Levné letenky mimo Evropu: New York za 4 684 Kč, Dubaj za 2 261 Kč, Maroko z Prahy za 2 025 Kč

Redakce
Publikováno 19. září 2018

Tento týden jsme pro vás vybrali nejzajímavější letenky za hranice Evropy.

  1. Marrákéš z Prahy za 2 025 Kč

    Maroko máme ve Skrblíkovi moc rádi, bereme ho jako jednu z cenově nejdostupnějších exotik. Od konce října létá z Prahy pravidelně Ryanair do Marrakéše, což dává ideální příležitost k návštěvě. Na prosinec navíc pořídíte nejlevnější zpáteční letenky již za 2 025 Kč, na výběr je několik termínů.
    O padesátikorunu víc stojí letenky s odletem z Vídně, výhodou je velké množství dostupných termínů od prosince 2018 do ledna 2019.

    Odlet: Praha/Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2018

  2. Dubaj od 2 261 Kč

    Velmi levné letenky do Dubaje nabízí Wizz Air s odletem z Budapešti. Spojené arabské emiráty můžete navštívit za dvě, pět, nebo sedm nocí na konci listopadu, přičemž nejlevnější zpáteční letenku pořídíte za 2 261 Kč, nejdražší z této trojice se prodává za 3 079 Kč.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad 2018

  3. Eilat od 788 Kč

    Nejlevnější letenky do izraelského Eilatu koupíte na listopad s odletem z berlínského letiště Schonefeld, zaplatíte za ně již 788 Kč. K dostání jsou desítky termínů. Na prosinec jsou dostupné desítky termínů za 1 050 Kč, kdy se odlétá z Krakova.
    Cenově nejpříznivější letenky z Prahy do Eilatu koupíte na prosinec a leden za 1 393 Kč. Ve všech třech případech let operuje společnost Ryanair.

    Odlet: Berlín/Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad 2018

  4. Ammán od 1 050 Kč

    Zpáteční letenky do Krakova pořídíte v prosinci již za 1 050 Kč, stačí letět se společností Ryanair z polského Krakova. Dostupných termínů za cenu stejnou (nebo mírně vyšší) jsou zhruba dvě desítky. Téměř bez rozdílu ceny se prodávají také letenky stejné společnosti z Wroclawi a Budapešti.
    Z Prahy se nabízí nejlevněji letenka za 1 518 Kč na jediný prosincový termín.

    Odlet: Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2018

  5. Tel Aviv od 1 050 Kč

    Akční nabídka Ryanairu láká i k návštěvě Tel Avivu, nejlevnější zpáteční letenky koupíte na říjen za 1 050 Kč. Podmínkou je odlet z Wroclawi, v nabídce je zhruba pětice termínů. Za příplatek 263 Kč můžete odlétat také z Krakova.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  6. Astana od 2 006 Kč

    Pokud vezmete s nadhledem let s nízkonákladovkou Wizz Air a odlet z Budapešti, pořídíte zpáteční letenky do Kazachstánu jen za 2 006 Kč. Za tuto cenu je dostupný jediný termín v polovině listopadu, v nabídce jsou však desítky dalších letenek do Astany za méně než 3 000 Kč.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad a prosinec 2018

  7. Moskva od 1 233 Kč

    Levné letenky do Moskvy za neuvěřitelných 1 233 Kč má ve své nabídce Wizz Air. Termínů je poskrovnu (hledejte v listopadovém kalendáři), stačí si však připlatit další tisícikorunu a nabídka se rozšíří. Wizz Air v Moskvě využívá letiště Vnukovo.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen a listopad 2018

  8. Petrohrad od 1 593 Kč

    Stejná společnost, stejné odletové letiště a levné letenky do Petrohradu již za 1 593 Kč. Před koupí last minute letenek do Ruska zvažte fakt, že je nutné žádat o vízum, což může být komplikované. Autor článku čekal na vydání víza dva týdny, obdržel ho den před odletem.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září 2018

  9. New York od 4 684 Kč

    Má to pár háčků, ale pořád můžete letět do USA jen za 4 684 Kč. Stačí využít nabídky aerolinek Norwegian.
    Háček první: Odlétá se z Dublinu, kam seženete zpáteční letenky z Česka od 1 500 Kč výše. Háček druhý: Norwegian létá na letiště Newburgh, od centra Manhatanu ho dělí necelé dvě hodiny jízdy autem. Háček třetí: V ceně není ani odbavené zavazadlo, ani jídlo podávané během letu. Háček čtvrtý: Tradičně platí, že počet dostupných letenek je omezen. A budou mizet.

    Odlet: Dublin
    Aerolinky: Norwegian
    Termíny: říjen 2018

  10. Agadir od 1 274 Kč

    Marocký Agadir leží na jihozápadu země, díky místní architektuře však připomíná spíše Evropu. Nejlevnější letenky koupíte na přelom září a října s odletem a návratem do Budapešti, zaplatíte za ně 1 274 Kč. Termínů je velmi málo, v ostatních měsících se ceny pohybují až kolem 2 400 Kč.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září až říjen 2018


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás