Levné letenky na červenec: Chorvatsko z Prahy za 1 591 Kč, Mallorca za 919 Kč, Řím za 651 Kč

Redakce
Publikováno 22. května 2019

Nejlevnější letenky se prodávají zhruba dva měsíce před odletem. V následujícím výběru tak pro vás máme ty nejzajímavější nabídky na červenec 2019.

  1. Maroko od 1 928 Kč

    Levné letenky do Marrakéše na červenec nabízí Ryanair. S odletem z Prahy vás vyjdou jen na 1 928 Kč, kalendář nabízí několik různých termínů. Skrblík zemi navštívil a připravil pro vás průvodce po Maroku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  2. Palma Mallorca od 919 Kč

    Akční letenky na Mallorcu na červenec nabízí Ryanair z berlínského letiště Tegel. Nejlevnější kousky aktuálně koupíte jen za 919 Kč, prodávají se i na prodloužený víkend od čtvrtka do pondělí. Na Mallorcu létá Ryanair i z Prahy, letenky jsou však výrazně dražší.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  3. Milán od 788 Kč

    Zajímavé letenky do Milána koupíte z Brna, ty vůbec nejlevnější vás budou stát 788 Kč. V nabídce je poměrně dost termínů napříč celým červencem. Za stejnou cenu koupíte (na jiné termíny) také letenky s odletem z Berlína a z Bratislavy. Ryanair využívá letiště Bergamo, s plánováním cesty vám pomůže náš průvodce po Miláně.

    Odlet: Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  4. Trinidad a Tobago za 10 790 Kč

    Americké aerolinky United letos spustily linku do Prahy a díky ní nabízejí velmi zajímavé letenky do oblasti Karibiku. V červenci můžete letět třeba na souostroví Trinidad a Tobago, cena zpáteční letenky činí pouhých 10 790 Kč. V nabídce je dostatek termínů, letenka zahrnuje odbavené zavazadlo do 23 kg. Během cesty navíc budete mít dostatek času na prohlídku New Yorku. U této nabídky navíc můžete použít slevový kupón Pelikán. Co víc si přát? :-)

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Kefalonia od 2 023 Kč

    Nejnižší ceny letenek do Kefalonie těsně překračují hranici dvou tisíc korun, přičemž k částce je třeba ještě přičíst náklady na dopravu na berlínské letiště Tegel. Za tuto (nebo mírně vyšší) cenu je v nabídce zhruba dvacítka letenek. Kefalonia je největší ostrov v Jónském moři, návštěvníkům nabízí hezké pláže i vinice.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  6. Bukurešť od 788 Kč

    Nízkonákladové letecké společnosti postupně pronikají na východní trhy, jedním z důkazů je Bukurešť. Ryanair do ní létá mimo jiné z nedaleké Vídně, odkud nabízí nejlevnější zpáteční letenky na červenec již za 788 Kč. Letenky jsou dostupné také z Berlína, cena je vyšší o nižší jednotky stokorun.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  7. Řím od 651 Kč

    Velmi levné letenky do Říma na červenec koupíte s odletem z Vídně. Pro dosažení co nejnižší ceny doporučujeme cestu nakombinovat se dvěma společnostmi – směrem tam leťte s Wizzairem, na cestu zpět zvolte Ryanair. Cena tak bude nižší. Před cestou doporučujeme mrknout na našeho průvodce po Římě.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air + Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  8. Niš od 604 Kč

    Vždy v pondělí a v pátek létá Ryanair mezi Bratislavou a srbským městem Niš. Nejlevnější zpáteční letenky aktuálně prodává jen za 604 Kč, což můžete brát jako důvod vydat se do této destinace stále ještě nezasažené masovým turismem.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  9. Madrid od 1 344 Kč

    Na hezkou řadu termínů nabízí Ryanair levné letenky do Madridu, jejichž cena začíná na 1 344 Kč. Odlety jsou z vídeňského letiště, kam vás z Prahy levně dopraví třeba vlaky a autobusy Regiojet.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  10. Brusel od 997 Kč

    Levné letenky do Bruselu na letošní červenec prodává Ryanair, ceny začínají na 997 Kč. Ryanair z Prahy létá na záložní letiště Charleroi, které je od centra města vzdálenější než hlavní Zaventem. Za méně než tisíc korun je dostupných několik termínů.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  11. Paříž od 1 380 Kč

    Nejlevnější letenky do Paříže z Prahy na období července nabízí Ryanair, zaplatíte za ně jen 1 380 Kč. Dostupných je zhruba sedm různých termínů. Ryanair v Paříži využívá letiště Beauvais, které je od centra města vzdálené asi 100 km. Počítejte tedy s dalšími náklady na transfer. Tipy k návštěvě vám dodá náš průvodce po Paříži.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  12. Riga od 1 099 Kč

    Levné letenky do Lotyšska nabízí Ryanair. Nejlevnější kousky jsou dostupné z berlínského letiště Schonefeld, za lístek v obou směrech zaplatíte 1 099 Kč. Letenky z Prahy jsou dražší přinejmenším o 500 Kč, přesto se jedná o lepší volbu, neboť odpadají náklady na cestu do německé metropole. Další rady a tipy vám poskytne náš průvodce po Rize.

    Odlet: Berlín/Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  13. Oslo od 494 Kč

    Ryanair nabízí na červenec zpáteční letenky z Wroclawi do Osla již za 494 Kč. Nízkou cenu letenky trochu vyvažuje poměrně drahý transfer do centra města a vcelku vysoké náklady na pobyt. Před koupí letenky si tak dobře propočítejte zbylé náklady a raději si přečtěte našeho průvodce po Oslu.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  14. Zadar od 1 591 Kč

    Do Chorvatska již nemusíte cestovat autem, Ryanair nyní nabízí letenky do Zadaru již za 1 591 Kč. K dostání za tuto cenu jsou sice jen jednotky termínů, cena těch dalších je však vyšší řádově jen o stokoruny. S úsporou na místě vám pomůže náš průvodce po Chorvatsku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  15. Stockholm od 1 039 Kč

    V červenci se můžete vydat i do Švédska, Ryanair prodává levné letenky do Stockholmu z Prahy již za 1 039 Kč. Na výběr jsou řádově jednotky termínů, přilétá se na letiště Skavsta. Jeho mínusem je poměrně značná vzdálenost od centra města a s ní související vysoká cena jízdenky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019

  16. Benátky za 1 050 Kč

    Letenky na letiště Benátky Treviso nabízí Ryanair na červenec nejlevněji za 1 050 Kč. K dostání jsou na několik termínů, odlétá se z Prahy. Ještě o stokorunu levněji vychází letenky od téže společnosti z berlínského Schonefeldu. Vzhledem k vyšším nákladům na cestu na letiště však nabídka není tak výhodná. Postřehy z návštěvy vám nabízí náš průvodce po Benátkách.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červenec 2019


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás