Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

Martina Opravilová
Publikováno 26. září 2019

Čínský Aliexpress nabízí opravdu širokou nabídku zboží. Výjimkou nejsou ani dámské hodinky. Ty zde seženete za skvělé ceny, často je navíc poštovné do České republiky zdarma. Podívejte se proto s námi na 9 stylových kousků, za které navíc nezaplatíte více než 4 $!

Se samotným nákupem vám navíc pomůže náš návod na AliExpress. Po jeho přečtení už nebudete mít z nákupu na Aliexpressu obavy!

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

    Elegantní hodinky s kovovým páskem

    Pouze 1,95 $ zaplatíte na Aliexpressu za elegantní hodinky s kovovým páskem. Pořídíte je celkem v 5 barevných provedeních. Naší jedničkou je rozhodně světle růžová varianta.

    Produkt má vynikající hodnocení (4,8 hvězdy z 5), kromě toho najdete v komentářích fotografie hodinek od dalších zákaznic. Můžete se tak na vlastní oči přesvědčit, že výrobek opravdu odpovídá popisu.

  2. Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

    Nevšední černé hodinky

    Nevšedním a rozhodně stylovým kouskem jsou černé hodinky s kamínky. Ačkoli je můžete zakoupit i v bílém či hnědém provedení, my rozhodně fandíme černé!

    I v tomto případě je samozřejmostí výborné hodnocení, zároveň za poštovné nezaplatíte ani korunu. Hodinky kromě toho současnosti pořídíte za zvýhodněnou cenu 0,01 $!

  3. Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

    Barevné hodinky se zlatými detaily

    Dalším tipem jsou barevné hodinky se zlatými detaily. Podle nás se jedná o zajímavou a poměrně nevšední kombinaci (zlaté detaily bychom očekávali spíše u elegantnějších variant). Nutno zmínit, že ačkoli jsou některé barevné kombinace opravdu povedené (například růžová či černá), jiné nás příliš nezaujaly.

    Hodinky zakoupíte už za 3,99 $, poštovné do České republiky je opět zdarma.

  4. Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

    Hodinky s motivem kočky

    Nejenom milovnicím koček by se mohly líbit hodinky s motivem tohoto čtyřnohého mazlíčka. V nabídce jsou hned v několika barvách.

    Ocenit musíme také fakt, že výrobek získal naprosto výborné hodnocení – sice jej zatím hodnotilo jen 31 zákaznic, celých 87 % z nich však hodinkám udělilo maximálně kladné hodnocení.

  5. Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

    LED hodinky

    Dáváte přednost sportovním hodinkám? Pak musíme zmínit, že na Aliexpressu jich naleznete celou řadu. Digitální LED hodinky zde požídíte už od 0,99 $. Za tuto cenu samozřejmě nelze čekat zázraky, věřím však, že méně nároční zákazníci budou i s těmito hodinkami spokojeni.
    Vzhledem k nízké ceně a poštovnému zdarma stojí za to produkt vyzkoušet. Pozitivem je i kladné hodnocení dalších zákazníků – celých 65 % zákazníků ohodnotilo hodinky 5 hvězdami.

  6. Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

    Hodinky pro milovnice retra

    Na Aliexpressu lze nalézt i zajímavé retro kousky. Ty zde navíc koupíte za méně než 3 $. Pozitivem je i výborné hodnocení – konkrétně 4,8 hvězdy z 5!
    Poštovné do České republiky vás opět nebude stát ani korunu. Musíme však upozornit, že hodinky nejsou vodotěsné!

  7. Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

    Stříbrné s kamínky

    Velmi elegantní alternativu představují také stříbrné hodinky s kamínky. K dostání jsou ve stříbrné, zlaté či růžové barvě.
    Ačkoli zde za poštovné zaplatíte přes 2 $, celková cena je i tak velmi příznivá.

  8. Tipy z Aliexpressu: 9 dámských hodinek do 94 Kč

    S motivem dřeva

    Zajímavou a poměrně originální alternativu představují hodinky s motivem dřeva. Ty navíc pořídíte za skvělou cenu 2,40 $.
    A jak je to s poštovným? Doprava do České republiky vás nebude stát ani korunu.

  9. Dvoubarevné hodinky

    Nemůžete se rozhodnout, jeslti dát přednost hodinkám modrým, či růžovým? Pak pro vás máme řešení – dvoubarevné hodinky. Vybrat si budete moci z několika variant, které jsou navíc velmi hezky sladěny.

    Za poštovné do České republiky ani u tohoto výrobku neplatíte. Hodnocení hodinek je opět vynikající – produkt získal 4,6 hvězdy z 5.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás