a v ceně je jak příruční, tak odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: SWISS
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás