Levné letenky: Nový Zéland za 12 990 Kč, Ibiza za 786 Kč, San Francisco od 7 493 Kč

Redakce
Publikováno 10. dubna 2019
  1. 🇳🇿 Auckland za 12 990 Kč

    Akční letenky na Nový Zéland na letní sezónu 2019/2020 nabízí China Eastern s odletem z londýnského letiště Gatwick. Odlet z Londýna není zase takový problém, z hlediska cen letenek jde o nejdostupnější destinaci z Česka. Do karet nabídce přihrává fakt, že cena letenky zahrnuje dvě odbavená zavazadla do 23 kg.

    Odlet: Londýn Gatwick
    Aerolinky: China Eastern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  2. 🇬🇷 Rhodos od 1 587 Kč

    Na řecký ostrov Rhodos se můžete nyní vypravit již za 1 587 Kč, stačí si zakoupit letenky od společnosti Ryanair s odletem z Vídně. Cena letenky 1 587 Kč zahrnuje pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  3. 🇲🇲 Myanmar za 13 992 Kč

    Levné letenky do Myanmaru nabízí společnost Air China s odletem z Mnichova, dostupných termínů je dostatek. Cena letenky zahrnuje jedno odbavené zavazadlo do 23 kg, Yangon (Rangún) leží na jihu země poblíž hranic s Thajskem.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  4. 🇪🇸 Madrid od 706 Kč

    Nejlevnější letenky do Madridu aktuálně nabízí Wizz Air s odletem z Vídně. Ve vybrané květnové termíny můžete letět tam i zpět dohromady za pouhých 706 Kč. Dostupných letenek za tuto cenu je však velmi málo, častější je cena kolem 1 000 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: květen 2019

  5. 🇮🇩 Jakarta za 11 990 Kč

    Levné letenky do Jakarty nabízí na několik měsíců roku aerolinky Air China. Odlétá se z Mnichova, cena letenky zahrnuje dva kusy odbavených zavazadel po 23 kg. U této letenky můžete využít slevový kupón Pelikán.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. 🇲🇦 Agadir od 1 967 Kč

    Letenky do jihozápadního Maroka za dobrou cenu prodává Ryanair s odletem z Vídně. Za nejlevnější kousky do Agadiru zaplatíte 1 967 Kč, dostupné jsou na termíny v závěru roku. S plánováním cesty vám pomůže náš průvodce po Maroku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad a prosinec 2019

  7. 🇨🇦 Toronto za 11 190 Kč

    Levné letenky do Toronta převážně na přelom let 2019 a 2020 nabízejí portugalské aerolinky. Za zpáteční letenku zaplatíte jen 11 190 Kč, přičemž v ceně je pouze příruční zavazadlo. Na cestě zpět navíc budete mít čas k prohlídce Lisabonu, což vřele doporučuji využít.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. 🇪🇸 Ibiza od 786 Kč

    Akční letenky na Ibizu prodává Ryanair z Vídně, za nejlevnější zpáteční letenky zaplatíte pouhých 786 Kč. Za tuto cenu se prodává několik květnových termínů

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  9. 🇧🇶 Bonaire za 10 990 Kč

    Velmi zajímavé letenky do Nizozemských Antil nabízejí United Airlines s odletem z Berlína Tegelu. Na ostrov Bonaire můžete letět již za 10 990 Kč, v ceně je zahrnuto jedno odbavené zavazadlo do 23 kg. Do Berlína se pohodlně dopravíte s Regiojetem nebo s vlaky ČD.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. 🇲🇰 Skopje od 642 Kč

    Levné letenky do Severní Makedonie nabízí nízkonákladový Wizz Air s odletem z Bratislavy. Nejlevnější kousky pořídíte na různé červnové termíny, kdy cena letenek začíná na 642 Kč. Za méně než jeden tisíc korun můžete letět v desítkách termínů.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: červen 2019

  11. 🇺🇸 San Francisco za 7 493 Kč

    Velmi levné letenky do San Francisca nabízí Finnair s odletem z Frankfurtu, kam levně jezdí třeba autobusy Regiojet. Na západ USA se v několika vybraných termínech dopravíte již za 7 493 Kč, skvělou zprávou je krátký přestup na hezkém letišti v Helsinkách. Nevýhodou může být absence odbaveného zavazadla v ceně letenky.

    Odlet: Frankfurt
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  12. 🇫🇷 Marseille od 1 550 Kč

    Mezi nové linky Ryanairu patří i ta z Prahy do Marseille, kam můžete nyní koupit zpáteční letenky jen za 1 550 Kč. Nejvíce termínů dostupných za tuto cenu je v září a říjnu 2019. Letět můžete i na prodloužený víkend od pátku do pondělí.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září a říjen 2019

  13. 🇷🇴 Bukurešť od 655 Kč

    K návštěvě Rumunska lákají levné letenky do Bukurešti s odletem v Vídně. Ceny zpátečních letenek začínají již na 655 Kč, v ceně jsou desítky různých termínů převážně v květnu 2019.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  14. 🇺🇸 New York za 6 990 Kč

    Ve vybrané termíny roku můžete letět do New Yorku jen za 6 990 Kč. Odlet je z letiště ve Frankfurtu, v ceně letenky je zahrnuto pouze příruční zavazadlo. Nejedná se o přímý let, na cestě je nutné absolvovat mezipřistání v americkém městě Charlotte.

    Odlet: Frankfurt
    Aerolinky: American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. 🇳🇴 Oslo od 464 Kč

    Zpáteční letenky do Osla již od 464 Kč nabízí Ryanair z Wroclawi a Wizzair z Katovic. Velmi nízká cena letenky si zaslouží dvě upozornění – obě společnosti využívají letiště Torp, které je od centra Osla poměrně vzdálené. To prodražuje cenu dopravy do města. Norsko je navíc velmi drahá země.

    Odlet: Wroclaw/Katowice
    Aerolinky: Ryanair/Wizz Air
    Termíny: duben-červen 2019

  16. 🇹🇼 Tchajpej za 10 690 Kč

    Společnost Air China nabízí levné letenky na Tchajwan s odletem z Mnichova. Za zpáteční letenku včetně odbaveného zavazadla do 23 kg zaplatíte 10 690 Kč. Do Německa vás levně odvezou třeba autobusy Regiojet.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. 🇩🇪 Berlín od 131 Kč

    Ryanair spustil novou linku z Brna do Berlína, přičemž jednosměrné letenky lze koupit již od 131 Kč. Společnost mezi oběma městy létá jen v úterý a sobotu, proto je vhodnější cesta letadlem v jednom směru a návrat vlakem či autobusem. Tipy k prohlídce vám nabízí náš průvodce po Berlíně.

    Odlet: Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: duben až květen 2019


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás