Skrblíkův týden: ČD Jízdenka na léto, 60 litrů Kofoly zdarma, Mega výprodej v Lidlu, H&M slevy až 70 %

Lenka Chládková
Publikováno 10. června 2019
  1. ČD: Jízdenka na léto 2019

    S Jízdenkou na léto lze během letních prázdnin neomezeně cestovat vlakem Českých drah po celé České republice. Zakoupit je možné jízdenku na 7 dní za 790 Kč nebo na 14 dní za 1 190 Kč, zvýhodněnou cenu zaplatí držitelé In Karty (690 Kč nebo 990 Kč). Jízdenka je vázána na jednu osobu a platí pro všechny spoje 2. třídy. Prodej Jízdenek na léto odstartuje v sobotu 15. června 2019.

  2. Lidl: Mega výprodej spotřebního zboží a slevy až 60 %

    Lidl v pondělí 10. června 2019 zahájil Mega výprodej spotřebního zboží. Se slevou až 60 % nakoupíte nářadí, sportovní vybavení, domácí potřeby, bytový textil nebo oblečení z dámských, pánských a dětských kolekcí. Zlevněné zboží najdete v kamenných prodejnách Lidlu i na e-shopu. V nabídce je poměrně široký výběr funkčního oblečení na cyklistiku, běh, treking či jakýkoli jiný sport doslova za pár korun.

  3. Baťa: Sleva 20 % na pánské doplňky

    Baťa slaví den otců a u té příležitosti nabízí 20% slevu na pánské doplňky. Slevu lze uplatnit na ponožky, tašky, batohy, peněženky, pásky, klobouky, deštníky, kravaty a motýlky, stačí zadat slevový kupon Baťa ve znění denotcu20 v posledním kroku objednávky. Akce potrvá do neděle 16. června 2019.

  4. Datart: NoFrost lednice s 60 litry Kofoly ZDARMA

    O tom, že staré lednice patří mezi největší žrouty elektřiny v domácnosti, Skrblík informuje hned v několika článcích. A že se nová lednička opravdu vyplatí, dokazuje i aktuální nabídka v Datartu. Za koupi lednice s technologií NoFrost (tedy lednice, která se automaticky odmrazuje a tím snižuje vlastní spotřebu), dostanete 60 l Kofoly zdarma. Prakticky jde o 5 balení po 6 dvoulitrových lahví. Akce se týká chladniček Whirlpool, Samsung, Beko, Electrolux atd. s cenou od 9 880 Kč. Dárek vám bude dodán společně s novou lednicí.
    Při výběru využijte Skrblíkova průvodce: Jak vybrat lednici a před potvrzením objednávky se nezapomeňte podívat, zdali pro vás nemáme připraven slevový kupon Datart.

  5. Rossmann: Všechny sprchové gely za půlku

    Nový věrnostní klub drogerie Rossmann přináší uvítací slevový kupon s 20% slevou na celý nákup. K jeho získání se je třeba registrovat přes mobilní aplikaci Rossmann Club. Pro členy je každý měsíc připravena exkluzivní klubová sleva, nyní jde o 50% slevu na všechny sprchové gely. Nabídka platí až do 2. července 2019.

  6. H&M: Poslední šance – až 70% slevy

    Až 70% slevy najdete v e-shopu H&M. Dámské letní šaty pořídíte od 149 Kč, topy a plavky od 59 Kč, v pánském sortimentu nakoupíte tílka a trička od 79 Kč, šortky od 149 Kč, dětská trička začínají na 69 korunách a šortky na 89 korunách. Doprava je zdarma při nákupu nad 800 Kč, stačí použít slevový kupon H&M ve znění 0458. O dalších možných úsporách v H&M si přečtěte ve Skrblíkově článku 7 tipů, jak ušetřit v H&M.

  7. Kasa.cz: Velký výprodej se slevami až 80 % + splátky bez navýšení

    Internetový obchod Kasa nabízí slevy “až 80 %” na mobily, notebooky, televize, tablety a další zboží. Jak už to u podobných akcí bývá, platí víc než kdy jindy stará lidová moudrost: „Důvěřuj, ale prověřuj.“ Proto doporučujeme důsledně ověřit ceny zboží ve srovnávači Heuréka.
    Při nákupu nad 2 000 Kč lze využít nákup na splátky bez navýšení. Pokud například nakoupíte za 10 000 Kč, na místě nezaplatíte nic a po dobu následujících 10 měsíců budete platit měsíční splátku ve výši 1 000 Kč. Za úvěr bez pojištění schopnosti splácet celkem zaplatíte 10 000 Kč. Roční úroková sazba je 0 % a RPSN 0 %. Poskytovatelem úvěru je Hello bank! by Cetelem, nabídka platí do neděle 16. června 2019.

  8. Tescoma: Moka konvička k nákupu zdarma

    Nakoupíte-li do soboty 15. června 2019 nad 1 499 Kč ve Značkovém e-shopu Tescoma, dostanete moka konvičku Paloma Colore na 6 šálků v hodnotě 599 Kč jako dárek. V objednávce je třeba zadat slevový kupon Tescoma ve znění LETOKAVOVAR19 a konvička je vaše.

  9. Euronics: Červnové slevy a nákup bez hotovosti

    Červnové slevy napříč celým sortimentem slibuje na svých stránkách Euronics. Ceny zboží doporučujeme porovnat v internetovém srovnávači Heuréka, avizovaná sleva není garancí výhodné koupě. Červnové slevy platí do 16. června 2019.
    Veškeré zboží je možné díky akci Hello bank! nakoupit bez hotovosti. Jde o nákup na splátky s délkou splácení 10–30 měsíců. Za zboží v hodnotě 10 000 Kč nezaplatíte na místě nic, při 20 měsíčních splátkách po 600 Kč zaplatíte celkem 12 000 Kč, roční úroková sazba je 21,64 % a RPSN 23,92 % (úvěr bez pojištění schopnosti splácet a bez odkladu splácení).

  10. RegioJet: K jízdence sdílené auto na hodinu zdarma

    Zákazníci RegioJetu mohou získat 60 volných minut v minutovém tarifu od společnost CAR4WAY k využití sdílených aut. Podmínkou je zakoupení jízdenky, kde je výchozí nebo cílovou stanicí Praha či Brno. V e-mailu s potvrzením o zakoupení služby bude uveden promo kód, který je třeba k online registraci. Po zadání kódu se stačí zastavit na výdejním místě RegioJetu (CAR4WAY Point) pro čipovou kartu, jež je zapotřebí k odemknutí sdíleného auta.
    Za 1 Kč získáte registraci (namísto obvyklých 1 000 Kč) + 60 bonusových minut navíc.

  11. O2: 1+1 sluneční brýle zdarma ve FOKUS Optik

    Akci 1+1 zdarma na sluneční brýle ve FOKUS Optik platí pro všechny zákazníky O2 až do 30. června 2019. K uplatnění slevy si je třeba vygenerovat slevový kód FOKUS Optik na stránkách O2ExtraVýhody.cz, následně stačí kód předložit při placení na pokladnách prodejen FOKUS optik. Sleva Vám bude odečtena při vyzvednutí.


P
Petr 17.06.2019 – 14:12

Dobrý den, chtěli jsme využít vámi zmiňované promo akce "RegioJet: K jízdence sdílené auto na hodinu zdarma - CAR4WAY". Dcera jela RegioJetem, a to v So 15.6.2019 z Phy, a 16.6.2019 do Phy. V e-mailu s potvrzením o zakoupení jízdenky však NEBYL uveden ŽÁDNÝ promo kód, který je třeba k online registraci. A tak se ptáme: KDE SE STALA CHYBA...?

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 17.06.2019 – 15:23

Dobrý den, zde najdete informace o akci – Vyzkoušela jsem osobně rezervaci na stránkách RegioJetu a pravděpodobně jste nezaškrtli možnost "Sdílené vozy CAR4WAY – zvýhodněná rezervace za 1 Kč pouze u nás". Pokud jste tuto možnost při rezervaci jízdenky zaškrtli, a přesto jste potvrzovací e-mail s promo kódem neobdrželi, pak je nutné obrátit se přímo na RegioJet.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás