Skrblíkův týden: Black Friday 2018, Alza doprava zdarma, Slevové kupony IKEA, Amazon Music za 0,99 eur

Lenka Chládková
Publikováno 19. listopadu 2018
  1. Black Friday 2018: Slevy až 80 % v desítkách obchodů

    Letošní Black Friday neboli Černý pátek připadá na 23. listopadu 2018. Mnoho prodejců už Black Friday zahájilo a postupně se přidávají další. Skrblík pro vás připravil velký aktualizovaný přehled obchodů, ve kterých Black Friday probíhá. Všechny nabídky ale nemusí být tak výhodné, jak by se na první pohled mohlo zdát. Právě proto hned v úvodu článku najdete pár tipů, jak nenaletět na falešné slevy a jak můžete ušetřit dalších až 10 % na celém nákupu.

  2. IKEA: Slevové karty v adventním kalendáři IKEA

    Letos poprvé IKEA prodává čokoládový adventní kalendář. Za 299 Kč získáte čokoládové bonbony a 2 slevové karty, každá v minimální hodnotě 100 Kč. Nejméně získáte 200 Kč, ale pokud budete mít štěstí, můžete v kalendáři najít slevu až 20 100 Kč. Hodnotu slevové karty zjistíte na pokladně v obchodních domech IKEA od prvního dne platnosti karty.
    První karta je platná od 6. prosince 2018, druhá od 24. prosince 2018. Karty je možné využít do 31. března 2019.

  3. Amazon: Předplatné Music Unlimited za 0,99 eur na tři měsíce

    Neomezené přehrávání hudby Amazon Music Unlimited si lze nyní předplatit na celé 3 měsíce za 0,99 eur. Nabídka je určena výhradně novým členům, kteří se zaregistrují do 2. ledna 2019. Po uplynutí 3 měsíců se poplatky navýší na 5,99 eur měsíčně.
    Službu si je možné objednat na stránkách Amazon.co.uk. S registrací, s vytvořením účtu a samotným nákupem vám pomůže návod, jak nakupovat na Amazon.co.uk.

  4. ProDěti.cz: Vánoční soutěž o 30 000 Kč

    Pokud napíšete či nakreslíte dopis Ježíškovi a zašlete ho prostřednictvím formuláře na stránkách ProDěti.cz, vyhrajete vouchery na nákup. Každý dopis je odměněn voucherem na 100 Kč, nejzajímavější dopis získá voucher v hodnotě 3 000 Kč a na toho, kdo získá nejvíc palců na Facebooku, čeká voucher na 1 500 Kč.

  5. Sconto: Sleva 60 % na druhý, levnější výrobek

    Až do 27. listopadu 2018 získáte ve Scontu při nákupu minimálně 2 kusů nábytku 60% slevu na druhý, levnější kousek. Jestliže nakoupíte více kusů, pak se akce vztahuje vždy na druhý, levnější kus. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi a nevztahuje se ani na zboží z aktuálního akčního letáku.

  6. Alza: Doprava zdarma

    Dopravu zdarma získáte na Alza.cz, pokud nakoupíte zboží minimálně za 1 000 Kč, v objednávce uvedete slevový kupon Alza a zaplatíte kartou online. Akce potrvá do neděle 25. listopadu 2018.

  7. Lidl: Mega výprodej a slevy až 60 %

    V Lidlu právě odstartoval oblíbený Mega výprodej spotřebního zboží. Se slevami až 60 % bude možné nakoupit nářadí, sportovní vybavení, domácí potřeby, bytový textil nebo oblečení z dámských, pánských a dětských kolekcí.

  8. Footshop: Poukázka na 1 000 Kč a soutěž o tenisky na celý rok zdarma

    Každý, kdo utratí na Footshop.cz více než 3 000 Kč, získá slevu 1 000 Kč na další nákup. Akce platí až do 24. prosince 2018. Poukázka na 1 000 Kč platí až do 31. ledna 2018 a bude ji možné uplatnit na nákup v minimální hodnotě 3 000 Kč.
    Všechny objednávky provedené od začátku listopadu jsou průběžně zařazovány do slosování o různé dárky. Dva šťastlivci si v průběhu celého roku budou moci každé 2 měsíce vybrat tenisky v hodnotě 4 000 Kč.

  9. O2: Jízdenky Eurolines na vánoční trhy až s 25% slevou

    Exkluzivní sleva na jízdenky po celé Evropě je připravena pro zákazníky společnosti O2. Sleva 25 % se týká jednosměrných a obousměrných jízdenek od Eurolines po České republice i do zahraničí. V nabídce je mnoho evropských destinací, slevu můžete využít třeba na cesty na nejhezčí vánoční trhy v Drážďanech, ve Vídni a v dalších evropských městech. K uplatnění slevy si stačí vygenerovat speciální kód, přesné pokyny najdete na stránkách O2ExtraVýhody.cz. Slevu lze čerpat na jedno telefonní číslo 4x během 1 kalendářního měsíce a nabídka platí do 31. prosince 2018.

  10. Tchibo: Kávovary Caffissimo s až 60% slevou

    Vánoční nabídka na Tchibu je opravdu štědrá. Kapslové kávovary Caffissimo právě teď pořídíte až se 60% slevou. Akce se vztahuje na modely mini, Pure, Tuttocaffé, Classic a Latte. Nejlevněji vychází kompaktní kávovar Pure za 999 Kč. Všechny kávovary jsou dostupné v různých barevných provedeních a poštovné je zdarma.

  11. Kasa.cz: Nákupy splátky bez navýšení

    Na Kasa.cz je nyní možné nakupovat na splátky bez navýšení. K nákupu není třeba žádná hotovost, podmínkou je nákup alespoň za 2 000 Kč a rozvržení splátek na 20 měsíců. Spotřebitelský úvěr zajišťuje Hello bank! by Cetelem. Úrok je 0 % a stejně tak i RPSN. Nabídka platí do 27. listopadu 2018.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás