Skrblíkův týden: Tatry s polopenzí pro dva 2 690 Kč, káva Tchibo 2+1 zdarma, výprodej Bibloo a eObuv.cz

Olga
Publikováno 2. září 2019
  1. Travelking: 3 dny pro 2 osoby v Tatrách s polopenzí za 2 690 Kč

    Slevový portál Travelking nabízí skvělou nabídku pobytu v Belianských Tatrách na Slovensku. Cena 2 690 Kč zahrnuje ubytování na 3 dny (2noci) pro 2 osoby v dvoulůžkovém pokoji v Penzionu Šilon s polopenzí a slevami na atrakce v okolí. Termíny je možné vybírat v období od 2. září do 4. listopadu 2019. Varianty pobytů jsou na 2 až 3 noci se snídaní nebo polopenzí.

  2. eObuv.cz: Finální výprodej a slevy až 60 %

    eObuv.cz přichází s novou kolekcí podzim/zimu 2019. Užijte si pohodlné nakupování v internetovém obchodě s největším výběrem až z 60 000 modelů. Navíc právě vrcholí letní výprodej s garantovanými slevami až 60 %. Se slevou tak pořídíte nejen pantofle a sandály, ale také uzavřenou designovou a sportovní obuv, kabelky, čepice, šátky a mnoho dalšího. Dodání zásilky při objednávce v hodnotě nad 699 Kč a při platbě předem je zdarma. Při přihlášení do newsletteru obdržíte slevu 250 Kč. Před nákupem se u nás zastavte pro slevový kupon eObuv.

  3. Bibloo: Výprodej se slevami až 70 % a dopravou zdarma

    Na Bibloo.cz probíhá poslední vlna výprodeje dámské, pánské, chlapecké a dívčí kolekce, kde získáte značkové kousky se slevou až 70 %. Na výběr jsou značky jako adidas, Calvin Klein, Gant, Levi’s, Nike Tommy Hilfiger a mnoho dalších. Nabídka je opravdu široká. Zlevněné kousky i nová kolekce je právě teď s dopravou zdarma.

  4. Alza: O třídu lepší školní rok s doručením zdarma

    Při nákupu výbavy pro vaše školáky nemusíte procházet celý web položku po položce, protože Alza vybrala produkty pro malé i velké školáky a zařadila je do akce “O třídu lepší školní rok”. Seženete zde klasickou školní výbavu jako tužky, sešity, batohy a penály, ale také telefony, notebooky a židle pro zdravá záda. Při platbě online získáte doručení zdarma i na rozměrné zboží. Stačí zadat slevový kupon Alza ve znění PLATIMONLINE.

  5. Wayfarer: Poslední kousky se slevou až 33 %

    V internetovém obchodě s pánským oblečením Wayfarer probíhá poslední vlna letních slev. Stylové pánské oblečení tak můžete pořídit s 33% slevou. Na výběr je spodní prádlo, kalhoty a kraťasy, trička, košile, mikiny a doplňky jako sluneční brýle, pásky nebo moderní pánské tašky. Ještě než odešlete objednávku, zastavte se pro slevový kupón Wayfarer.

  6. Billa: Kávovar Nescafé Dolce Gusto za půlku a 20% sleva Bambule

    Aktuální slevovou knížku plnou výhod získáte již za 200 Billa Bonus bodů na pokladnách jednotlivých prodejen. Uplatnit pak můžete slevy jako 15 % na celý nákup v prodejnách Knihy Dobrovský, 20 % na hračky v kamenných prodejnách a e-shopu Království hraček Bambule, 40 % na vstupenky do Divadla Na Fidlovačce, 50 % na kávovar Nescafé Dolce Gusto a mnoho dalších slev. Platnost slevové knížky je do 30. září 2019.

  7. Dr. Max: – 200 Kč na značku Avène a micelární voda Nivea zdarma

    Avène je značka produktů péče o citlivou pokožku celé rodiny s klinicky prokázanými účinky. Do 30. září 2019 můžete využít slevu 200 Kč na nákup přípravků Avène za více než 590 Kč, případně můžete získat micelární vodu Nivea za 0,01 Kč, pokud si koupíte produkty Nivea a Labello alespoň za 199 Kč. Další zajímavé akce najdete přímo na stránkách Dr.Max.

  8. Tchibo: Dny kávy 2+1 zdarma a letní výprodej se slevou až 50 %

    Každý 1. a 3. pátek až neděli v měsíci probíhají v obchodech a e-shopu Tchibo Dny kávy. Na tento týden vychází akce 2+1 balení zrnkové kávy zdarma, nabídka platí pouze pro držetele věrnostní kartičky TchiboCard. E-shop se vyplatí navštívit také kvůli letnímu výprodeji, kde vybrané kousky pořídíte až s 50% slevou.

  9. Tescoma: Skvělá školní rána a vybrané zboží se slevou až 80 %

    Tescoma vybrala seznam výrobků, které usnadní každé nejen školní ráno a přípravu svačiny pro vaše malé školáky. V nabídce jsou tak lahve na nápoje, dózy na svačinu a jídlonosiče, svačinové sáčky nebo forma na zdravé domácí müsli a oříškové tyčinky. Na webu najdete také akční zboží se slevou až 80 %, jde například o nejrůznější vykrajovátka, dózy na potraviny, kuchařské teploměry, sada nádobí na vaření, oleje do aromalamp a spousta dalšího vybavení do domácnosti. Dopravu máte zdarma na nákup nad 999 Kč.

  10. Sportisimo: Aktuální leták Zpět do školy a Dny Klubu Sportisimo

    V aktuálním letáku naleznete batohy, vybavení na sport a vybrané dětské, pánské a dámské sportovní oblečení a obuv se slevou až 56 %. Kvalitním volnočasovým a sportovním oblečením a obuví tak vybavíte nejen sebe, ale i svého školáka na tělocvik a čas strávený mimo školu. Leták je platný do pondělí 9. září 2019. Pro členy Klubu Sportisimo je připravena sleva 10 % na zlevněné a 20 % na nezlevněné běžecké vybavení. Akce platí do neděle 8. září 2019. U Skrblíka si nezapomeňte zkontrolovat svůj slevový kupon Sportisimo.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás