Levné letenky na červen: Milán za 943 Kč, Maroko za 1 559 Kč, Mallorca od 1 763 Kč (VŠE Z PRAHY)

Redakce
Publikováno 24. dubna 2019

Levné letenky je třeba kupovat s předstihem. Dnes vám tak přinášíme výběr nejlepších letenek na červen 2019.

  1. 🇲🇦 Marrákéš za 1 559 Kč

    Moc zajímavou letenky do Marrakéše nabízí Ryanair s odletem z Prahy. Ve vybrané červnové termíny můžete letět tam i zpět dohromady za 1 559 Kč (případně o pár korun víc). Pokud toužíte po cenově dostupné a zajímavé destinace, leťte. A přečtěte si našeho průvodce po Maroku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  2. 🇮🇹 Milán za 523 Kč

    Nejlevnější letenky do Milána nabízí napříč celým červnem společnost Ryanair s odletem z Vídně. Zaplatíte za ně pouhých 523 Kč. V nabídce jsou také letenky do Milána s odletem z dalších měst: Bratislava (od 636 Kč) nebo Berlín (od 785 Kč). Ceny letenek z Prahy začínají na 942 Kč. Přilétá se na letiště Bergamo, před cestou se mrkněte na našeho průvodce po Miláně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý červen 2019

  3. 🇮🇸 Reykjavík od 2 439 Kč

    Wizz Air v Praze vyklidil hangár, za levnými letenkami na Island tak musíte za hranice. Nejlevnější nabízí maďarská nízkonákladovka s odletem z Vídně (od 2 439 Kč), resp. z Katovic (od 2 571 Kč). Přečtěte si našeho průvodce po Islandu, ať neplatíte 36 800 Kč za prasklé sklo u auta jako kolega.

    Odlet: Vídeň, nebo Katovice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: červen 2019

  4. 🇬🇧 Londýn od 1 043 Kč

    Na červen koupíte nejlevnější letenky do Londýna u společnosti Ryanair. Odlet je z Prahy, přílet na letiště Stansted. Dostupných termínů je mnoho, k dispozici vám je Skrblíkův průvodce po Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý červen 2019

  5. 🇵🇦 Panama City za 11 067 Kč

    Aerolinky Iberia nabízejí nejen na červen levné letenky do Panamy, za které zaplatíte jen 11 067 Kč. Odlet i návrat je na berlínské letiště Tegel. Cena letenky zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Iberia
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. 🇻🇳 Ho Či Minovo Město od 12 074 Kč

    Akční letenky do Vietnamu nabízí Air China z Mnichova. V celé řadě termínů napříč rokem můžete letět do Ho Či Minova Města jen za 12 074 Kč, v ceně je jedno odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. 🇸🇪 Stockholm od 967 Kč

    Za zmínku stojí i levné letenky do Stockholmu, které nabízí Ryanair s odletem z Prahy. Termínů na červen za stejnou (nebo mírně vyšší) cenu je dost, a tak upozorněme jen na přílet na letiště Skavsta. To je od centra švédské metropole poměrně vzdálené, cena jízdenky může snadno překročit cenu zpáteční letenky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  8. 🇵🇼 Palau od 21 096 Kč

    Zajímavé letenky do velmi exotické destinace nabízí společnost China Airlines s odletem z Vídně. Ostrov Koror na souostroví Palau můžete napříč rokem prozkoumat za 21 096 Kč. Na první pohled se jedná o velmi vysokou cenu – je však nutné zohlednit, že běžná cena této letenky je až kolem 30 tisíc korun.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. 🇲🇹 Malta od 1 309 Kč

    Ceny letenek na Maltu začínají na 1 309 Kč, stačí si jako odletové letiště vybrat berlínský Schonefeld a jeden z červnových termínů. V případě odletu z Bratislavy zaplatíte za letenku nejméně 1 709 Kč, z Katovic 1 907 Kč, z Wroclawi 2 080 Kč a z Vídně 2 696 Kč (z ní jako jediné se letí s Wizzairem). Přečtete si naše tipy v průvodci po Maltě.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  10. 🇷🇼 Kigali za 12 141 Kč

    Zajímavé letenky do velmi exotické destinace nabízejí Turkish Airlines s odletem z Vídně. Za 12 141 Kč můžete letět do Rwandy ve Střední Africe. Cena letenky zahrnuje libovolný počet zavazadel do celkové hmotnosti 46 kg. U této nabídky můžete využít slevový kupón Pelikán.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. 🇪🇸 Palma Mallorca od 1 763 Kč

    Ryanair na poslední chvíli oznámil i přímou linku mezi Prahou a Mallorcou, přičemž nejlevnější letenky na červen aktuálně koupíte za 1 763 Kč. Pravda, není to sice 550 Kč, za kterých se běžně dají sehnat letenky s odletem z Vídně či Berlína, ale berte v potaz pohodlnou cestu na/z letiště.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  12. 🇧🇷 Belém za 12 344 Kč

    Levné letenky do Brazílie zařadila do nabídky společnost TAP Portugal. Za 12 344 Kč můžete letět z Prahy do města Belém uprostřed deštného pralesa. Při koupi letenky myslete na fakt, že cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. 🇮🇪 Dublin od 1 323 Kč

    Celkem levné letenky do Irska prodává Ryanair s odletem z Bratislavy. Ceny ve vybraných termínech začínají na 1 323 Kč. S plánováním cesty vám pomůže průvodce po Dublinu.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  14. 🇹🇼 Tchajpej za 10 765 Kč

    Air China nabízí také levné letenky na Tchajwan s odletem z Mnichova. Hned v několika měsících roka za ně zaplatíte jen 10 765 Kč. Cena letenky zahrnuje zavazadla do podpalubí o hmotnosti do 23 kg.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. 🇧🇦 Tuzla od 788 Kč

    Bez koukání na mapu: Víte, kde leží Tuzla? Právě do tohoto města se můžete vypravit v červnu s odletem z Vídně. Za nejlevnější z dostupných zpátečních letenek dáte jen 788 Kč. K mání jsou tři různé termíny v závěru měsíce.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: červen 2019

  16. 🇯🇵 Okinawa za 12 880 Kč

    Japonsko není pouze Tokio. Do města Okinawa na souostroví Rjúkjú nyní můžete letět z Mnichova jen za 12 880 Kč. Letenka zahrnuje dvě odbavená zavazadla po 23 kg. Do Mnichova na letiště vás levně odvezou třeba autobusy Regiojet.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. 🇱🇻 Riga od 1 298 Kč

    Na první dny měsíce koupíte zpáteční letenku z Prahy do lotyšské Rigy jen za 1 298 Kč. V nabídce jsou i letenky na prodloužený víkend od sobotního rána do úterního odpoledne. Neváhejte je využít.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: začátek června 2019


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás