Tipy z AliExpressu: Vánoční dekorace od 11 Kč

Redakce
Publikováno 15. listopadu 2018

A je to tady zase. Rok co rok přemýšlíme čím si zpříjemnit vánoční svátky a není to vždy jen o dárcích. Vánoce bývají pro obchodníky prodejní špičkou v roce a dnes již existuje mnoho produktů, kterými si tyto – pro mnoho lidí nejkrásnější svátky v roce můžeme zpestřit. Na Aliexpressu nalezneme také mnoho zboží, které se dotýkají vánoční tradice a tak je nejvyšší čas něco si objednat, aby nám to ke konci roku udělalo radost. V dnešním přehledu tak naleznete vánoční dekorace, doplňky a jiné nápadité zboží.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Výzdoba na vánoční stromeček

    Každý má svůj styl zdobení vánočního stromku, někteří z nás to nechávají na dětech. Pokud ale chcete změnu a rádi byste ozdobili vánoční stromeček něčím novým a ne jen baňkami a řetězy, které používáte již 10 let, je zde tato vánoční výzdoba.

    Jedná se o 12 ks stříbrných, zlatých či červených mašliček, které vypadají na stromečku opravdu krásně. A protože stojí opravdu málo, vyplatí se nakoupit těchto mašliček více a umocnit tak dojem krásně nazdobeného stromku. Pokud nejsou mašličky váš šálek kávy, pak se podívejte k ostatním prodejcům, protože doplňků na vánoční stromečky je na Aliexpressu opravdu mnoho.

  2. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Vánoční zimní ponožky MUQGEW

    Pro někoho možná kýč a pro někoho naprosto nezbytná součást vánočních svátků. Tyto ponožky s různými motivy Vánoc dokreslí tu správnou atmosféru. Navíc i zahřejí, protože se jedná o bavlněné ponožky určené do chladných dní. Vybrat si lze jednotlivé páry ponožek dle motivů, jako je např. sob, sněhulák, vločky či Santa Klaus.

    Nejde jen o to mít stylovou vánoční výzdobu, ale zapadat do toho všeho musíte i vy samotní. Tento druh ponožek z Aliexpressu je velmi oblíbený a jistě s nákupem neprohloupíte.

  3. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Vánoční dekorace na sklenice

    Další z velmi oblíbených vánočních dekorací na Aliexpressu. Více než 10 tisíc objednávek hovoří za vše.

    Vy se můžete přidat také a velmi zajímavým způsobem tak obohatit vánoční stůl a vyzdobit tak např. sklenice na víno. Každý u stolu poté uzná váš smysl pro detail. Tato čepička má rozměry 6×3,6 cm, tak si proměřte vaše sklenice a hurá nakupovat tento velice zajímavý kousek.

  4. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Vánoční pytlík na lahve

    Tento produkt se opravdu bude hodit. Skoro pod každým stromečkem bývá nějaká ta “flaška” jako dárek. A pokud ne přímo pod stromečkem, pak se různě takové druhy dárků dávají kolegům v práci apod. A tady máte ideální balení pro takovou lahvinku dobrého vína či jiného kvalitního pití, kterým chcete někoho obdarovat.

    Nemusíte tedy bláznit nad tím, jak láhev zabalit. Stačí ji umístit do této krásné vánoční punčošky a máte dárek zabalený. Motivů je opravdu dost a každého jistě nějaký osloví. Rozměrově jsou tyto pytlíky na výšku přes 30 cm, dle použitého druhu, takže se do tohoto nápaditého obalu vejde opravdu většina lahví.

  5. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Řetěz ze svítících domečků

    Zaujal nás tento zajímavě vypadající svítící řetěz. Skládá se z jakýchsi malých domečků, které jsou osvětlené LED žárovičkami. Materiál těchto domečků je plast a řetěz je dlouhý 1,5 metru, přičemž domečků naleznete na jednom řetězu hned deset.

    Po setmění tak nádherně svítí a vypadají opravdu nádherně. Lze využít buď přímo na stromeček, nebo jako okenní dekoraci. Tady se tedy nabízí další nová vánoční dekorace na Aliexpressu, kterou lze vylepšit vánoční atmosféru u vás doma.

  6. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Dekorace na příbory

    Štedrovečerní tabuli si přejeme mít krásnou a pestrou. A tak kromě vybraného jídla, ovoce a cukroví se snažíme vyzdobit stůl zajímavými vánočními dekoracemi. A tento produkt do tohoto konceptu skvěle zapadá. Jedná se o obleček Santa Klause, do kterého krásně vklouzne příbor. Na stole to pak vypadá nejen efektně, ale i krásně a především dětem se to bude jistě náramně líbit.

    V jedné objednávce dostanete přesně 6 kusů, takže pokud máte rodinu, která má větší počet členů, pak musíte přikoupit další kusy. Jen je potřeba odhadnout, kdo má rád raději příbor v kalhotách či bundičce.

  7. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Dekorativní samolepka

    Především rodiny s dětmi rádi lepí samolepky kde se dá a kolem vánočních svátků se zdobí především okna a dává se tak na odiv kolemjdoucím výzdoba, kterou jsme schopni předvést. Tato samolepka nabízí především zimní motiv v podobě sněhových vloček a hvězdiček. Další výhodou této samolepky je to, že je voděodolná.

    Velikost jednoho archu se samolepkami je 21×24,5 cm. Pokud se chystáte vylepovat na větší plochu pak neváhejte nakoupit těchto aršíků více. Překvapením je pak materiál, který je luminiscenční, a tak pokud je nasvícen, je schopen ve tmě vyzařovat světlo.

  8. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Vánoční svetry

    Tady už bude opravdu obtížné trefit se do správného vkusu jednotlivých zákazníků, ale milovníci Vánoc si i zde vyberou to pravé ořechové. Takové svetry totiž jen tak na někom neuvidíte – možná i proto, že se doporučuje je nosit pouze v okolí vánočních svátků nebo prostě proto, že se asi nosí raději v domácím prostředí.

    Vyberou si ale opravdu všichni, páni i dámy – mají totiž z čeho vybírat. Svetry s motivy sněhuláka, Santa Klause či soba, který má na paroží svíčky i baňky a další velmi zajímavé motivy jsou připraveny od tohoto prodejce na Aliexpressu. A nemusíte je kupovat jen jako jakýsi vánoční dres, ale třeba i jako vtipný dárek.

  9. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Světelný řetěz

    Další svítící dekorace, která bude mít ale široké možnosti využití. Na výběr máte ze tří délek – 3metrový (30xLED), 4metrový (40xLED) a 5metrový (50 LED). Osvětlení je řešeno zalitými LED žárovičkami a tím pádem je samotný řetěz voděodolný. Před vodou je potřeba ochránit pouze napájecí zdroj (2x AA baterie), do kterého se voda může dostat.

    Vzhledem k tomu, že drát je měděný, lze ho vytvarovat do nejrůznějších poloh a sestavit si např. nějaký světelný nápis atd. Ozdobit pak můžete třeba okno, venkovní fasádu, balkón či samotný vánoční stromeček. Fantazie využití je pouze na vás. Zde se jedná o velmi dobrý poměr výkon/cena, protože hlavně cena je opravdu nízká.

  10. 10 tipů na vánoční dekorace z Aliexpressu

    Vánoční ozdoba na záchod

    Na konec jsme vybrali tuto velmi zajímavou výzdobu. Někteří jsou totiž detailisti a puntičkáři a tak při vánoční výzdobě nesmí zapomenout ani na WC. A tady tento produkt jejich obavy z vyřešení výzdoby na záchodě rozplyne. Skládá se ze tří kusů a vyzdobit tak můžete nejen místo pod nohama, ale i kryt záchodového prkýnka a dokonce i samotnou nádržku.

    Dohromady to vytvoří velmi pěkný efekt a místnost se tak stane na pár dnů velmi netradiční. Mnohé návštěvníky vašeho WC to jistě překvapí nebo alespoň pobaví. Jednotlivé rozměry těchto ozdob naleznete přímo u tohoto produktu a s cenou pod 7 dolarů je i toto další zajímavý tip na vánoční dekoraci.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás