Skrblíkův týden: Dny dopravy zdarma, Happy days Notino, sleva až 6 000 Kč na iPhone a Samsung

Lenka Chládková
Publikováno 12. listopadu 2018
  1. Heuréka: Podzimní Dny dopravy zdarma 2018

    V úterý 13. listopadu 2018 přesně v pravé poledne vypukne již sedmý ročník akce Dny dopravy zdarma 2018. Až do čtvrteční půlnoci bude ve více než 1 200 e-shopech u všech objednávek nad 300 Kč garantováno doručení zdarma. Do akce jsou zapojeny pouze e-shopy, které získaly certifikát „Ověřeno zákazníky“, na Heuréka.cz každého zapojeného prodejce poznáte podle speciální ikonky. Více informací a návod, jak ušetřit nejen na poštovném, se dozvíte v našem článku Heuréka Dny dopravy zdarma 2018.

  2. Notino: Happy days se slevou až 60 % a doprava zdarma

    Na Notino právě probíhají Happy days. Díky akci je možné nakoupit voňavé vánoční dárky za nejnižší ceny v roce, přislíbeny jsou slevy až do výše 60 %. Výhodné ceny se týkají dámských a pánských parfémů, dárkových sad, dekorativní kosmetiky a značkové pečující kosmetiky. Happy days trvají do neděle 18. listopadu 2018, nebo do vyprodání zásob. Od úterý 13. listopadu do čtvrtka 15. listopadu 2018 navíc u objednávek nad 1 200 Kč získáte poštovné zdarma.
    Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, zda pro vás nemáme připraven slevový kupon Notino.

  3. Bandi: 50% slevy pro policisty, záchranáře nebo hasiče

    Na policisty, strážníky, hasiče, záchranáře, příslušníky vězeňské služby a justiční stráže čeká v obchodech BANDI vánoční dárek v podobě 50% slevy na značkovou pánskou módu. Slevy platí na veškerý nezlevněný sortiment ve značkových prodejnách Pánské obleky BANDI. Podmínkou pro uplatnění slevy je předložení služebního průkazu, záchranáři musí předložit potvrzení o zaměstnání s uvedeným druhem práce z oblasti zdravotnické záchranné služby. Slevu nemohou využít občanští pracovníci Policie ČR, městské či obecní policie, hasičského záchranného sboru, vězeňské služby a pracovníky z oblasti zdravotní záchranné služby, jako jsou administrativní pracovníci, technici a jiní. Sleva rovněž neplatí pro hasiče podnikových sborů. Akce bude probíhat ve dvou termínech:
    Od pondělí 19. listopadu do čtvrtka 29. listopadu 2018 mohou za poloviční ceny zaměstnanci ve výkonu služby Policie ČR, městské a obecní policie.
    Od pátku 7. prosince do pondělí 17. prosince 2018 jsou 50% slevy určeny pro příslušníky Hasičského záchranného sboru, zdravotnické záchranné služby a vězeňské a justiční stráže.

  4. O2: Black Friday na iPhone a Samsung

    Slevu až 6 000 Kč nabízí O2 v rámci akce Black Friday na vybrané telefony Samsung. Největší sleva se vztahuje na mobilní telefony nejvyšší řady, tedy modely Samsung Galaxy S9 a S9+, přičemž nejlevnější z nich (Samsung Galaxy S9 64GB) vyjde po slevě na 15 995 Kč. Ušetřit jde ale i na jiných modelech a to od 1 000 Kč do 3 000 Kč.
    Sleva až 3 500 Kč se vztahuje na telefony iPhone 6S a 6S Plus 32 GB. Vyšší sleva je určena pro model 6S Plus, který pořídíte za zvýhodněnou cenu 9 995 Kč, o 2 000 Kč levněji pořídíte model 6S tedy za 8 495 Kč.
    Slevu je možné využít do 25. listopadu 2018, nebo do vyprodání skladových zásob.

  5. Baťa: Žhavé slevy na dámské a pánské boty

    Díky předvýprodeji u Bati máte nyní příležitost ušetřit na vybraných botkách. Dámské kozačky v různých délkách, s podpatkem či bez podpatku, na stylové platformě i s decentní podrážkou, pohodlné, elegantní, z koženky i celokožené, zkrátka je z čeho vybírat.
    Slevu 20 % uplatníte, pokud v posledním kroku objednávky zadáte slevový kód. Pro členy klubu Platinum je připravena sleva 30 %. Oba kódy jsou k dispozici na stránkách Baťa.cz.

  6. Lékárna.cz: Velká vánoční soutěž

    Do křupava vypečené Vánoce najdete v e-shopu Lékárna.cz. Každý den až do Vánoc zde můžete získat slevu, dopravu zdarma, dárek k nákupu nebo dokonce poukaz na nákup v hodnotě 1 000 Kč. Na stránkách Lékárna.cz stačí kliknout na „Upéct výhru“, následně si vyberete jeden z perníčků, který vám odkryje slevový kód, jež budete moci využít až do půlnoci následujícího dne. Perníčky si můžete vybírat každý den.

  7. ElectroWorld: Splátky bez navýšení

    Až do 5. prosince 2018 ElectroWorld nabízí nákupy na splátky bez navýšení. Stačí nakoupit minimálně za 1 000 Kč a vybrat si splácení na 10 měsíců. Online splátky pro ElectroWorld zajišťuje společnost Home Credit a.s. Pro zachování RPSN 0 % je nutné zvolit variantu „Bez poištění“, přímá platba je 0 Kč, úroková sazba 0 %, platí se 10 splátek po dobu 10 měsíců. O úvěr je možné žádat online, podrobný návod najdete na stránkách Electroworld.cz.

  8. Deichman: Top akce a další slevy

    Na stránkách Deichmann.cz právě můžete výrazně ušetřit při nákupu bot a kabelek. Se slevou pořídíte boty z dámských, dětských a pánských kolekcí značek Adidas, Disney Frozen, Graceland, Landrover, Nike, Puma, Venice nebo Vty.
    Před nákupem se určitě nezapomeňte podívat, zdali pro vás nemáme připraven slevový kupon Deichmann.

  9. Drogerie Rossmann: Parfémy za půlku a 10% sleva na celý nákup

    Až do 20. listopadu 2018 můžete využít speciální 50% slevy na parfémy v síti drogerií Rossmann. Sleva se vztahuje na značky parfémů Calvin Klein, Lanvin, Burberry, Escada, Cerruti, Moschino a Elizabeth Arden.
    Čepici Adidas zdarma získáte při nákupu produktů Adidas za více než 299 Kč. Dárek obdržíte při placení na pokladně. Navíc platí sleva 25 % na celý sortiment pleťové kosmetiky značky L’Oréal, při nákupu za více 249 Kč dostanete cestovní kartáč na vlasy jako dárek.
    Klienti O2 mohou využít díky věrnostnímu programu O2Extravýhody.cz jednorázovou slevu 10 % na celý nákup, sleva se vztahuje i na akční zboží vyjma produktů s 50% a vyšší slevou.

  10. Kasa.cz: 4K bezzrcadlovaka Panasonic jako dárek

    Koupíte-li si na Kasa.cz vybrané televizory 4K Panasonic, dostanete k nákupu 4K bezzrcadlovku Panasonic jako dárek. U bezzrcadlovky je možné měnit objektivy stejně jako u běžných zrcadlovek, na rozdíl od nich je ale malá, lehká jako kompaktní fotoaparát. Jako dárek můžete získat buď bezzrcadlovku Panasonic Lumix DC-GX800 za 9 990 Kč, nebo Panasonic Lumix DMC-GX80NMEGK za 14 290 Kč. Záleží jakou televizi Panasonic si vyberete. Akce platí do konce roku 2018, nebo do vyprodání zásob. Dárek vám bude zaslán po zaregistrování nákupu na této stránce.

  11. Takko: K dárkové kartě slevový kupon na 200 Kč zdarma

    Pokud v prodejnách Takko Fashion zakoupíte dárkovou kartu v hodnotě 1 000 Kč do neděle 18. listopadu 2018, dostanete zdarma akční slevový kupon v hodnotě 200 Kč.

  12. Okay: Šťastná hodinka a slevy 70 %

    Exkluzivní časově omezené nabídky najdete na stránkách Okay.cz. Každý den v určenou hodinu je možné nakoupit extra výhodně vybrané elektro. Cena je platná vždy jen jeden den v určenou hodinu, k dispozici je omezený počet kusů. V nabídce zvýhodněných produktů jsou velké a malé domácí spotřebiče, mobilní telefony, reproduktory, televize, kávovar a další.
    Před nákupem se nezapomeňte podívat, jestli není k dispozici slevový kupon Okay.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás