Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

Redakce
Publikováno 29. srpna 2019

Každoročně má většina z nás ten samý problém vybrat ty správné dárky pro své nejbližší. Vánoce jsou obdobím, kdy tato dárková horečka vrcholí, a proto se jakékoliv tipy na dárky můžou hodit. Zvlášť, když za dárky nemusíte vynaložit mnoho peněz – dárky z Aliexpressu totiž dokáží být nejen originální a nápadité, ale hlavně levné. V dnešním přehledu tipů na dárky se budeme zabývat cílovou skupinou u dětí – kluků.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Stylový PUBG batoh

    Dospělým to asi mnoho neřekne, ale mezi dospívajícími kluky jsou hry typu “battle royale” velmi oblíbené. S tím souvisí i doplňky, které se kolem her typu Fortnite či Playerunknown’s Battlegrounds PUBG točí.

    Proto by jako dárek z Aliexpressu mohl posloužit tento “trojkový” batoh, který je ve hře ten největší a do kterého se nejen při hraní této hry vejde opravdu spousta věcí. V reálu batoh nabídne zajímavý šedý maskáčový vzor, dostatek místa a zajímavé vychytávky, jako jsou vývody pro sluchátka či další kabel např. z powerbanky apod. Designově je to věrná kopie batohu z této hry, a tak pokud doma máte fanouška, nebude problém nalézt podobný produkt.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Bluetooth sluchátka TOMKAS

    Sluchátka na Aliexpressu se prodávají velmi dobře. Nyní jsou nejprodávanější ty, které nepotřebují kabely a mohou se tak např. k telefonu připojit díky rozhraní Bluetooth. Sluchátka TOMKAS jsou vzhledově opravdu povedené, vybrat si můžete ze 4 barevných provedení. Prodávány jsou v nabíjecím boxu, ze kterého posléze sluchátka nabijete za 90 minut.

    Pro mnoho teenagerů by tento produkt mohl být ten pravý dárek z Aliexpressu.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Trička

    “Měkké” dárky nejsou moc u chlapců v oblibě, ale trička jsou nejen povinnou výbavou mladého kluka, ale i jakýmsi módním stylem, kterým můžou vyjádřit svůj názor či postoj. Na Aliexpressu patří mezi nejprodávanější trička např. tyto s logem známé americké firmy, ikdyž logo není samozřejmě úplně přesně okopírováno kvůli autorským právům.

    Možná právě proto jsou trička tohoto prodejce tak oblíbené a na Aliexpressu můžete najít další tisícovky triček s nejrůznějšími motivy, které se budou hodit právě k tomu vašemu klukovi. Stačí se jen probrat množstvím nabídky a nalézt ten správný kus.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Mobilní telefon UMIDIGI A5 PRO

    Ne každý chce pro své ratolesti vyhazovat příliš moc peněz za telefony, které mnohdy nevydrží ani jeden rok a jsou nejrůzněji znehodnocené pády, vodou nebo jiným přičiněním jeho majitele. Tento telefon u nás nepříliš známé čínské značky UMIDIGI je přímým konkurentem modelu Redmi 7 a můžete posoudit sami, zda se mu to daří.

    Displej je velký 6,3 palce s full HD rozlišením, osmijádrový procesor, 4 GB RAM paměti, operační systém Android 9.0, baterie o kapacitě 4150mAh a solidní hodnoty fotoaparátu.

    Velice solidní parametry tohoto mobilního telefonu s cenovkou pod 100 dolarů jsou jednoznačným důvodem ke koupi přístroje. Tento model mobilního telefonu z Aliexpressu si již objednalo přes 30 tisíc zákazníků, a je tím pádem horkým kandidátem na vhodný dárek pro děti i pro vás.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Solární stavebnice

    I kreativní kluky potěší Aliexpress, který si pro právě takové jedince připravil zajímavý produkt. Jedná se o stavebnici, ze které můžete postavit hned 6 modelů na solární pohon. Sestavit můžete třeba lodičku, vozík, větrný mlýn apod.

    Díky světlu či nejlépe slunečnímu zařízení se dají tyto postavené modely do pohybu. Modely nejsou nijak velké a chce to opravdu šikovné prsty pro jejich skládání, ale výsledek stojí za to a pokud je vše správně sestaveno a zapojeno, je pocit z dobře odvedené práce k nezaplacení i u vašich dětí.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Stavebnice – pistole Beretta

    U skládání ještě zůstaneme, i když v trochu jiném odvětví. Dílků je tentokráte nepoměrně více a pokud se vše správně sestaví, lze dosáhnout kýženého cíle – pistole Beretta.

    Ta je poté funkční a střílí plastové kuličkové náboje. Materiál je plast a pistole je po složení veliká 17 cm na délku. Cenovka je opět velice příznivá a tak není důvod nekoupit tento produkt jako dárek.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Dřevěná stavebnice Robotime

    A protože děti rády skládají i v pozdějším věku, je zde tato krásná dřevěná stavebnice s názvem Robotime 4. Po složení několika desítek dílků se můžete těšit z toho, že se Vám podařilo sestrojit funkční kuličkovou dráhu se zajímavými efekty.

    Více můžete spatřit u videa samotného produktu. Stavebnic na Aliexpressu je mnoho a tato patří mezi velmi oblíbené i díky tomu, že nenabízí jen tento model, ale i jiné jako jsou např. traktor nebo vzducholoď. Samotné skládání je již pro zručnější kluky a tak myslete při výběru vhodného dárku z Aliexpressu i na složitost jednotlivých stavebnic.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Transformers

    Od stavebnic přejděme k něčemu jednoduššímu, i když i zde se o sestavování modelů vlastně jedná také. Auto nebo robot – na tomto jednoduchém principu jsou vymyšleny hračky typu Transformers. A pokud je váš kluk příznivcem této řady hraček, máte vyhráno.

    Zde prodejce nabízí 4 barevné modely těchto hraček a navíc za velice lidovou cenu. Robot je velikosti 12 cm na výšku, což je zhruba stejný rozměr jako složeného vozidla na délku. Pokud sháníte Transformers hračku, je velká chyba Aliexpress nenavštívit.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Postavičky Avengers od Marvela

    Mají Vaše děti rády postavy z Avengers? Pak je můžete pod stromečkem potěšit jejich oblíbenou postavou z této marvelovské série. Thanos, Spiderman, Hulk, Iron Man, kapitán Amerika, Thor nebo Wolverine je nyní k zakoupení od tohoto prodejce z Aliexpressu.

    Postavy jsou veliké 30 cm a jsou vyrobeny z plastu tak, aby se mohly určité části postav hýbat. Každá postava má svou cenu a tak stačí kliknout na tu Vámi či dítětem vybranou a cena bude jasná.

    Ušetřit můžete nějaký ten dolar za to, že si necháte poslat postavu bez krabicového balení, ale s krabicí to vypadá opravdu lépe.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 vánočních dárků pro kluky od 42 Kč

    Fitness náramek Xiaomi mi Band 4

    Ježíšek myslí i na kluky-sportovce a proto jim připravil tento sportovní náramek z Aliexpressu od firmy Xiaomi. Oblíbená řada mi Band dostala číslovku 4 a opět se jedná o prodejní hit za velmi povedenou cenu.

    Oproti předchozím verzím je rozdíl hlavně v povedeném a větším barevném AMOLED dotykovém displeji, který má velikost skoro jednoho palce. Dále se chlubí větší kapacitou baterie, kdy předchozí model měl 110 mAh a tento má 135 mAh což je rozdíl celých 22 % a znamená až dvacetidenní výdrž na jedno nabití.

    Dále potěší zvýšená odolnost proti vodě – ponoření až do 5 ATM (50 metrů). Výčet všech funkcí by byl dlouhý a tak zmiňme ještě alespoň nejnovější verzi komunikačního protokolu Bluetooth 5.0.


M
Milda 07.09.2019 – 10:32

Ta solární stavebnice stojí na českých e-shopech 129 Kč + poštovné.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás