Levné letenky 2019: Mallorca z Prahy 1 680 Kč, Korfu 523 Kč, Los Angeles 6 990 Kč, Maroko 1 581 Kč

Redakce
Publikováno 13. března 2019

Máme pro vás aktuální přehled nejlepších levných letenek pro rok 2019. Ušetřit ještě více můžete, pokud použijete slevový kupón Pelikán.

  1. 🇪🇸 Mallorca z Prahy za 1 680 Kč

    Pražský král levných letenek spustil novou linku na Mallorcu a konečně přišel s akcí, která stojí za zmínku. Zpáteční letenku Praha – Palma Mallorca koupíte na několik málo červnových termínů jen za 1 680 Kč. Na další dny je v prodeji za ceny do 2 500 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  2. 🇲🇺 Mauricius za 8 790 Kč

    Levné letenky na Mauricius nabízí společnost Kenya Airways, ve spoustě různých termínů můžete letět jen za 8 790 Kč. Nevýhodou může být odlet ze Ženevy, kam z Prahy létá Swiss, levněji z Vídně easyJet. Malou kompenzací mohou být dvě odbavená zavazadla po 23 kg v ceně letenky.

    Odlet: Ženeva
    Aerolinky: Kenya Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. 🇲🇦 Marrákéš od 1 581 Kč

    Maroko je levné, jiné než Evropa a díky Ryanairu velmi snadno dostupné. Nejlevnější letenky do Marrákéše koupíte na květen a červen, zaplatíte za ně jen 1 581 Kč. Letí se přímo z Prahy bez mezipřistání, před cestou si pročtěte našeho průvodce po Maroku.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen-červen 2019

  4. 🇫🇷 Paříž za 941 Kč

    Na několik termínů v dubnu a květnu nabízí Ryanair zpáteční letenky z Prahy do Paříže jen za 941 Kč. V ceně je klasicky pouze příruční zavazadlo a přilétá se na letiště Beauvais vzdálené od centra Paříže kolem 100 km. Před cestou doporučujeme přečíst našeho průvodce po Paříži.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: duben a květen 2019

  5. 🇺🇸 Los Angeles za 6 990 Kč 7 990 Kč

    Upozorňujeme rovnou: Tato letenka v nabídce dlouho nevydrží. British Airways nabízejí na jediný termín zpáteční letenku z Vídně do Los Angeles jen za 6 990 Kč. Odbavené letadlo je pouze za příplatek, ale komu by to vadilo. Za tuto cenu. Letí se s krátkým mezipřistáním na krásném letišti v Helsinkách.
    Aktualizováno: Letenka v nabídce skutečně dlouho nevydržela, ale stále jsou v prodeji další termíny dražší o tisícikorunu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  6. 🇬🇷 Korfu za 523 Kč

    Zpáteční letenka na Korfu jen za 523 Kč? Jak by dodal Erik Winkelmann – TO JE REALITA!!! Na začátek dubna prodává letenky Ryanair s odletem z Bratislavy, dostupných termínů však není mnoho.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: začátek dubna 2019

  7. 🇭🇳 Honduras za 14 890 Kč

    Roatan je ostrov v Hondurasu, stále ještě destinaci, do které z Česka moc lidí nemíří. Vy se tam můžete díky nabídce United Airlines podívat jen za 14 890 Kč. Letí se z Mnichova a protože se přestupuje v USA, budete potřebovat cestovní registraci ESTA.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  8. 🇭🇷 Zadar od 1 036 Kč

    Na dovolenou v Chorvatsku již nemusíte cestovat autem. Ryanair představil linku mezi Prahou a Zadarem a nyní na ni prodává zpáteční letenky již od 1 036 Kč. Nejlevněji můžete letět v květnu, v prodeji je zhruba třicítka různých termínů s cenou do 1 600 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen až červen 2019

  9. 🇨🇺 Havana za 11 490 Kč

    Aerolinky Turkish Airlines mají nejenom velmi dobré hodnocení, ale současně nabízejí velmi levné letenky na Kubu. S odletem z Vídně můžete v celé řadě termínů od jara až do podzimu letět jen za 11 490 Kč. V ceně jsou dvě odbavená zavazadla po 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  10. 🇪🇸 Alicante od 1 465 Kč

    Linka spojující Pardubice a Alicante patří podle našich informací mezi velmi úspěšné, aktuálně nejlevnější letenky do Španělska koupíte za 1 465 Kč. Letí se v květnu. Počet dostupných termínů naroste o desítky, pakliže přistoupíte na cenu zpáteční letenky do hranice 2 500 Kč.

    Odlet: Pardubice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: květen 2019

  11. 🇧🇷 Sao Paulo za 13 490 Kč

    Téměř po celý rok můžete letět z Prahy do brazilského Sao Paula jen za 13 490 Kč, cena letenky zahrnuje jen příruční zavazadlo. Na cestě tam je krátký přestup v Lisabonu, na cestě zpět zvládnete prohlídku tohoto krásného města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  12. 🇨🇾 Paphos za 732 Kč

    Na přelomu března a dubna se můžete vydat zrekreovat do kyperského letoviska Pafos, v tuto chvíli nejlevnější letenky prodává Ryanair jen za 732 Kč. Na ostrově funguje celkem obstojná autobusová doprava, přejet tak můžete třeba do Larnaky nebo do hlavního města Nikósie.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: přelom března a dubna 2019

  13. 🇹🇳 Tunis za 5 590 Kč

    Velmi zajímavou nabídku si připravily aerolinky Tunis Air, které nově létají na přímé lince z Prahy do hlavního města Tunisu. Nejlevnější zpáteční letenku nyní koupíte za 5 590 Kč, přičemž v ceně je odbavené zavazadlo do 23 kg. Termínů je více než dost.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Tunis Air
    Termíny: zobrazit kalendář

  14. 🇯🇴 Ammán od 1 590 Kč

    Na vcelku slušnou řádku termínů nabízí Ryanair zpáteční letenky z Prahy do jordánského Ammánu jen za 1 590 Kč. Letí se v červnu 2019. Kaňkou na kráse je nutnost zaplatit na ammánském letišti vízum v ceně zhruba 1 300 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  15. 🇯🇵 Tokio za 12 290 Kč

    Japonsko patří mezi země, z jejichž návštěvy si odnesete zajímavé vzpomínky. Do dějiště olympijských her 2020 se můžete vydat z Prahy, zpáteční letenka do Tokia vás nyní bude stát jen 12 290 Kč. V ceně jsou dva kusy odbavených zavazadel po 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: LOT Polish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  16. 🇮🇹 Cagliari od 1 600 Kč

    Akční letenky do města Cagliari na Sardii nabízí Ryanair s odletem z Krakova. Nejlevnější kousky z nabídky se aktuálně prodávají za rovných 1 600 Kč.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2019

  17. 🇱🇦 Vientiane za 17 490 Kč

    To nejzajímavější (byť ne nejlevnější) nakonec. ČSA ve spolupráci s Vietnam Airlines nabízejí zpáteční letenky do laoského Vientianu za 17 490 Kč. Dostupných termínů je spousta a v ceně je odbavené zavazadlo do 30 kg. Přestupy jsou dva – ve Frankfurtu a v Hanoji.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Vietnam Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás