Skrblíkův týden: Soutěž CinemaCity, extra sleva Deichmann, 7 000 Kč na spotřebiče Samsung

Lenka Chládková
Publikováno 4. března 2019
  1. CinemaCity: Vyhrajte lístky do kina v Oskarovém kvízu

    Do 17. března 2019 je možné soutěžit o lístky do multikin CinemaCity a další ceny v Oskarovém kvízu. Podmínkou je registrace do soutěže a zodpovězení 100 otázek související s filmem. Za správné odpovědi získáte soutěžní body, které v e-shopu vyměníte za soutěžní výhry. Kromě poukazu na vstupenku 1+1 zdarma si můžete jako soutěžní výhru zvolit například velké menu za cenu středního nebo střední nápoj zdarma k nákupu popkornu.

  2. Mall: Cashback až 7 000 Kč na spotřebiče Samsung

    Domácí spotřebiče Samsung nyní pořídíte na Mall.cz výhodněji díky cashbackům. Cashback neboli peníze nazpět, a to až 7 000 Kč, dostanete u zakoupení vybraného setu sušičky a pračky. K tomu je třeba nákup registrovat do 30. dubna 2019 na stránkách Samsung-bonus.cz. Slíbený cashback obdrží prvních 100 registrovaných.
    Souběžně je možné získat cashback na vybrané spotřebiče Samsung – chladničky, sušičky i pračky až do výše 6 000 Kč. Akce probíhá do 5. května 2019 a platí pro prvních 750 registrovaných. Kompletní nabídku spotřebičů Samsung, na které se cashback vztahuje, najdete na stránkách Mall.cz.

  3. Deichmann: Slevy až 50 % na již zlevněnou obuv

    Na super výprodej posledních párů obuvi narazíte v internetovém obchodě Deichmann. U již zlevněných kousků značek Catwalk, Bench, Tom Tailor, Mexx, Graceland, Puma nebo 5th Avenue na vás čeká další extra sleva a to 30, nebo 50 %. Slevy platí na modely z kategorie „Výprodej posledních párů -30 %“ a „Výprodej posledních párů -50 %“. Sleva se automaticky odečte v nákupním košíku.

  4. Luxor: 5 knih za cenu jedné (1+4 ZDARMA)

    Velmi zajímavá akce probíhá v kamenných prodejnách Luxor. Za cenu jedné knihy si odnesete rovných 5. Samozřejmě výběr je omezen, nicméně v nabídce je třeba kniha vtipných pohádek Bajky z divokých vajec od Terryho Jonese, Nultá hodina od Agathy Christie a pár dalších detektivek, romantika od Danielly Steel nebo kniha Jak běhat, Krásné nohy za 30 dní či Perfektní účesy. U pokladny zaplatíte nejdražší titul z vašeho výběru.

  5. FlixBus: Jízdenky s 20% slevou

    Flixbus často dokáže nabídnout mnohem výhodnější ceny jízdenek než konkurenční společnosti. A ušetřit se dá ještě více. Zvláště pokud nakupujete v Bille a patříte do věrnostního klubu. Pro členy Billa klubu je totiž do konce března připravena slevová knížka, kterou je možné získat výměnou za 200 Billa bodů. Součástí slevové knížky je mimo jiné kupon na 20% slevu na jízdenky Flixbus v rámci ČR i po Evropě. Kupon je možné využít až do 30. června 2019.

  6. Pilulka: 10% sleva na celý nákup a fitness náramek zdarma

    Pro klienty společnosti O2 je připravena 10% sleva na celý nákup v internetové lékárně Pilulka.cz. Kromě slevy získáte i dopravu zdarma, podmínkou je nákup minimálně za 499 Kč a slevový kupon Pilulka, který jednoduše vygenerujete podle návodu na O2ExtraVýhody.cz. Skrblíka z nabídky zaujal doplněk stravy pro zdravé kosti a posílení imunitního systému Vitamín K2 MK 7 + D3 Forte, 125 tablet za 449 Kč, ke kterému dostanete fitness náramek zdarma.

  7. Kasa.cz: 80 kapslí kávy Nespresso ke každému kávovaru

    Ke kávovarům Nespresso nyní získáte exkluzivní kolekci 80 kapslí zdarma. Ke každému zakoupenému kávovaru do 31. března 2019 na Kasa.cz obdržíte poukaz na kolekci kapslí, která obsahuje až 5 druhů kávy Master Origin – Indonesia, India, Nicaragua, Ethiopia a Colombia. Poukaz můžete uplatnit do 14. dubna 2019 na stránkách Voucher.Nespresso.cz, nebo osobně v jedné z poboček Nespresso Boutique.
    Při nákupu nezapomeňte použít slevový kupon Kasa, ušetříte.

  8. A3 Sport: Prodloužený výprodej a sleva až 20 % na celý nákup

    Jak jsme informovali v jednom z minulých vydání Skrblíkova týdne, výprodej se slevami až 70 % byl v prodejnách i e-shopu A3 Sport prodloužen a do nabídky byly přidány nové kousky. Zákazníci společnosti O2 mohou ušetřit ještě více. Do konce března lze díky věrnostnímu programu O2ExtraVýhody vygenerovat slevový kupon A3Sport, který sníží cenu u již zlevněných kousků o dalších 5 % a u modelů z nové kolekce ušetří 20 %.

  9. T.S.Bohemia: Šrotovné na mobilní telefony

    Výměnou za starý nefunkční mobil u T.S.Bohemia získáte super slevu ve výši 300 Kč, 500 Kč nebo 1 000 Kč na nový telefon. Starý přístroj stačí zanést na jednu z prodejen T.S.Bohemia, nebo ho je možné po vyplnění registračního formuláře zaslat poštou. Následně získáte e-mailem slevový kupon T.S.Bohemia. Kódy lze využít pouze na vybraná zařízení, kompletní nabídku najdete na stránkách T.S.Bohemia. Akce poběží až do konce března 2019.

  10. Vivantis.cz: Stovky produktů za zlomek ceny

    Stovky produktů za zlomek ceny pořídíte právě teď v e-shopu Vivantis. Totální výprodej se týká pánského a dámského oblečení, slevy u některých kousků dosahují více než 90 %. Ušetřit je možné také na doplňcích, botách, kosmetice nebo parfémech. Akce potrvá do neděle 10. března 2019.

  11. Albatros: Beletrie pro dospělé s 20% slevou

    Albatrosmedia.cz až do 31. března 2019 nabízí veškerou beletrii pro dospělé s 20% slevou. Výhodně pořídíte například pokračování oblíbeného Stoletého staříka od Jonase Jonassona Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět, Karneval paměťových buněk od Karla Šípa, Veselí od Radky Třeštíkové, Jeden kopeček šmoulový od Marie Doležalové, severské detektivky i klasické tituly jako je Egypťan Sinuhet. Pokud nakoupíte za více než 1 200 Kč, dostanete k nákupu praktickou plátěnou tašku jako dárek.

  12. CZC: K vybrané elektronice sportovní tašky zdarma

    CZC má připravené odměny pro zákazníky, kteří v e-shopu nakoupí elektroniku za více než 3 000 Kč. K vybraným produktům z kategorií Mobilní telefony, Notebooky, Tablety, Tiskárny, Počítače nebo Fotoaparáty a kamery jsou přichystány dárky v podobě sportovních tašek a batohů Nike a Adidas. Akce platí do 20. března 2019.
    Když se třeba rozhodnete koupit iPhone 6S 32 GB za 8 490 Kč, dostanete k nákupu vak Nike Heritage v hodnotě 449 Kč a tašku Nike Brasilia Medium v hodnotě 999 Kč.


d
daniel 04.03.2019 – 17:37

čím dál tím horší a horší. počet článků a aktivita adminů stojí za nic. dělejte něco kluciii. Nebo v poslední době spíš holky. Viz články o hovadinách na aliespressu.

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 04.03.2019 – 21:19

Dobrý den, velmi mě mrzí, že nejste s publikovanými články spokojen. U pravidelných rubrik jako je Skrblíkův týden vycházíme z aktuálních akcí, bohužel ne vždy se jedná o slevy, které by vyhovovaly každému čtenáři. Rubriku Tipy z AliExpressu je třeba brát s určitou nadsázkou, zejména pak výběr věcí s cenou do 1 dolaru. U podobných produktů je zajímavé porovnání s běžnými cenami u nás. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá, proto mi prosím, pokud Vás o to mohu požádat, pošlete na e-mail Lenka@skrblik.cz Vaše konkrétní výhrady ke článkům a jaká témata byste u nás uvítal. Děkuji :-)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás