Levné letenky: Thajsko z Prahy za 8 990 Kč, Toronto 9 490 Kč, Lisabon 1 286 Kč

Redakce
Publikováno 29. května 2019

Jako každou středu, i dnes pro vás máme výběr těch nejzajímavějších letenek do celého světa.

  1. Zadar od 1 278 Kč

    Do Chorvatska již nemusíte jezdit autem. Ryanair nabízí levné letenky do Zadaru s cenou začínající na 1 278 Kč, nejvíce termínů je k dostání na září 2019. Ryanair mezi oběma městy létá vždy ve středu a v sobotu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2019

  2. Palma Mallorca od 1 634 Kč

    Napříč celým létem se můžete vydat na Mallorcu a za zpáteční letenku zaplatit jen 1 634 Kč. Tedy za tu jednu nejlevnější. Ceny dalších jsou vyšší o nižší stovky korun.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen až září 2019

  3. Lisabon za 1 286 Kč

    Zpáteční letenky do Lisabonu koupíte v případě odletu z Vídně již za 1 286 Kč. K dostání je spousta termínů na listopad a prosinec, kdy jsou v zemi příjemnější teploty než ve zmrzlém Česku. Z osobní zkušenosti mohou k návštěvě doporučit třeba tržnici Timeout Market plnou dobrého jídla.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad a prosinec 2019

  4. San Francisco za 11 590 Kč

    Letenky na západ USA nabízí společnost American Airlines z Prahy. Do San Francisca můžete na přelomu roku letět za 11 590 Kč, přestupuje se pouze v Londýně. Odbavené zavazadlo je za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Palermo od 1 313 Kč

    Nejlevnější zpáteční letenky do Palerma nabízí Ryanair s odletem z berlínského letiště Schonefeld. Vybírejte z mnoha termínů v závěru roku. Zhruba o čtyři stovky dražší jsou nejlevnější letenky z polských letišť ve Wroclawi a v Krakově.

    Odlet: Berlín Schonefeld (Wroclaw, Krakov)
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen až prosinec 2019

  6. Kodaň za 517 Kč

    Zpáteční letenky do Kodaně s odletem z Prahy za dosud nebývalých 517 Kč nabízejí aerolinky Ryanair. Dostupné termíny jsou v květnu a v červnu, jsou jich zhruba dvě desítky. S plánováním cesty vám pomůže náš průvodce po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen a červen 2019

  7. Bangkok za 8 990 Kč

    Ukrajinské aerolinky nabízejí velmi levné letenky do Thajska hned na několik měsíců roku, z Prahy do Bangkoku můžete letět za pouhých 8 990 Kč. Na cestě zpět si navíc budete moct prohlédnout Kyjev, cena letenky zahrnuje odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ukraine International Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. Podgorica za 1 207 Kč

    Levné letenky do Podgorici v Černé Hoře na různé termíny v listopadu nabízí Ryanair. Cena zpáteční letenky je 1 207 Kč, lety jsou vždy ve čtvrtek a v neděli.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen a listopad 2019

  9. Toronto za 8 490 Kč

    Společnosti LufthansaAir Canada se spojily, aby mohly veřejnosti nabídnout zpáteční letenky z Katovic do Toronta jen za 8 490 Kč. V nabídce jsou termíny zejména na přelomu let 2019 a 2020. Cena letenky sice zahrnuje pouze příruční zavazadlo, můžete však využít slevový kupón Pelikán.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Lufthansa / Air Canada
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. Athény za 1 200 Kč

    K listopadovému výletu do Atén svádí nabídky lowcost aerolinek Rynaair z Prahy. Na zhruba desítku termínů koupíte zpáteční letenku jen za 1 200 Kč. Na letiště do Vídně vás levně odvezou třeba vlaky a autobusy Regiojet z Prahy.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2019

  11. Londýn Stansted od 1 033 Kč

    Na různé červnové termíny (je jich více než sto) prodává Ryanair zpáteční letenky z Prahy do Londýna jen za 1 033 Kč. Vypravit se můžete třeba na krátký třídenní výlet. Skrblík pro vás má návod, jak ušetřit v Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  12. Jakarta za 11 990 Kč

    Aerolinky Air China prodávají velmi levné letenky do Jakarty s odletem z Mnichova. V mnoha a mnoha termínech vás budou stát jen 11 990 Kč, cena zahrnuje dva kusy odbavených zavazadel do 23 kg.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Göteborg od 753 Kč

    Levné letenky do Goteborgu ve Švédsku koupíte po čas celých prázdnin na webu Ryanairu. V ceně do tisíce korun je k dostání zhruba patnáct různých termínů.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen-srpen 2019

  14. Dillí za 10 790 Kč

    Letenky do Indie za skvělých 10 790 Kč nabízí společnost Finnair s odletem z Prahy. Dostupných termínů je mnoho, v ceně letenky máte zahrnuto jedno odbavené zavazadlo do 23 kg. Přestup je na krásném a přehledném letišti v Helsinkách.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Ammán od 1 523 Kč

    Levné letenky do Jordánska na září a říjen nabízí společnost Ryanair s odletem z Prahy. Za cenu 1 523 Kč je sice v prodeji jen několik termínů, stačí si však připlatit několik stokorun a výběr se rozšíří. Skbrlík pro vás má průvodce po Ammánu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září a prosinec 2019

  16. Pointe a Pitre za 9 026 Kč

    Akční letenky na Guadeloupe v Karibiku nabízejí aerolinky Level, sesterská společnost Iberie a British Airways. Odlétá se z pařížského letiště Orly a cena letenky zahrnuje odbavené zavazadlo. Do Paříže (na letiště Beauvais) z Prahy levně létá Ryanair.

    Odlet: Paříž Orly
    Aerolinky: Level
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Rio de Janeiro za 12 790 Kč

    Aerolinky British Airways nabízejí akční letenky do Brazílie s odletem z Prahy jen za 12 790 Kč. Termínů letů do Rio de Janeira je mnoho, v ceně letenky je zahrnuto jen příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  18. Tallinn za 1 050 Kč

    Několik desítek různých letenek do Tallinnu nabízí Ryanair za 1 050 Kč. K dostání jsou v zářijových a říjnových termínech s odletem z berlínského letiště Schonefeld, vypravit se můžete třeba na prodloužený eurovíkend od soboty do úterý.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září až listopad 2019

  19. Faerské ostrovy za 6 590 Kč

    Velmi zajímavé letenky do netradiční destinace aktuálně nabízejí holandské aerolinky KLM. Faerské ostrovy můžete v řadě termínů napříč celým rokem navštívit již za 6 590 Kč. Letenka zahrnuje příruční zavazadlo, nevýhodou pro někoho mohou být dva přestupy – v Amsterdamu a Kodani, resp. v Bergenu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM Royal Dutch Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás