Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

Redakce
Publikováno 15. srpna 2019

Zdravý životní styl je trendem posledních let a sport k tomuto přispívá velkým podílem. Pohyb je život a pokud se rozhodnete začít sportovat, je to jen dobře pro Vaše zdraví i psychiku. Začátky jsou mnohdy těžké a někdy i dost finančně náročné. Dnes se budeme zaobírat kategorií sportovní oblečení z Aliexpressu a sami uvidíte, že lze najít zajímavé kousky, za které nemusíte zaplatit mnoho peněz. Níže je tedy pár tipů k tomu co si dát na sebe, když už se rozhodnete sportovat.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Oblečení na jógu

    Cvičení jógy využívají především ženy a proto i první sportovní oblečení bude zaměřeno na něžné pohlaví. Velmi oblíbená je tato cvičící souprava primárně určena na jógu, ale samozřejmě ji lze využít i na jiné fitness aktivity.

    Skládá se z legín a sportovní podprsenky a dle hodnocení zákaznic je bezešvé oblečení velmi povedené. Svědčí o tom i počet objednávek. Na výběr máte hned šest barevných provedení, pro správný výběr velikosti slouží tabulka.

  2. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Běžecké kraťasy

    Vybrat si ideální běžecké kraťasy je mnohdy problémem. Někdy je špatný střih, délka, jindy odírají švy apod. Tyto oblíbené kraťasy z Aliexpressu si objednalo skoro pět tisíc zákazníků a mohli si vybrat z 12 barev.

    Kraťasy jsou jednoduchého střihu s kapsami po stranách. Utáhnout si je můžete za pomocí šňůrky. Prodejce nabízí 4 velikosti od velikosti M až po XXL. Výhodou je materiál, který rychle schne.

  3. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Cyklistický dres

    Cyklistika zažívá boom i díky elektrokolům, a tak by byla škoda neuvést oblečení, které je ideální pro jízdu na kole. Cyklistický dres z Aliexpressu nabízí prodejce ve velmi zajímavých motivech, vybrat by si tak měl každý cyklista.

    Další výhodou je velké množství nabízených velikostí. Dres je z polyesteru a s krátkými rukávy, a tak se hodí do teplého letního počasí. Je lehoučký a proto je na kolo ideální a stylovou volbou.

  4. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Jednodílné módní plavky

    Plavky z Aliexpressu asi nebudou tou pravou volbou pro lámání rekordů v bazénu, ale jsou velmi oblíbené pro svůj střih. Dokonce jsou mezi nejprodávanějšími produkty mezi plavkami pro ženy.

    Vybrat si lze z mnoha podobných modelů a díky vysokému hodnocení po nich sáhla nejedna žena. Někdy prostě ženy dávají přednost tomu, jak vypadají nad praktičností, ale i pro dovolené u moře mohou být tyto plavky trefou do černého.

  5. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Pánské kopačky

    Kopačky z Aliexpressu nakupuje mnoho lidí. Je to i proto, že stejně vydrží jen jednu sezónu a poté je potřeba nakoupit nové – zvlášť u dětí.

    Zajímavou nabídku má tento prodejce, který nabízí kopačky jak s kolíky, tak kopačky sálové a turfy. Kopačky jsou designově velmi povedené a v několika barvách. Pro správnou velikost určitě využijte tabulku, která vám pomůže. Cena je velice lákavá a je škoda nevyzkoušet co tyto kopačky dovedou při hraní fotbalu.

  6. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Sportovní podprsenka

    Toto je skoro nezbytné sportovní oblečení pro mnoho žen. Ať už běháte, cvičíte nebo děláte nějaký sport, jistě najde sportovní podprsenka své uplatnění.

    Materiál je elastický a z bavlny, dobře saje pot a měl by být velice komfortní. Sedm barevných provedení potěší nejednu ženu a ještě více pookřeje nad cenovkou této podprsenky, která je opravu více než lidová.

  7. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Fitness legíny

    Krásné barvy a ještě zajímavější motivy nabízí tento prodejce dámských legín z Aliexpressu. Elastický pás se přizpůsobí vašim rozměrům. Materiál je z 82 % polyester a z 18 % elastan.

    Legíny patří vůbec k těm nejoblíbenějším a nejprodávanějším na Aliexpressu. Slibují kvalitní provedení a pohodlné nošení a pro sportovně založené ženy je tento produkt více než vhodný.

  8. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Plavky pro muže

    Jednoduchý střih plavek učaroval mnohé muže nakupující na Aliexpressu. Nabízí i dvě postranní kapsy a jednoduché utáhnutí šňůrkou. Co taky od plavek více očekávat. Snad jen rychleschnoucí materiál, ale i toto tyto plavky nabízejí.

    Dostatečná barevná škála nabízející se zákazníkům jistě pomáhá k prodeji těchto povedených plavek. Velikost si lze opět snadno vybrat díky produktové tabulce, a tak není důvod nevyrazit k vodě s novými plavkami z Aliexpressu.

  9. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Sportovní šátek

    Maličká věc – spíše doplněk, ale mající velký význam pro své nositele. Ať už běháte nebo používáte šátek pod přilbu, při jízdě na kole má své praktické uplatnění. Saje pot a díky tomu se cítíte komfortněji a nemusíte řešit kapky potu v obličeji nebo v očích.

    Zde se jedná o unisex provedení, a proto je vhodný pro obě pohlaví. Odlišit si tak šátky lze jedině barvami těchto šátků, které tento prodejce také hojně nabízí. Výborné vlastnosti šátku a jeho praktičnost jistě nenechá chladným nejednoho sportovního příznivce.

  10. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější sportovní oblečení

    Cyklistické brýle

    Bez brýlí vyjede na kolo dnes již málokdo. Chránit zrak je potřeba nejen při jízdě na kole, ale i běhu, výletech apod. K tomuto pomůžou i tyto sluneční brýle z Aliexpressu, které jsou polarizační.

    Umí chránit před ultrafialovým zářením, jsou lehké, mají výměnná skla. Brýle jsou z ohebného materiálu a výměnných skel je celkem 5 v různých barvách. K dispozici budete mít i futrál na všechny tyto doplňky. Cena není nijak přehnaná, a tak je škoda nezainvestovat do svého zdraví.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás