Levné letenky do exotiky: Maroko z Prahy 1 524 Kč, Zanzibar za 9 990 Kč, Mallorca za 524 Kč

Redakce
Publikováno 15. května 2019

Hlavní evropská města již máte procestovaná a láká vás exotika, případně méně známé destinace? Dnešní letenkový tip je pro vás – Rwanda, Paraguay i Tanzánie. A u vybraných letenek navíc můžete použít slevový kód Pelikán.

  1. Mallorca za 524 Kč

    Palma Mallorca zase taková exotika není, přesto si její zařazení mezi tipy nemůžeme odpustit. Ryanair totiž nabízí především na srpen desítky různých termínů, ve kterých můžete letět tam i zpět dohromady jen za 524 Kč. Navíc si stačí připlatit pouhé dvě stovky, a počet dostupných termínů se rozroste.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen 2019

  2. Asunción za 12 890 Kč

    Akční letenky do Paraguaye bývaly velmi vzácné, doba se ale mění, a nyní tak můžete letět do hlavního města Asunciónu již za 12 890 Kč. Termíny jsou dostupné především na podzim letošního roku. Nabídka je vhodná spíše pro zkušenější cestovatele, kterým stačí příruční zavazadlo. Bonusem pro letecké maniaky jsou lety s aerolinkami Aerolineas Argentinas a Gol Transportes Aereos.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: ČSA/Air France/Gol/Aerolineas Argentinas
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Marrákéš od 1 524 Kč

    Maroko patří mezi cenově nejdostupnější exotiku, kam se můžete z Prahy či Vídně vypravit. Může za to zejména Ryanair a jeho letenky, jejichž ceny začínají na 1 500 Kč za let v obou směrech. Rozhodujícím faktorem při výběru se tak stává fakt, do kterého z hlavních měst to máte blíž. Před cestou si přečtěte našeho průvodce po Marrakéši. Na hlavním náměstí Jemaa el-Fna doporučujeme ochutnat čerstvě vymačkaný pomerančový džus v ceně pár korun. :-)

    Odlet: Praha/Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen-červenec 2019

  4. Zanzibar za 9 990 Kč

    Zajímavou nabídku na levné letenky do Zanzibaru si přichystala společnost Turkish Airlines. Z Milána, kam vás levně dopraví třeba Ryanair, až do Afriky a zpět můžete letět jen za baťovských 9 990 Kč. Cena navíc zahrnuje odbavené zavazadlo do 30 kg.

    Odlet: Milán Malpensa
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Kigali za 11 990 Kč

    Znáte někoho, kdo byl ve Rwandě? :-) Pokud ne, můžete být první. Turkish Airlines nabízejí zpáteční letenky s odletem a návratem do Vídně jen za 11 990 Kč. V ceně letenky navíc máte libovolný počet odbavených zavazadel s celkovou hmotností do 46 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. Gruzie od 1 125 Kč

    Levné letenky do Kutaisi v Gruzii nabízí Wizz Air s odletem z polské Wroclawi. Kalendář nabízí dostupné termíny především na konci roku. Protože náš redaktor Michal Pavelka město navštívil, můžeme vám nabídnout průvodce po Gruzii.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad-prosinec 2019

  7. Las Vegas za 7 890 Kč

    Většina lidí směřujících do USA si vybere New York, Los Angeles, Miami, San Francisco… a Las Vegas je bráno jen jako mezizastávka. Jděte na to jinak a využijte akce American Airlines na zpáteční letenky z Berlína do města hříchu jen za 7 890 Kč. V nabídce je řada termínů, cena však zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. Seychelly za 10 790 Kč

    Levné letenky na Seychely nabízejí Turkish Airlines z milánského letiště Malpensa. V ceně 10 790 Kč máte zahrnuty dva kusy zavazadel po 23 kg. Na výběr je stále poměrně dost termínů, tak neváhejte se rezervací.

    Odlet: Milán Malpensa
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Farranfore od 943 Kč

    Byli jste v Irsku? Tak to jste nejspíše přiletěli do Dublinu, možná do Corku. Nízkonákladový Ryanair ale nabízí levné letenky také do méně známého města Farranfore, které leží v jedné z nejhezčích irských oblastí. V první polovině léta můžete letět v obou směrech již od 943 Kč.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen-červenec 2019

  10. Montevideo za 12 590 Kč

    Uruguay je jednou z nejrozvinutějších zemí Jižní Ameriky a díky poklesu cen letenek se tam můžete vypravit i vy. Zpáteční letenky z Prahy na období celého roku Air France prodávají jen za 12 590 Kč. Protože jsem letos Uruguay navštívil, mám pro vás dva tipy.
    V Montevideu navštivte českou kavárnu che.co.ffee s dobrou kávou a sympatickou obsluhou. A hlavně – v restauracích a kavárnách vždy plaťte kartou. Během hlavní sezóny zde v rámci podpory cestovního ruchu turisté neplatí DPH. V praxi to chodí tak, že se vám z karty strhne o 22 % nižší částka, než jaká je uvedena na jídelním lístku. Moc příjemné. :)

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Tallinn od 865 Kč

    Estonsko se díky low-cost aerolinkám stává dostupnějším, důkazem je nabídka zpátečních letenek z berlínského Schonefeldu jen za 865 Kč. Za tuto skvělou cenu můžete letět tam i zpět v několika květnových a červnových termínech.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen-červen 2019

  12. Bangkok za 10 290 Kč

    Ukrajinské aerolinky (nebojte se, letěl jsem s nimi a žiju :) nabízejí zpáteční letenky z Prahy do Bangkoku za 10 290 Kč. Odlet je z Prahy a cena zahrnuje odbavené zavazadlo do 23 kg. Na cestě zpět budete mít dostatek času k prohlídce Kyjeva.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ukraine International Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Banja Luka od 681 Kč

    Druhé největší město Bosny a Hercegoviny Banja Luka teprve čeká na masový zájem turistů. A možná to je příležitost pro vás využít nabídky Ryanairu, jehož zpáteční letenky z Berlína Schonefeldu se prodávají již za 681 Kč. V kalendáři se zaměřte na květen a červen.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen-červen 2019

  14. Salvador za 11 890 Kč

    Brazilské město Salvador si vzala na mušku společnost TAP Portugal ve své akční nabídce. Cena 11 890 Kč za zpáteční letenku z Prahy je tak zajímavá, že byste s nákupem neměli dlouho otálet. A nenechte se odradit faktem, že zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás