Skrblíkův týden: Nákupy OnaDnes, Last Minute Chorvatsko, Kika Black Friday a výprodej Kasa

Lenka Chládková
Publikováno 13. května 2019
  1. Nákupy OnaDnes jaro 2019: Slevové kupony se slevou až 50 %

    V pondělí 13. května 2019 odstartovala nákupní akce s Ona Dnes. V přílohách magazínů MF DNES vychází slevové kupony, se kterými je možné ve vybraných kamenných a internetových obchodech ušetřit až 50 %. Elektronická verze kuponů je k dispozici od úterý 14. května 2019 zdarma v aplikaci Portmonka. Více podrobností včetně přehledu se zapojenými prodejci najdete v článku Nákupy OnaDnes jaro 2019: Kupóny se slevou až 50 %.

  2. O2: Sleva až 25 % na Last Minute zájezdy do Chorvatska

    Každý, kdo využívá služeb společnosti O2, může využít super slevu na zájezd do Chorvatska od cestovní kanceláře Vítkovice Tours. Aktuální sleva na Last Minute zájezdy je 20 %, zákazník O2 získá 5% slevu navíc. Slevový kód si lze jednoduše vygenerovat na stránkách O2ExtraVýhody.cz a následně uplatnit na stránkách CKVT.cz, nebo na vybraných pobočkách CKVT, Viamare a VTT. Nabídka platí do 31. srpna 2019.

  3. Kika: Black Friday a slevy až 90 %

    Kika spustila Black Friday a slibuje slevy až do výše 90 % původních cen. V akci tak pořídíte sedačky, obývací stěny, kuchyně na míru, nábytek do jídelny, dětských pokojů nebo ložnic. Sleva 90 % platí například na záclony a metrážové dekorační látky, přičemž lze využít ještě 50% slevy na šití a úpravu záclon. Slevy platí do 29. května 2019, nebo do vyprodání zásob.

  4. Kasa.cz: Velký výprodej a splátky bez navýšení

    Velký výprodej a slevy až 80 % nabízí na svých stránkách Kasa.cz. Ve výprodejové nabídce jsou mobilní telefony, tablety, televize, notebooky, kávovary, velké domácí spotřebiče, pomocníci do kuchyně, foťáky, kamery a nejrůznější příslušenství. Před nákupem doporučujeme zkontrolovat cenu na internetovém srovnávači Heureka. Nezapomeňte se také zastavit pro slevový kupon Kasa.
    Jestliže byste rádi nakoupili, ale schází dostatečná hotovost, je možné využít splátkového prodeje s 0% navýšením. Podmínkou je nákup alespoň za 2 000 Kč, RPSN je 0, úrok 0 % a přímá platba je 0 Kč. Úvěr poskytuje Hello Bank! by Cetelem. Nabídky je možné využít do 31. května 2019.

  5. Drogerie dm: Získejte 200 Kč na nákup v UrbanStore.cz

    Nakoupíte-li v drogeriích dm produkty vybraných značek jako například Pantene, Head&Shoulders, Herbal Essences, Aussie, Oral-B, Gilette, Venus Gilette a Satin Care za více než 299 Kč, dostanete k nákupu poukázku v hodnotě 200 Kč na nákup v UrbanStore. Poukázku si můžete vyzvednout až do 29. května 2019 uplatnit ji lze až do 6. června 2019.

  6. Terranova: Mid Season Sale až 50 % + dodatečná sleva 20 %

    Terranově jsou výprodeje v plném proudu. Výrazné slevy, které dosahují až 50 % původních cen, najdete v pánském, dámském a dětském sortimentu. Dodatečnou slevu 20 % získáte, pokud se zaregistrujete k odběru newsletteru. Doprava zdarma je pro všechny objednávky v hodnotě nad 1 400 Kč, zdarma je doručení na jakoukoli prodejnu Terranovu.

  7. Knihy Dobrovský: Jarní slevová knížka

    Přesně 40 knižních slev na vás čeká v Jarní slevové knížce Knihy Dobrovský. Slevová knížka je určena stávajícím i novým členům věrnostního klubu. Vyzvednout si ji v knihkupectví Knihy Dobrovský může každý, kdo se prokáže věrnostní kartičkou, případně se nově zaregistruje. Slevy potrvají až do konce června 2019.

  8. Electroworld: Týden se značkou Samsung a Sony

    Electroworldu probíhají Samsung a Sony týdny. V rámci týdnů Samsung je možné do středy 15. května 2019 nakoupit vybrané televizory Samsung s výraznými slevami.
    Do neděle 19. května 2019 běží Sony týden, ve kterém ušetříte při nákupu vybraných televizí, reproduktorů, sluchátek či fotoaparátů Sony.

  9. Notino.cz: 15% sleva na kosmetické přípravky

    Slevový kupon Notino ve znění notinocz vám zajistí slevu ve výši 15 % na veškerou vlasovou kosmetiku, péči o pleť a make-up na Notino.cz. Levněji tak můžete pořídit produkty značek Kérastase, L’Oréal Professionel, Matrix, Lancome, Estée Lauder, Vichy, Chanel, Bioderma, Yves Saint Laurent nebo třeba Dermacol. Slevový kupon se nevztahuje na zboží v akci a ve výprodeji.

  10. Dr.Max: Doprava z e-shopu zdarma

    Všechny objednávky za více než 199 Kč v e-shopu Dr. Maxe mají automaticky dopravu zdarma. Podmínkou je objednání do neděle 19. května 2019. Doručení zdarma můžete využít například u multivitamínů Centrum, šťávy z Aloe vera, antiparazitního obojku pro psy nebo pokračovacího kojeneckého mléka Nutrilon na podporu imunity, které jsou nyní v akci 1+1 zdarma.
    Zajímavá je také nabídka 3 produktů za cenu 2, ve které najdete Lacalut zubní pastu, kosmetiku Weleda, pečující krémy a kosmetiku Vichy, doplňky stravy a mnoho dalšího.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás