Levné letenky na květen: Mallorca od 496 Kč, Island za 2 564 Kč, New York z Prahy přímým letem za 10 790 Kč

Redakce
Publikováno 20. března 2019

Levné letenky je třeba kupovat s předstihem, v dnes tak pro vás vybíráme ty nejzajímavější kousky na květen 2019.

  1. 🇪🇸 Palma Mallorca od 496 Kč

    Ke koupi zpáteční letenky na Mallorcu vám bude stačit pětistovka. Tolik stojí nejlevnější letenky z Berlína od společnosti easyJet, řádově o nižší stokoruny je dražší konkurenční Ryanair. Pakliže to máte do Berlína daleko, můžete využít nabídku Ryanairu s odletem z Vídně, rozdíl v cenách je minimální. Dostupných termínů jsou desítky.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: easyJet
    Termíny: celý květen 2019

  2. 🇮🇹 Benátky od 784 Kč

    Na druhou polovinu května nabízí Ryanair akční letenky do Itálie, které vás budou stát v nejlepším případě 784 Kč. Přílet je na letiště Treviso, s plánováním cesty vám pomůže náš průvodce po Benátkách.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá půlka května 2019

  3. 🇮🇸 Reykjavík od 2 564 Kč

    Převážně na druhou polovinu května nabízí Wizz Air levné letenky na Island. Z Katovic i z Vídně můžete letět již za 2 564 Kč. Stačí si připlatit několik málo stokorun a počet dostupných termínů se značně rozšíří. Před cestou si přečtěte našeho průvodce po Islandu, ať neplatíte 42 000 Kč za rozbité sklo a za rychlou jízdu jako pan kolega ze Skrblíka. :-)

    Odlet: Katovice/Vídeň
    Aerolinky: Wizz
    Termíny: druhá polovina května 2019

  4. 🇸🇪 Stockholm od 676 Kč

    Nejlevnější letenky do Stockholmu nabízí v květnu Ryanair, cena ve vybraných termínech začíná na 676 Kč. Dostupných letenek je jen málo, v jiné dny se platí řádově o stokoruny více. Ryanair ve Stockholmu využívá menší letiště Skavsta, počítejte tedy s poměrně vysokými náklady na cestu do centra města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  5. 🇭🇷 Dubrovník od 1 601 Kč

    Letenky do Dubrovníku za 1 601 Kč nabízí easyJet na první polovinu května, odlétá se z berlínského letiště Tegel a dostupných termínů není mnoho. Užitečné informace k ceně nabízí náš průvodce po Chorvatsku.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: easyJet
    Termíny: první polovina května 2019

  6. 🇺🇸 Miami za 9 490 Kč

    Aerolinky British Airways nabízejí nejen na květen levné letenky do Miami, které vás budou stát jen 9 490 Kč. Cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo, odbavené je za příplatek. U této letenky můžete využít slevový kupón Pelikán a ušetřit další peníze.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. 🇱🇻 Riga za 1 333 Kč

    S letním letovým řádem Ryanair spustil novou linku z Prahy do Lotyšska, na kterou nyní nabízí akční letenky. Nejlevnější kousky do Rigy se aktuálně prodávají za 1 333 Kč, další desítky termínů jsou dostupné za ceny vyšší o jednotky stokorun.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá polovina května 2019

  8. 🇹🇭 Bangkok za 12 490 Kč

    Akční letenky Finnair nabízí i do thajského Bangkoku, kam můžete z Prahy letět již za 12 490 Kč. Dostupných termínů je mnoho a cena zahrnuje jedno odbavené zavazadlo do 23 kg. Na lety do/z Bangkoku Finnair nasazuje letadla Airbus A350, z nichž některá jsou stará pouhý jeden měsíc!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. 🇬🇷 Kalamata od 1 307 Kč

    Do přístavního města Kalamata v Řecku můžete letět se společností LaudaMotion z Vídně. Ceny zpátečních letenek začínají na 1 307 Kč a zahrnují pouze příruční zavazadlo. Letenky rezervujte přes web mateřské společnosti Ryanair.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: napříč květnem 2019

  10. 🇨🇳 Šanghaj za 11 390 Kč

    Akční letenky do Šanghaje na různé měsíce v roce nabízí finská společnost Finnair. Cena letenky 11 390 Kč zahrnuje jeden kus odbaveného zavazadla do 23 Kg, přestupuje se na krásném letišti v Helsinkách. Na cestě z letiště do centra Šanghaje doporučuji využít vlak pohybující se na magnetickém polštáři, maximální rychlost během jízdy je 433 km/h.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. 🇪🇸 Madrid za 776 Kč

    Madrid leží tak trochu ve stínu Barcelony, přesto vám nabízíme tip na jeho květnovou návštěvu. Nejlevnější letenky za 776 Kč koupíte s odletem z Vídně. Na cestě tam využijte společnost Wizz Air, zpět leťte s Ryanairem.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air/Ryanair
    Termíny: druhá polovina května 2019

  12. 🇺🇸 New York přímým letem z Prahy za 10 790 Kč

    Levné letenky do New Yorku na květen i na další jarní měsíce nabízejí aerolinky Delta Air Lines. Jde o přímý let z Prahy, v ceně je však zahrnuto pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Delta Air Lines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. 🇧🇪 Brusel za 784 Kč

    Nízkonákladový Ryanair nabízí na druhou polovinu května zpáteční letenky z Prahy do Bruselu, za které zaplatíte jen 784 Kč. Dostupných termínů je mnoho, vydat se můžete třeba na prodloužený víkend od pátečního rána do nedělního dopoledne.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá polovina května 2019

  14. 🇸🇬 Singapur za 12 990 Kč

    Finnair nabízí také levné letenky do Singapuru, s odletem z Prahy vás jedna zpáteční bude stát jen 12 990 Kč. Odbavené zavazadlo je zahrnuto v ceně, dostupných termínů je mnoho.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. 🇷🇸 Niš za 523 Kč

    Letenky do turisty stále ještě nezahlcené destinace nabízí Ryanair s odletem z Bratislavy, nejlevnější kousky do srbského Niše koupíte za 523 Kč. V kalendáři jich je mnoho, pár z nich dokonce na prodloužený víkend od pátku do pondělí.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá půlka května 2019

  16. 🇱🇺 Lucemburk za 523 Kč

    Velmi levné letenky do Lucemburska aktuálně nabízí Ryanair s odletem z berlínského letiště Tegel. Květnový kalendář skrývá desítky termínů s cenou zpáteční letenky 523 Kč. Do Berlína vás levně dopraví autobusy Regiojet a Flixbus.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý květen 2019


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás