Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

Redakce
Publikováno 25. října 2018

Muži mají většinou jasnou představu, čím by chtěli být obdarováni. A protože v každém z nich třímá většinou malý kluk, bývá někdy překvapením co by si za dárek přáli. Pokud však nemáte od manžela, tatínka, kolegy apod. žádný tip, co byste mu měli koupit, tak nezbývá než něco vymyslet sami. A pokud si ani s tímto neumíte poradit je zde Skrblík, který Vám opět přináší tipy na dárky z Aliexpressu pro muže .

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Fitness náramek Xiaomi Mi Band 3

    Pro sportovněji naladěné muže nebo pro ty, kteří by chtěli začít sportovat, doporučujeme tento fitness náramek od firmy Xiaomi. Jedná se o model Miband s pořadovým číslem 3 a oproti minulým modelům přináší některá vylepšení.

    Především disponuje pohodlnějším ovládáním díky dotykovému displeji a voděodolností až do 5 atmosfér. Po nabití vydrží náramek až 20 dní v pohotovostním stavu. Je lehký a rozměrově velmi příjemný. Náramek připojíte k telefonu díky bluetooth a díky tomu budete informováni o zprávách či hovorech, které váš telefon zaznamená.

    Mezi sportovní funkce pak patří krokoměr, monitoring spánku, měření srdečního tepu. Zobrazení času, data a funkce budíku a stopek jsou pak samozřejmostí.

  2. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Přenosný bezdrátový reproduktor NBY 18

    Velice vhodný a oblíbený dárek z Aliexpressu, který potěší příznivce poslechu hudby. Nemusíte řešit napájení, protože reproduktor se nabije a poté si ho můžete vzít prakticky kamkoliv. Stačí reproduktor spárovat přes Bluetooth např. s mobilním telefonem a můžete si pouštět písničky až do vzdálenosti 10 metrů rovnou z telefonu, kde je máte uložené.

    Využít lze samozřejmě i aplikace v mobilním telefonu k tomu určené – např. YouTube, Spotify, Youradio atd. Na jedno nabití tak lze poslouchat hudbu až udávaných 10 hodin a to už je slušná porce zábavy. Reproduktor umí i handsfree mód a lze přes něj tedy volat, pokud nechcete spárovat reproduktor s mobilním přístrojem, poslouží vám zadní slot pro SD karty.

    Z těch si pak můžete rovnou přehrávat hudbu, kterou máte na paměťovém zařízení uloženou. Zajímavá je i barevná škála prodávaných reproduktorů.

  3. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Akční kamera EKEN H9R

    Čínské výrobky ať už v kategorii mobilních telefonů (nebo právě akčních kamer) pomalu dohánějí slavnější světoznámé značky. Kvalita se posunula na velmi dobrou úroveň a cena zůstává velmi nízká. Několikanásobně nižší než podobné výrobky světových značek jako je v tomto segmentu např. GoPro.

    Tato kamera z Aliexpressu se chlubí nahráváním v rozlišení 4K (ikdyž pouze při 25 snímcích/sekundu), full HD pak zvládá při 60 fps. Kamerka má velmi malé rozměry a je odolná proti nárazům a pokud použijete i k tomu určený obal, odolá i vodě. Čočka je schopna zabrat úhel až 170 stupňů, takže by Vám nemělo ze záběru nic uniknout.

    Zařízení má i 2 palcový náhledový LCD displej. Podpora SD karet je do velikosti 32 GB. Pokud se rozhodnete pro verzi H9R, budete mít v balení i dálkové ovládání, které si připnete jako hodinky na zápěstí a můžete ovládat svou kamerku právě přes něj.

    Na internetu naleznete mnoho recenzí této kamery včetně porovnání pořízených záběrů s jinými značkami. Vězte, že za peníze, které dáte za tuto kameru budete jen sotva hledat lepší poměr výkon/cena.

  4. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Xiaomi MI TV BOX 3

    Blíží se přechod na standard DVB-T2 a mnozí z nás budou muset koupit novou TV. Televize, které neumí DVB-T2, budou muset být rozšířeny o rozhraní set top boxu, který toto vyřeší.

    Klienti, kteří využívají služeb kabelových televizí, můžou být ale v klidu, protože tento problém nemusí ze své strany nijak řešit. Co ale se starší televizí, která neumí přehrávat např. YouTube, Netflix apod. a není tzv. smart?. Tento problém vyřeší tato krabička od firmy Xiaomi, která upgraduje Váš televizor na chytrou televizi, která výše uvedené hravě zvládne.

    Zapojení není nijak stresující, stačí vlastně napájení a jeden HDMI kabel. Poté se z vašeho televizoru stane Android TV, kdy budete moci přehrávat skoro vše, co vás napadne. Dopomůže tomu hardware, který tato krabička obsahuje a opravdu snad neexistuje video kodek, který by neuměl tento přístroj přehrát. Po připojení k Wi-Fi tak lze přehrávat videa z YouTube, Netflixu a další aplikací, poslouží i jako Chromecast či webový prohlížeč.

    Lze připojit externí harddisk a přehrát si vše co na něm máte. TV Box toho umí opravdu dost, ale to je již na samostatnou recenzi tohoto přístroje. Takže pokud byste rádi využívali smart TV tak tato krabička je ideální volbou za velmi dobré peníze a nabízí se i jako potencionální dárek pro muže, kteří mají rádi techniku a jdou s dobou.

  5. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Dron Eachine E58 s širokoúhlou HD kamerou

    Další hračka pro dospělé muže, která by se mohla opravdu líbit. Tento malý skládací dron, který se snadno ovládá, vyniká velmi dobrou stabilitou. Přes Wi-Fi se můžete spojit pomocí mobilní aplikace s dronem a vidět tak co právě dron svou kamerou zaznamenává.

    Kamera je širokoúhlá s úhlem nastavení 120 stupňů a dron lze obsluhovat dálkovým ovladačem až do vzdálenosti 100 metrů. Funkcí návratu je zařízení vybaveno, takže byste o něj neměli přijít.

    Doba nabití je kolem jedné hodiny a lítat pak můžete kolem 7-9 minut. Pro ty, kteří začínají s drony to může být velmi zajímavá volba stejně tak jako pro ty, kteří by si rádi udělali nevšední videozáznam z výšky.

  6. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Hodinky Microwear H1

    Hodinky jsou módní doplněk muže a pokud hodinky umí něco navíc, pak je to jistě příjemný bonus. Tyto hodinky jsme uvedli v přehledu chytrých hodinek a nemůžeme se o nich nezmínit ani jako o tipu na mužský dárek.

    Hodinky jsou označovány jako “čínské Garminy” a není se čemu divit – je to poměrně přesná kopie vzhledu hodinek Garmin Fénix 3. Samozřejmě hardwarově už to tak shodné s originálním přístrojem této americké značky nebude, ale i tak za pěknou cenu budete překvapeni, co tyto hodinky nabízejí.

    Paměti jsou RAM – 512 MB a 4GB ROM, 1,39 palcový OLED displej (rozlišení 400×400), který je dotykový. Mezi senzory v těchto hodinkách naleznete GPS, akcelerometr, srdeční tep, barometr, kompas, teploměr. Díky operačnímu systému Android hodinky podporují Android aplikace.

    Tyto chytré hodinky z Aliexpressu jsou dosti kupované a oblíbené, přečíst si lze různě na internetu dost recenzí i na českých webech. A skoro všechny se shodují, že ačkoliv mají tyto hodinky mínusy v podobě výdrže baterie, nepřesných senzorů a problémů s vodotěsností tak si tento model nalezne své příznivce. Pro ty, kteří chtějí začít s chytrými hodinkami to opravdu za takovou cenu nemusí být špatná volba.

  7. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Švýcarský outdoorový nůž

    Každý muž má mít u sebe nůž, pokud ho nemá je čas, aby nějaký dostal.

    Nožů na Aliexpressu je několik tisíc a my jsme do našeho přehledu vybrali tento. Honosí se přívlastky jako kvalitní, švýcarský, skládací, outdoorový, kempingový, armádní, multifunkční a bůhví co ještě. Je vyroben z nerezové oceli o 2 mm tloušťce. Napočítali jsme celkem 14 funkcí, které tento nůž zvládne – velký nůž a malý nůž, otvírák na konzervy a na lahve, pilka, nůžky atd.

    Nůž z Aliexpressu se řadí mezi dražší v porovnání co lze od čínských obchodníků nakoupit, ale i díky vzhledu a funkčnosti je pro zákazníky dobrou volbou ke koupi. Výběr z celkem 5 barev dává prostor pro výběr vhodného dárku v podobě tohoto zajímavého multifunkčního nože.

  8. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Kamera do auta Xiaomi 70 minutes

    Praktické dárky má většina lidí v oblibě a zde se jeden nabízí. Jedná se o full HD kameru do auta značky Xiaomi.

    Ten má kvalitní obrazový snímač od společnosti Sony, který je schopen zaznamenat obraz v úhlu 130 stupňů. Za zhoršených světelných podmínek díky sedmi sférickým čočkám (vyšší propustnost světla a nižší odrazivost) umí nahrávat kvalitně a obraz tedy bude pro případné využití použitelný.

    Kamera se umí spojit díky WI-Fi s aplikací v telefonu a jde ji tak obsluhovat přes ni. Podporuje dokonce hlasové ovládání takže lze využít pár rozkazů na základní obsluhu kamery. Využít lze slot pro SD karty – prodejce nabízí kameru s třemi různými velikostmi paměťových karet nebo bez, a od toho se odvíjí výsledná cena.

    Mezi funkcemi vyčnívá loop, kdy se vám posledních několik desítek minut neustále přehrává k případnému využití. V souvislosti s tím je G-senzor, který pokud zaznamená srážku či prudší brždění tak přes Wi-Fi se okamžitě stáhne video do určené složky a vy si jej tak nesmažete následným záznamem. Podobná funkce je i tlačítko z boku kamery, které stačí zmáčknout a spustí se Wi-Fi k propojení s telefonem a ihned se stáhne video do mobilního zařízení. Nemusíte tedy neustále odnímat SD kartu a využívat např. PC ke stáhnutí videa atd.

    Kamera má velmi zajímavý design a za cenu, kterou se nabízí se jedná o opravdu bezvadný a praktický nákup.

  9. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Sada nářadí pro kutily

    Abychom zde nepředstavovali jen dárky technického typu, máme zde něco pro domácí kutily. Tato sada značky WORKPRO obsahuje celkem 165 kusů nejrůznějšího nářadí pro domácí využití.

    Celý seznam by byl dlouhý, ale jedná se o základní nářadí jako jsou klíče, imbusy, bity, kladívko, metr, šroubováky apod. Zde vše krásně pohromadě v jednom plastovém kufříku, a tak nebudete hledat po bytě, kde jste co nechali.

  10. Tipy z AliExpressu: Chytrá TV za 1 267 Kč, dron s HD kamerou za 886 Kč a další dárky pro muže

    Kompresní triko s 3D motivem

    Oblečení se na Aliexpressu nachází taky, ale ne každý si troufne kvůli odhadu velikosti něco nakoupit. Zde máme poslední tip na dárek pro muže tzv. na odlehčení, kde se díky strečovému materiálu trička do správné velikosti ani moc trefit nemusíte.

    Navíc si ženy ze svých manželů mohou díky tomuto triku udělat superhrdiny. Chcete mít doma Supermana, kapitána Ameriku, Spidermana nebo třeba Hulka? Pak se podívejte na nabídku těchto zajímavých triček, které tento prodejce na Aliexpressu nabízí a jistě si vyberete to pravé. Nabídka je opravdu pestrá a s cenou kolem 8 USD se to prostě musí zkusit.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás