Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

Martina Opravilová
Publikováno 12. července 2019

Období letních dovolených už se blíží mílovými kroky. Přinášíme vám proto několik vychytávek z Aliexpressu, které využijete na dovolené, a zároveň kvůli nim nebudete muset sahat hluboko do kapsy. Poštovné je navíc často zdarma.

Nevíte, jak na Aliexpressu nakupovat? Přečtěte si náš návod na AliExpress, kde se dozvíte vše potřebné!

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

    Univerzální adaptér s USB

    Ať už míříte do Velké Británie, Austrálie či do USA, bude se vám jistě hodit cestovní adaptér. Asi nikoho nepřekvapí, že je možné jej sehnat i na Aliexpressu. Kromě toho, že je univerzální a použijete ho údajně ve všech zemích, má zabudovaný i USB port.

    Produkt má navíc velmi dobré hodnocení – konkrétně 4,8 hvězdiček z 5. Za poštovné v tomto případě nezaplatíte ani korunu. Třešničkou na dortu už je pak jen fakt, že si lze vybrat z černé či bílé varianty.

  2. Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

    Nafukovací kruh s motivem ovoce

    Vyrážíte na dovolenou s malými dětmi? Pak s sebou jistě přibalíte plavací kruh. Co tak vybrat ten s motivem ovoce? Seženete jej na Aliexpressu v různých velikostech, samozřejmostí jsou také odlišné motivy. Zvolíte raději meloun, či pomeranč?

    Dobrou zprávou je také fakt, že i v tomto případě je poštovné do České republiky zdarma.

  3. Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

    Obří nafukovací kruh s různými motivy

    A u nafukovacích kruhů ještě chvíli zůstaneme. Tentokrát se však nebude jednat o kruh pro děti, nýbrž pro dospělé. I v tomto případě je však nabídka motivů velmi široká – můžete si tak zvolit mezi jednorožcem, plameňákem, ananasem či donutem. Ceny se liší v závislosti na variantě, začínají však již na 41 Kč$1.84. Za poštovné opět neplatíte.

  4. Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

    Ochranný obal na kufr

    Letíte na dovolenou s kufrem, jenž bude uložen v podpalubí? Pak jste již zřejmě slyšeli o tom, že je dobré kufr zabalit do ochranné fólie. Předejdete tak jeho poškození. Cestujete-li častěji, či vám není sympatická představa omotávání kufru fólií, využijte ochranný návlek z látky. Ten seženete na Aliexpressu v různých velikostech a barvách.

    Cena začíná již na 87 Kč$3.95, z poštovné opět neplatíte.

  5. Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

    Visačky na zavazadla

    Pořízení visaček na zavazadla vám pomůže najít své zavazadlo v případě ztráty. Zakoupit je na Aliexpressu můžete například v jednoduchém stylu, navíc za velmi přátelskou cenu. Různé barevné varianty jsou samozřejmostí.

  6. Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

    Organizér do kufru

    Chcete mít věci v kufru perfektně uložené na svém místě i po příjezdu do destinace? Pak vám pomůže organizér do kufru. Ten se skládá ze 7 menších kusů. Velmi hezké hodnocení (4,8 hvězdiček z 5) vypovídá o obrovské spokojenosti ostatních zákazníků.

    Mimo to, že si můžete vybrat mezi různými barevnými variantami, lze počítat i s poštovným zdarma a poměrně rychlým dodáním.

  7. Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

    Jednoduchá kosmetická taštička

    Především dámy využijí na dovolené jednoduchou cestovní taštičku. Do ní snadno vloží všechna malá balení krémů a další kosmetiky.

    Díky tomu, že je taštička průhledná, navíc snadno uvidíte, co balení obsahuje. Taštička je navíc dostupná ve třech různých velikostech.

  8. Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí na dovolenou

    Zámek na zavazadlo

    Našim posledním tipem je zámek na zavazadlo. Ten seženete v různých barevných provedeních a tvarech. Zámek snadno odemknete pomocí kódu obsahující 3 čísla. Hodnocení ostatních zákazníků je opět vynikající, v tomto případě je však nutné počítat s drobným poštovným – v přepočtu s necelými 2 Kč.


IP
Irena Prusova 14.07.2019 – 06:38

Zopakujte si vyjmenovana slova. Vysacka mezi nimi opravdu neni. Spravne je visačka od slova viset.

Odpovědět

L
Libor 14.07.2019 – 09:12

Co takhle VISAČKY místo VYSAČKY

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 14.07.2019 – 10:51

Dobrý den, děkujeme za upozornění, opraveno :-)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás