Pavelkovo skrblení 48: Moje zkušenosti s cashbacky

Michal Pavelka
Publikováno 20. dubna 2015

Dlouho jsem se vyhýbal všem serverům, které slibovaly, že mi z každého nákupu něco vrátí. Znám se, jsem soutěživý, mohlo by se stát, že začnu více utrácet jen proto, abych více ušetřil. A to je samozřejmě stejná blbost jako legendární hláška: „Nechci slevu zadarmo.“

Nicméně jsem neodolal a jednoho ze svých přátel nechal (možná) vydělat svou registrací na webu s názvem Plná peněženka.

Funguje to tak, že z každého nákupu, který na internetu uskutečníte u partnerů Plné peněženky, obdržíte zpět část provize. Pro začátek můžete dokonce vydělávat tak, že k zaregistrování vyzvete i některé své přátele. Ale peníze nedostanete hned na ruku, dotyčný vám tyto peníze musí nejprve vydělat. Dvě stovky za něj dostanete teprve tehdy, až on nasbírá odměny ve výši padesáti korun, jinými slovy, až se stane aktivním.

Také nemusíte neustále myslet na to, jestli jste v partnerském obchodě, stačí si stáhnout modul s názvem lištička a ten vás upozorní, že právě nakupujete na správném místě a za svůj nákup ušetříte.

A partneři to nejsou ledajací. Často jsem tu třeba zmiňoval Booking, určitě jsem si už pořizoval zájezd přes Invii, nakupoval na Kase či na Mallu. Partnery jsou i některé slevové portály jako třeba Pepa.

Uvidím teprve časem, jak projekt vyhodnotím. Od té doby, co jsem si lištičku nainstaloval, jsem na netu nakupoval jen jednou. A co čert nechtěl, mou objednaný výrobek byl všude za třináct stovek, jen prodejce s lištičkou ho měl za čtrnáct. Tak doufám, že to byla jen náhoda.

Ať ano či ne, nebudu měnit své zvyky, ale samozřejmě, když bude možnost, slevu využiji. A vy se to rozhodně dozvíte.

Na Skrblíkovi si můžete o této problematice zjistit více a zjistíte, že stejně fungují i projekty s názvy Vratné peníze nebo Refundo.


Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 22.04.2015 – 11:19

Invia již není zastoupena v žádném cashback systému.

Odpovědět

J
Julča 14.05.2017 – 15:46

Není zde zmíněno www.tipli.cz, ale ty v době vzniku článku ještě neexistovali. Nicméně teď je to asi TOP cashback tady, protože nabízí nejvíc ze všech konkurentů :)

Odpovědět

E
Elena 06.11.2017 – 10:27

Plnou peněženku mohu jen doporučit, nakupuji přes ní už dlouho a vždy se mi slíbené peníze vrátily a pokud ne, napsala jsme na podporu, zaslala nějaký faktury o nákupu a připsali mi hned peníze. Podle mě nejlepší internetový portál na nakupování s cashbackem :)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Pavelkovo skrblení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás