7 tipů, jak ušetřit v H&M

Lenka Chládková
Publikováno 1. dubna 2019

H&M, neboli Hennes & Mauritz je švédský oděvní řetězec, jehož pobočky najdete doslova po celém světě. V České republice H&M aktuálně provozuje 50 kamenných prodejen a internetový obchod.

H&M nabízí za dostupné ceny kvalitní módu pro ženy, muže a děti. Sortiment zahrnuje širokou škálu stylů – od základních kousků, které by neměly chybět v žádném šatníku, přes elegantní či sportovní módu až po oblečení pro zvláštní příležitosti. V nabídce nechybí ani spodní prádlo, boty, módní doplňky, kosmetika, bytový textil nebo interiérové dekorace. To vše podle nejnovějších módních trendů.

V posledních letech se značka H&M zaměřuje na udržitelný styl a zodpovědný přístup k módě. Prostřednictvím nejrůznějších kampaní a také díky privátní značce Conscious se H&M aktivně podílí na snižování negativních dopadů textilního průmyslu na životní prostředí.

Jak ušetřit v H&M

  1. Sledujte sezónní výprodeje v H&M

    V kamenných prodejnách a e-shopu H&M pravidelně probíhají sezónní výprodeje. Vybrané kousky v dámském, pánském a dětském sortimentu je tak možné nakoupit se slevou, která často dosahuje až 70 %. Výrazně levněji lze pořídit také bytový textil a interiérové dekorace z oddělení H&M Home.

    U online nákupů se k sezónním výprodejům obvykle váže doprava zdarma, podmínkou je uvedení slevového kódu H&M a dosažení minimální hodnoty objednávky.

    Na výprodej v H&M vás upozorní rubrika Skrblíkův týden, která vychází každé pondělí.

  2. [title] class=

  3. Nenechte si ujít speciální slevy a akce H&M

    Mimořádné slevy v kamenných prodejnách

    H&M příležitostně pořádá akce, díky kterým lze výhodně nakoupit i mimo sezónní výprodeje. Například od čtvrtka 4. dubna 2019 do neděle 21. dubna 2019 bude možné v kamenných prodejnách H&M pořídit veškerou dětskou módu s extra slevou. Každý, kdo nakoupí dětské oblečení za více než 600 Kč, dostane u pokladny automaticky 20% slevu. Mrkněte se na seznam prodejen H&M.

    Speciální akce v e-shopu

    Také v e-shopu probíhají mimořádné slevy. Většinou se týkají určité části sortimentu, například jde o slevu na halenky, kalhoty, legíny či ponožky. Aktuální přehled slev najdete na stránkách H&M. V hlavním menu si stačí vybrat pro koho budete nakupovat a po rozkliknutí nabídky pro Ženy, Muže či Děti se pod záložkou „Akce“ na levé straně obrazovky zobrazí všechny dostupné slevy.

    Doprava zdarma pro vaši objednávku

    Bezplatné doručení se často váže k nějaké akci, případně k sezónním výprodejům. Není to ale pravidlem. Občas je k dispozici slevový kód, se kterým ušetříte 129 Kč za dopravení objednávky až k vašim dveřím.

    Shopping Fever a Dny Marianne

    H&M se pravidelně účastní nákupních akcí Shopping Fever a Dny Marianne. Speciální kuponky z časopisů je v době konání akce možné uplatnit na veškerý sortiment v kamenných prodejnách i v e-shopu.

    Sleva obvykle dosahuje 20 %. Nyní je před námi již desátý ročník nákupní akce Shopping Fever 2019, která začíná v pátek 12. dubna a končí v neděli 14. dubna 2019. Kupony se slevou jsou přílohou dubnových vydání časopisů ELLE, Marie Claire a Joy, případně je lze samostatně dokoupit prostřednictvím mobilní aplikace.

  4. Získejte 10% slevu na celý nákup

    Pokud se na stránkách H&M zaregistrujete k odběru newsletteru, nejen že budete informováni o nových kolekcích a dalších exkluzivních nabídkách, ale navíc získáte 10% slevu na celou objednávku.

  5. Vyměňte staré oblečení za poukázku na další nákup

    Za 3 kusy starého oblečení, které přinesete do jednoho z obchodů H&M, dostanete poukázku na další nákup v hodnotě 30 Kč. Pro vyřazené kousky neplatí žádná omezení, může se jednat o libovolné oblečení v jakémkoli stavu. Poukaz obdržíte i v případě, že přinesete třeba dvě liché ponožky a staré prostěradlo.

    Tato kampaň je součástí strategie H&M v oblasti udržitelné módy. Nasbírané oblečení je pečlivě roztříděno, přičemž stále nositelné kousky putují do secondhandů. Nenositelné oblečení slouží k vytváření nových modelů z recyklovaných materiálů a textil, který nelze využít jiným způsobem, je zpracován na textilní vlákna, nebo jako izolační materiál pro automobilový průmysl.

  6. Nakupujte výhodná balení

    V H&M je možné ušetřit i bez speciálních akcí. Stačí se poohlédnout po výhodných baleních triček, ponožek nebo spodního prádla. V e-shopu jsou aktuálně výhodná balení dostupná pouze pro muže, například za 3 černá trička řady Conscious z biobavlny v klasickém střihu zaplatíte 499 Kč. Jedno tričko tak vychází na příjemných 166 Kč.

  7. Slevové kupony H&M

    Před nákupem v e-shopu H&M se vyplatí zkontrolovat, jestli pro vás nemáme přichystán slevový kupon H&M.

  8. Dopřejte si v H&M oblečení od luxusních značek

    H&M každoročně vytváří speciální módní kolekce ve spolupráci se světoznámými návrháři, uznávanými designéry a módními domy těch nejluxusnějších značek. Cílem je zpřístupnit nejnovější trendy z přehlídkových mol pro širší veřejnost.

    První návrhář, se kterým řetězec H&M zahájil spolupráci, byl v roce 2004 Karl Lagerfeld. V dalších letech následovaly kolekce od významných osobností, které v módním světě hrají zásadní roli, mimo jiné Stella McCartney, Viktor & Rolf, Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Donatella Versace, Alexander Wang, Kenzo nebo Moschino.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás