České dráhy: Celodenní jízdenka díky slevě 50 % jen za 275 Kč

Petr Novák
Publikováno 23. července 2015

Až do konce letních prázdnin je možné díky programu O2 Extra výhody zakoupit celodenní jízdenku do všech vlaků Českých drah jen za 275 Kč. To je sice o 76 Kč více, než kolik stojí obdobná jízdenka v rámci občasné nabídky Lidlu, na rozdíl od ní ale je možné cestovat kteroukoliv prázdninovou sobotu, nebo neděli.

Jak získat jízdenku ČD za polovic

Jízdenka je tak jako stvořená pro víkendový výlet do vzdálenějších míst. Při dobrém naplánování trasy může být úspora značná, vždyť například zpáteční jízdenka z Prahy k moravskému zámku Lednice vyjde na 783 Kč.

Pro čerpání slevy je nutné mít přístup k telefonnímu číslu operátora O2. Nemusí být nutně vaše, ačkoliv vám doporučujeme pořídit si bezplatnou SIM kartu jako záložní číslo pro různé registrace na internetu apod.

Na stránce O2 Extra výhod si stačí nechat poslat slevový kód, který zadáte buď do pole “Mám slevový kód nebo voucher” v e-shopu Českých drah, nebo ho při nákupu jízdenky nadiktujete pokladní. Jeden slevový kód vždy znamená jednu zlevněnou jízdenku.

Levně cestovat můžete každý víkend

Slevu je možné v každém kalendářním měsíci čerpat celkem čtyřikrát, nicméně sleva platí pouze na cesty v sobotu, nebo v neděli. Poslední den platnosti jízdenky může být neděle 30. srpna 2015.

Nasednout můžete do libovolného vozu 2. třídy včetně SC Pendolino, do kterých je nutné dokoupit místenku. Počet najetých kilometrů není omezen.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás