Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

Jan Křížek
Publikováno 2. srpna 2018

Tento týden si pro Vás Skrblík vybral 9 vychytávek, které nejvíce využijete ve svých automobilech. Od chytré elektroniky, která určí polohu Vaše vozu, až po čistící silikon, díky kterému bude interiér Vašeho automobilu vždy čistý.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    Magnetický držák mobilního telefonu

    Prvním tipem je magnetický držák na mobilní telefon, který jednoduše nalepíte na palubní desku a můžete jej začít okamžitě používat. Na mobilní telefon nalepíte malý magnetový plíšek, díky kterému bude mobil vždy pevně držet.

    Doprava z Aliexpressu je samozřejmě zdarma a díky příznivé ceně si ho může dovolit opravdu každý.

  2. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    Přehledný pořadač za sedadlo

    Všichni kdo mají děti jistě velmi ocení praktický pořadač věcí, který jednoduše připevníte za přední sedadla. Pořadač obsahuje velké i malé kapsy, držáky na nápoje, nebo třeba na tablet. Věci už se Vám tak nebudou povalovat v autě, ale budou na svém místě, dostupném i z místa řidiče.

    Pořadač je dostupný v pěti barvách a hodí se tak do každého interiéru.

  3. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    Mini nabíječka do auta

    Opravdu maličká nabíječka na Váš mobilní telefon nebo tablet, je právě teď na Aliexpressu za opravdu směšnou cenu. Nabíječku zapojíte do 12V auto zásuvky a můžete k ní připojit až dvě zařízení přes USB.

    Nízká cena a doprava do České republiky zdarma dělá z této nabídky super koupi.

  4. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    Pero na opravu škrábanců

    Odstraňte z laku Vašeho auta jemné škrábance díky univerzálnímu peru. Použití je velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý. Karoserie automobilu musí být před použitím zbavena všech nečistot a usušena.

    Vyberte si ze 13 barev tu, která je barvě Vašeho auta nejpodobnější a již za pár dní můžete pero používat.

  5. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    Bluetooth handsfree modul do auta

    Dalším tipem pro Vás je univerzální bluetooth handsfree modul, díky kterému můžete telefonovat v autě bez použití mobilu. Modul obsahuje také USB nabíječku a 3,5mm audio kabel. Toto malé zařízení se tak stane Vašim každodenním pomocníkem na cestách.

  6. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    Čistící silikonový gel

    Tento čistící gel slouží k odstranění nečistot ze všech záhybů a zákoutí interiéru Vašeho automobilu. Jednoduše se tak zbavíte prachu a drobných nečistot například z výdechů klimatizace, tlačítek nebo odkládacích plochách.

    Doprava do České republiky je tradičně zdarma.

  7. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    Full HD kamera na čelní sklo

    Tato malá kamera Vám poslouží na cestách k záznamu toho, co se před Vašim autem děje. Záznam se tak dá použít nejen na videa z Vašich cest, ale i pro policii kvůli případné nehody. Kamera má Full HD rozlišení a dokáže nahrávat i v noci.

    Ke své kameře si na Aliexpressu můžete dokoupit i paměťovou kartu za skvělou cenu.

  8. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    Univerzální držák na tablet

    Univerzální držák na tablet, který lze jednoduše upevnit na opěrku hlavy předních sedadel, ocení hlavně rodiče, kteří tak budou moci svým dětem pouštět pohádky během cest. Držák je kompatibilní se všemi tablety a dá se umístit do většiny aut.

  9. Tipy z Aliexpressu: 9 vychytávek do auta

    GPS lokátor do Vašeho vozu

    S tímto GPS lokátorem budete mít vždy přehled o tom, kde se Vaše auto nachází. Lokátor se jednoduše připojí k Vašemu vozidlu a není třeba ho zvlášť nabíjet. Tento GPS lokátor se hodí když nemůžete své auto najít u obchodního centra, i v případě, bude-li Vám auto odcizeno.


M
Misojogi 14.10.2018 – 16:31

zial full hd kamera je uz nedostupna (uz sa nepredava), viete poradit nejaku osvedcenu s dobrym obrazom?

Odpovědět

M
Misojogi 14.10.2018 – 16:37

zda sa ze toto je nahrada za nu - najviac predavana DVR kamera do auta https://www.aliexpress.com/item/Original-Car-Video-Recorder-G1W-GS108-with-Novatek-96650-WDR-Technology-AVC/1982301327.html?

Odpovědět

MJ
Miso Jogi 25.11.2018 – 13:35

objednal som si GPS tracker-Ked mi prisiel kupil som si k nemu 4ku SIM kartu Nasledne som nastavil podla navodu na server dyegoo.net ukazuje celkom v pohode (este musim preverit aku to ma datovu spotrebu, podla inych informacii by to mohlo byt menej ako 200Kc podla toho ako casto sa aktualizuje posielanie polohy) Mam dilemu ze ci nastavit pripojenie priamo na bateriu (a data posiela nostop) alebo na klucik a data bude posielat len ked auto bude nastartovane Presnost je nizsia ako pri GPS v mobile a ukazuje okruh cca 50m a navyse aj pri stojacom aute poloha pri sledovani mierne kolise v okruhu asi 10m Zial odporucany sledovaci server dyegoo.net ukazuje len aktualnu polohu, pripadne ak necham stranku otvorenu tak ukazuje pohyb od okamihu zapnutia stranky po aktualny cas. Pohyb predtym ako som otvoril stranku ukazat nevie (takze neviem ani zistit ze ako auto jazdilo napriklad vcera) mozno je to chyba mojho nastavenia alebo treba vyskusat nejaky iny free tracker server Okrem sledovania na serveri vie pristroj odpovedat aj na SME zaslanim spatnej SME s aktualnou GPS polohou (da sa pozriet na google mapach) Budem rad ked sa podelite s Vasimi skusenostami a pripadne mi poradite

Odpovědět

MJ
Miso Jogi 25.11.2018 – 13:49

Nasiel som za porovnatelnu cenu aj verziu, ktora umoznuje zaslanim SMS prerusit dodavku paliva (vypnut benzinove cerpadlo) https://www.aliexpress.com/item/4-band-car-gps-tracker-TK110-Google-link-OIL-CUT-function-high-speed-platform-free-shipping/32738499992.html?

Odpovědět

MJ
Miso Jogi 26.11.2018 – 14:25

takze vysledok za tri dni neustaleho pripojenia na autobateriu (posielanie polohy cez internet nostop kazdych 10 sekund ) to zozralo 5MB co je 5 centov 30 dni je teda 50 centov a za cely rok je to cca 6€ za data. Samozrejme nastavovacie SMS tiez vezmu nejake centy (4centy jedna SMS) Zda sa ze pre dany ucel je najlepsia SIM od 4ky Nastavil som teraz na portali dyegoo.net minimalnu reakcnu rychlost 1,0 km/h aby posielal data len pri pohybe nad tuto rychlost Vid nastavenie "Manage device" polozka "Overspeed" skusim neskorsie aj odporucanu hodnotu min rychlosti 10km/h Uvazujem aj nastavit menej castu aktualizaciu polohy takze namiesto doporucenych 10 sekund pouzit obnovenie kazdych 20 sekund . to by tiez mohlo znizit pocet potrebnych dat, musim ale preverit ci to nebude na ukor funkcnosti Na zaznamenavanie polohy v minulosti treba pouzit iny server ako dyegoo nasiel som nejake free servery ale musim vymysliet ze ako potom nastavit tracker (co zadat do SMS) zda sa ze ide o tracker pod technickym nazvom GT02A a jeho mutacie ci klony info o free serveroch tu: alebo tu su dalsie ale niektore prestali byt zadarmo https://www.capterra.com/fleet-management-software/ https://blog.capterra.com/the-6-best-free-and-open-source-fleet-management-software-programs/ alebo znamy http://www.sinotracking.com/

Odpovědět

MJ
Miso Jogi 26.11.2018 – 14:43

konkretmy navod v cestine ako pouzit free server (zatial som neodskusal) https://ok52.wordpress.com/2016/04/28/gps-tracker-gt02a/ a druhy https://ci5.speccy.cz/nezaraditelne/velky-bratr-te-vidi

Odpovědět

H
Honza 05.05.2019 – 22:41

Super nabídka. Patrně cosi objednám.

Odpovědět

M
Martin 06.05.2019 – 08:15

Odkazovaná Full HD kamera má rozlišení 640x480. Možná jej pak převede fo Full HD, ale opravdové FullHD to určitě není. Těžko se tam budou číst třeba značky aut.

Odpovědět

M
Mário 31.07.2019 – 23:02

Dobrý den, koupil jsem taky GPS gt02a ,ale nemůžu ho rozchodit, Kdyby měl někdo se mnou trpělivost a navedl mě přesně,co je třeba udělat, budu moc rád. Díky. Mário

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás