Letenky levně: Island od 1 666 Kč, Austrálie za 12 890 Kč, Vietnam za 9 890 Kč

Redakce
Publikováno 31. července 2019

Letenky nikdy nebyly tak levné jako dnes. Neseďte doma a cestujte – třeba do následujících 19 destinací. U vybraných letenek můžete použít slevový kupón Pelikán.

  1. Reykjavík od 1 666 Kč

    Polární záři a další krásy Islandu můžete vidět na vlastní oči zásluhou nabídky aerolinek Wizzair. Zpáteční letenky do Reykjavíku na závěr letošního roku koupíte od 1 666 Kč výše, odlety jsou z Katovic, Krakova a Wroclawi. Před cestou si přečtěte, jak náš kolega z redakce platil 36 800 Kč za rozbité sklo u půjčeného auta.

    Odlet: Katovice, Krakow, Wroclaw
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: říjen a listopad 2019

  2. Zadar od 916 Kč

    Akční letenky do Zadaru na několik říjnových termínů prodává Ryanair. Hlavní výhodou je odlet i návrat do Prahy, odkud společnost létá vždy ve středu a v sobotu. Tipy k návštěvě vám dodá Skrblíkův průvodce po Zadaru.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  3. Hanoj za 9 890 Kč

    Levné letenky do Vietnamu pořídíte od aerolinek Air China, aktuálně mají v nabídce Hanoj za 9 890 Kč. Odlétá se z Budapešti, letenka zahrnuje jeden kus zavazadla do podpalubí o hmotnosti do 23 kg.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  4. Hurgháda od 2 389 Kč

    easyJet létá i do Afriky, konkrétně do egyptské Hurghády. A nejlevnější zpáteční letenky z Berlína prodává na leden 2020 aktuálně za 2 389 Kč. Protože se tato linka létá vždy jen v úterý, počítejte přinejmenším s týdenním pobytem.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: easyJet
    Termíny: leden 2020

  5. Singapur za 9 990 Kč

    Čínské aerolinky prodávají levné letenky také do Singapuru. Visí na nich cenovka 9 990 Kč, odlétá se rovněž z Budapešti a v ceně máte dvě odbavená zavazadla po 23 kg. Dostupných termínů je dostatek.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. Ammán od 1 451 Kč

    Levné letenky do Jordánska z Prahy nabízí Ryanair, za nejlevnější kousky na listopad zaplatíte jen 1 451 Kč. Společnost na této trase létá vždy v úterý a v sobotu. Před cestou si přečtěte našeho průvodce po Ammánu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019

  7. Toronto za 9 990 Kč

    Akční letenky do Kanady má nyní v nabídce společnost British Airways. Za zpáteční letenky do Toronta zaplatíte jen 9 990 Kč, cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. Palma Mallorca od 521 Kč

    Tradičně velmi levné akční letenky na Mallorcu nabízí Ryanair s odlety z berlínských letišť Tegel a Schonefeld. Cena začíná na 521 Kč, nejvíce dostupných termínů je v září 2019. Budete-li ochotní si připlatit jednotky stokorun, nabídka dostupných termínů se značně rozšíří.

    Odlet: Berlín Tegel a Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen až říjen 2019

  9. Hongkong za 8 490 Kč

    Levné letenky do Hong Kongu nabízí Air China s odletem z Budapešti. Cesta tam i zpět vás bude stát jen 8 490 Kč, v ceně máte jeden kus odbaveného zavazadla do 23 kg. Do Budapešti vás z Prahy levně odvezou třeba autobusy Regiojet, alternativně můžete jet vlaky ČD.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. Lublaň od 1 874 Kč

    V předvánočním období se můžete vydat do slovinské Lublani. Zpáteční letenka z Berlína Schonefeldu vás bude stát od 1 874 Kč výše. Letenky kupujte na webu společnosti easyJet.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: easyJet
    Termíny: říjen až prosinec 2019

  11. Melbourne za 12 890 Kč

    Air China nyní nabízejí velmi levné letenky do Austrálie. Melbourne i Sydney můžete navštívit již za 12 890 Kč, na výběr je poměrně dost termínů. Cena letenky zahrnuje 2 ks zavazadel do 23 kg. Do Londýna vás z ČR levně dopraví Ryanair, Wizzair nebo easyJet.

    Odlet: Londýn
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  12. Atény od 1 041 Kč

    Levné letenky do Atén na svém webu nabízí Ryanair, odlétá se z Vídně. Nejlevnější kousky se prodávají na listopad 2019 a jejich cena začíná na 1 041 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019

  13. Funchal za 4 390 Kč

    Portugalský ostrov Madeira můžete navštívit, pokud si koupíte levnou letenku na Funchal od společnosti TAP Portugal. Dostupných termínů je více než dost, odlet i přílet je do Prahy. Cena letenky zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  14. Bordeaux od 1 078 Kč

    Letenky do Bordeaux za velmi dobrou cenu nabízí Ryanair s odletem z Prahy. Za nejlevnější kousky v závěru roku zaplatíte od 1 078 Kč výše. Počet letenek za tuto cenu je omezen, s nákupem tedy nečekejte.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen až prosinec 2019

  15. Manila za 10 790 Kč

    Na Filipíny za dobré peníze se můžete dostat díky akční nabídce Air China z Mnichova. Levné letenky do Manily koupíte za 10 790 Kč, cena zahrnuje dvě odbavená zavazadla do 23 kg. Do Mnichova na letiště vás dopraví třeba autobusy Regiojet.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  16. Ohrid od 885 Kč

    Město Ohrid v Severní Makedonii nyní můžete poměrně levně navštívit zásluhou společnosti WizzAir. Ta nabízí zpáteční letenky z Vídně, jejichž cena začíná na 885 Kč. Skrblík město Ohrid loni zařadil na seznam sedmi těch, která jsou neokoukaná a stojí zato je navštívit.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen a listopad 2019

  17. Rio de Janeiro za 11 290 Kč

    Levné letenky do Brazílie s odletem z Prahy nabízejí aerolinky British Airways. S odletem z Prahy a návratem do Mnichova můžete letět již za 11 290 Kč, na výběr jsou termíny od března do května 2020. V ceně máte jen příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha, návrat Mnichov
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  18. Turku od 736 Kč

    K zajímavému výletu svádí levné letenky do Turku, které nabízí společnost Wizz Air s odletem z letiště v Katovicích. Za méně než osm set korun českých jsou k dostání tři různé termíny v listopadu 2019. Letět samozřejmě můžete i v dalších měsících, rozdíl v ceně činí stokoruny.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2019

  19. Seychely za 13 990 Kč

    Akční letenky na Seychely nabízí velmi dobře hodnocená společnost Qatar Airways s odletem z Prahy. Dostupných termínů je mnoho, cena 13 990 Kč zahrnuje odbavené zavazadlo do 30 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás