Levné letenky: Londýn od 523 Kč, Island za 2 022 Kč, Lisabon od 1 282 Kč

Redakce
Publikováno 1. května 2019

Levné letenky je třeba kupovat s předstihem. Dnes vám tak přinášíme výběr nejlepších letenek na červen 2019.

  1. Island od 2 022 Kč

    Nejlevnější letenky na Island koupíte již za 2 022 Kč, stačí letět z Wroclawi s Wizz Airem ve vybrané květnové a červnové termíny. Stejná společnost z Prahy již nelétá, Wroclaw je tak spolu s Vídní nejlevnějším způsobem, jak se na cestu vydat. Než tak učiníte, přečtěte si našeho průvodce po Islandu.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: květen a červen 2019

  2. Palma Mallorca od 785 Kč

    Akční letenka na Mallorcu vás nyní bude stát jen 785 Kč. Koupíte ji na webu Ryanairu v případě odletu z Vídně, odlety z Prahy jsou výrazně dražší. Za méně než tisíc korun můžete aktuálně letět v různé květnové termíny.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  3. Maledivy za 9 690 Kč

    Levné letenky na Maledivy s odletem z Milána nabízí společnost Air Italy. Dostupných letenek je aktuálně habaděj na různé termíny napříč celým rokem. Do Milána létá levně z Česka třeba nízkonákladový Ryanair, v ceně letenky je zahrnuto pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Milán Malpensa
    Aerolinky: Air Italy
    Termíny: zobrazit kalendář

  4. Lisabon od 1 282 Kč

    Skvělé letenky do Portugalska nabízí Ryanair s odletem z Vídně. V závěru roku, kdy je ve městě v průměru 12 °C, koupíte ty nejlevnější již za 1 282 Kč. V květnu a červnu můžete letět nejlevněji za 2 000 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad a prosinec 2019

  5. Londýn od 523 Kč

    Nejlevnější letenky do Londýna aktuálně nabízí Ryanair z Vídně. Zaplatíte za ně pouhých 523 Kč, přílet je na letiště Stansted. Ceny letenek z Prahy začínají těsně nad hranicí tisíce korun. Průvodce po Londýně od Skrblíka vám pomůže ušetřit v jednom z těch dražších měst Evropy. :-)

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  6. Korfu od 785 Kč

    Ve vybrané květnové termíny se můžete vypravit na řecký ostrov Korfu jen za 785 Kč. Dostupných termínů je pár, je třeba rezervovat rychle, odlétá se z Vídně. Protože let operuje nízkonakldový Ryanair, letenka zahrnuje pouze malé příruční zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  7. Lima za 13 190 Kč

    Na posledních pár termínů zbývají akční letenky do Peru od americké společnosti United Airlines. V ceně 13 190 Kč je zahrnuta dvojice odbavených zavazadel po 23 kg, na cestě tam navíc budete mít dostatek času k prohlídce New Yorku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. Larnaka od 1 367 Kč

    Ryanair na vídeňském letiště mohutně expandoval, v důsledku čehož ceny letenek spadly na minimum. Důkazem je i nabídka na zpáteční letenky do kyperské Larnaky jen za 1 367 Kč. Za tuto (nebo mírně vyšší) cenu můžete letět jak ve vybrané květnové termíny, tak v závěru roku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen, listopad, prosinec 2019

  9. Záhřeb za 3 990 Kč

    Na spoustu termínů napříč celým létem koupíte letenku do Záhřebu od ČSA. Jedná se o přímý let z Prahy, cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo. Před cestou si nezapomeňte prostudovat průvodce po Chorvatsku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: ČSA
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. Ohrid za 1 140 Kč

    Vydat do neznáma se můžete díky nabídce Wizz Airu s odletem z Vídně. Ohrid je město v jižní části státu Severní Makedonie, právě se můžete ve dva zářijové termíny letět jen za 1 440 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září 2019

  11. Kutaisi od 1 017 Kč

    Za zmínku stojí také letenky do Gruzie od maďarského Wizz Airu. Nejlevnější kousky jsou v prodeji na přelom listopadu a prosince, stát vás budou od 1 017 Kč výše. Dostupných termínů je hned několik, do města Kutaisi se letí z Wroclawi. Přečtěte si našeho průvodce po Gruzii.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Wroclaw
    Termíny: listopad a prosinec 2019

  12. Bogota za 11 790 Kč

    Na různé termíny od září do konce roku prodávají Turkish Airlines levné letenky do Bogoty. Cena 11 790 Kč zahrnuje dvě odbavená zavazadla, do Kolumbie se letí z Vídně s přestupem v Istanbulu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Lappeenranta od 1 239 Kč

    Tak schválně. Víte, kde leží Lappeenranta? Ryanair vás do tohoto finského města dopraví z Berlína již za 1 239 Kč. Pokud tedy toužíte po návštěvě místa, které ještě není zaplavené turisty, máte nejvyšší čas. Nejlevnější letenky jsou k dostání na červen a listopad.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen a listopad 2019

  14. Bordeaux od 1 111 Kč

    Levné letenky do Bordeaux nabízí na závěr roku Ryanair. Širší nabídka za nižší ceny je s odletem z Vídně, odkud koupíte nejlevnější letenky za 1 111 Kč. Cena letenek z Prahy začíná na 1 200 Kč, termínů je méně a jsou převážně v říjnu.

    Odlet: Vídeň a Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen-prosinec 2019

  15. Boloňa za 523 Kč

    Ryanair nabízí levné letenky do Boloni s odletem z Vídně, za nejlevnější kousky z kalendáře zaplatíte jen 523 Kč. Na vídeňské letiště vás dopraví třeba autobusy Regiojet, s plánováním cesty vám pomůže náš průvodce po Boloni.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: Ryanair

  16. Bejrút za 4 490 Kč

    Zajímavé letenky do libanonského Bejrútu nabízejí aerolinky Aegean Airlines. Za zpáteční kousek z Vídně zaplatíte jen 4 490 Kč, v ceně je pouze příruční zavazadlo. Výhodou je poměrně krátký přestup v Aténách.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Aegean
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás