Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

Redakce
Publikováno 5. září 2019

Dospělí muži již na Ježíška asi nevěří, ale přesto budou rádi, když pod stromečkem nějaký ten dárek najdou. Většinou u nich vyhrává elektronika, a tak mnoho dárků z Aliexpressu bude pořízeno právě z této kategorie. Dárky z Aliexpressu určené pro tatínky nebo dědečky jdou pořídit za velmi dobrou cenu a bylo by škoda tuto prodejní platformu nevyužít nebo se alespoň nepodívat, co tamní prodejci nabízí.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Elegantní hodinky LIGE

    Velice vítaným dárkem u mužů jsou hodinky. Tento produkt zn. LIGE vypadá luxusně a navíc má i voděodolnost s udanou hodnotou 3 ATM, což spolehlivě zaručí, že v dešti by se jim nemělo nic stát.

    Hodinky disponují 6 ručičkami a 4 ciferníky. Jeden je hlavní ukazující aktuální čas a další tři jsou menší. Ty slouží jako datumovka a naleznete zde i fázi měsíce. Hodinky jsou vyrobeny z nerezové oceli a mají celkovou váhu 135 g. Hodinová i minutová ručička ve tmě svítí, takže čas budete vidět i za snížených světelných podmínek.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Xiaomi Redmi Note 7

    Mobilním telefonem pod stromečkem nepohrdne většina mužů. Tento model od firmy Xiaomi patří ve střední třídě k tomu nejlepšímu, co si můžete pořídit.

    Velice slušná výbava od operační paměti, veliké kapacity baterie až po slušný procesor a fotoaparát dělá z tohoto modelu hit mezi mobilními telefony. Cena je přívětivá a těžko byste hledali za tuto cenu telefon s podobnou výbavou. K výběru máte tři základní barvy.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Zapalovač

    Zajímavým řešením zapalovače je tento produkt. Jedná se dotykový zapalovač, který je krytý a nabíjí se přes USB. Vypadá opravdu zajímavě a z přední strany můžete vidět displej, který zobrazuje to, zda se zapalovač používá či nikoliv a jaký je stav baterie.

    Zapalovač není klasický s ohýnkem, ale s cívkou, která se rozehřeje a na zapálení cigaretky postačí. Na výběr je více druhů barev tohoto zapalovače. Zajímavé a elegantní řešení zapalovače, které potěší obdarovaného.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Kamera do vozidla Xiaomi 70mai Pro Dash

    Kamera ve vozidle se může opravdu hodit zvláště při kolizních situacích či nehodách, kdy Vám poté kamera může poskytnout potřebný důkazní materiál. Tento produkt je od čínského výrobce – značky Xiaomi.

    Funkčně má tato kamera vše co je potřebné – připojení Wi-Fi, nahrávání ve smyčce, G-senzor, hlasové ovládání apod. Nakoupit si můžete i typ s GPS čipem, který poté zaznamená i trasu jízdy a případně, kde se co událo. Dárek v podobě kamery do auta je nejen designově povedený, ale hlavně praktický, takže pro ty, kteří tráví za volantem opravdu dost času se opravdu hodí.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Sportovní kamera YI 4K

    A u kamer zůstaneme, i když zde se jedná o kameru pro jiný styl využití. Tato sportovní kamera YI K4 umí, jak už název napovídá, natáčet v rozlišení 4K při 30 snímcích za sekundu. Zvolit si můžete i nižší full HD rozlišení, kdy pak kamera zvládne zvýšit počet snímků za sekundu až na 60 popř. 120, ale to už záleží na Vašem nastavení videa.

    Fotografie umí při rozlišení 12 MPix a samozřejmostí je hned několik funkcí, které Vám zpříjemní natáčení či focení obrazového materiálu. Kamery 4K jsou často srovnávány s mnohem věhlasnějšími GoPro kamerami a funkčně si s nimi v ničem nezadají. Pro mnoho kupujících tak ve výsledku rozhoduje cena a tak je i tento typ kamery v jejich hledáčku. O tom, že se tyto kamerky úspěšně prodávají, hovoří i počet objednávek a mnohé kladné recenze na tento produkt.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Přenosná televize LEADSTAR TV HD

    Digitální nebo analogový příjem zvládne tato přenosná televize Leadstar. Jedná se o 9palcovou TV určenou především na cesty. Má přípojku na 12V, takže ji lze snadno užívat v autech a pokud potřebujete sledovat TV bez kabelů, pak toto zajistí 1200 mAh baterie, která udrží televizi v provozu až 6 hodin.

    V útrobách naleznete i digitální tuner DVB-T2 a v menu je vidět i češtinu, což je příjemné pro samotné nastavení a obsluhu. Pokud tedy nechcete na cestách využívat tablet či mobilní telefon na streamování televizních kanálů, je pohodlnější volba tento výrobek.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Mužská kravata

    Bylo by škoda nedat tip k dárku z Aliexpressu i z oblasti módy. I muži se rádi oblékají, a tak je zde připraven tento prodejce nabízející módní doplňky. Jedná se o kravaty, kterých je v nabídce úctyhodných 67 druhů a je tak na Vás, jakou kravatu vyberete jako ten správný dárek.

    Kravata je dlouhá 146 cm o nejdelší šířce 8 cm a je k dispozici v několika barvách a motivech. Jako materiál je uváděno hedvábí a polyester.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Mini projektor C80UP

    Televize pod stromeček je opravdu dost veliký dárek, a tak se jako alternativa může jevit mini projektor. Tento s označením C80UP je založen na systému Android 6.0 a zvládne zobrazovat HD rozlišení.

    Výhodou je LED technologie, díky níž vydrží žárovka až 30 000 hodin. Propojit lze projektor s PC, herní konzolí nebo třeba jen s telefonem a lze tak zobrazovat fotografie či videa mnoho formátů. Za nízkou cenu získáte tento mini projektor, který toho ale umí opravdu dost.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Nůž – motýlek

    Nůž vlastní skoro každý muž. Typ motýlek byl v minulosti více oblíbený, ale dnes již tolik vidět není. A je to škoda, protože má výhody ve skládacím systému a není tím pádem tak veliký. Délka rozloženého nože je mírně nad 22 cm a ostří je necelých 10 cm dlouhé.

    Nůž je z nerezové oceli a jak sami můžete vidět z obrázků, tak jej prodejce nabízí v zajímavých barevných motivech. Nůž je prodáván jako neostřený – tréninkový. Milovníci nožů jistě tento dárek z Aliexpressu ocení.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 praktických vánočních dárků pro muže

    Boxerky EXILIENS

    A opět jeden “měkký” dárek nakonec. Svého muže můžete obdarovat těmito povedenými boxerkami, které jsou na Aliexpressu hojně prodávané. Pokud již muže nemáte tzv. v oku, pak k výběru správné velikosti pomůže tabulka, ale výběr motivu a barvy je již jen a jen na Vás.

    Motivů je hned několik, ale všechny mají jedno společné – boxerky mají kolem pasu namalovaný pásek a pod ním je vyobrazená nějaká “blbůstka” jako banán nebo kuře. Celkově to vypadá velice roztomile a jsme si jisti, že muže pod stromečkem nenechá tento dárek z Aliexpressu bez emocí – doufáme, že budou pozitivní:-)


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás