Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

Lucie Telievová
Publikováno 16. srpna 2018

Školní rok už doslova klepe na dveře a pokud máte doma dítko školou povinné, je nejvyšší čas poohlédnout se po tom, co bude do školy potřebovat. Dnešní tipy vás odvedou zpět do školních lavic. Víte, co bude do školy váš potomek potřebovat? Aby to pro vás nebylo tak finančně náročné, Skrblík pro vás našel nejlevnější produkty na Aliexpresu, které ocení každé dítě školou povinné!

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Penál

    Aby váš školák měl přehled v psacích potřebách a neskončily jen tak  poházené v batohu, pořiďte mu penál. My jsme na Aliexpressu našli třeba tento, který se hodí jak pro holky, tak pro kluky:

  2. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Pastelky 20 v 1

    Pastelky jsou jedním ze základních potřeb ke kreslení. Těmito ve dvaceti různých barvách se dá vybarvit jakýkoliv obrázek, ať už se bude jednat o závodní auto nebo o duhového jednorožce. Tyto navíc nezaberou ani moc místa, protože tužka funguje jako zásobník na barevné tuhy.

  3. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Obyčejná tužka

    Klasickou obyčejnou grafitovou tužku využije školák téměř kdykoliv a kdekoliv. Může s ní rýsovat, kreslit, dělat náčrtny, psát poznámky nebo podtrhávat v učebnicích i sešitech. Pokud je později potřeba, dá se tento “zásah” lehce odstranit gumou.

    A levnější, než tu, co našel Skrblík, už prostě nikde nedostanete.

  4. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Gumovací pero

    Škrtání prostě nevypadá vzhledně a dítě pak v textu může i ztratit  . Mazací (gumovací) pero je další vychytávka, kterou ocení každý školák, který potřebuje občas něco po sobě opravit, ať už v sešitě, nebo třeba v diktátu. Napiš – vymaž – napiš! Text může mazat znovu a znovu, tolikrát, kolikrát jen chce. Sehnat se dá navíc v několika barvách.

  5. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Barevné propisky 6 v 1

    Barevné propisky se výborně hodí například k podtrhávání nadpisů či zvýrazňování textu. Dítě se pak lépe může v sešitě orientovat a rychleji se napsanou látku naučit.

  6. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Trojúhelník s úhloměrem

    Trojúhelník, který můžete použít jako pravítko, i jako úhloměr je skvělou a praktickou pomůckou na hodiny matematiky a geometrie. Rýsujte levně a chytře!

  7. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Spirograf

    Spirograf patří mazi jedny z nejoblíbenějších pomůcek, díky které může i výtvarně ne příliš nadaný žáček vytvořit rozličné barevné abstraktní obrazce. Lze si tak vyzdobit třeba sešit, nebo vykroužit obrázek jen tak pro radost.

    Skrblík našel ten nejlevnější. Levnější, než tenhle, už prostě nenajdete!

  8. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Plnitelný štětec

    Už žadná vylitá špinavá voda v hodinách výtvarné výchovy! Tenhle štětec se dá totiž naplnit vodou a můžete s ním malovat vodovkami, jako s tím obyčejným. Vybrat si můžete ze tří velikostí.

  9. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Stříbrná a zlatá

    Neexistuje snad žádné dítě, které by nechtělo psát zlatou nebo stříbrnou barvou. Tyhle barvičky jsou pro děti prostě atraktivní, tak proč jim je nedopřát. Princezna tak může konečně mít třeba zlatou korunu a motorka stříbrné pochromované části. Abyste nemuseli běhat po specializovaných obchodech nebo papírnictvích, našel pro vás Skrbík tuto skvělou nabídku!

  10. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    UV pero

    Další skvělou zábavu školák zažije i pomocí neviditelného inkoustu! Bez UV světla totiž není vidět, co jste napsali. Může se tak výborně hodit třeba na psaní taháků nebo vzkazů. Skrblík ještě dodává, že i psaním taháků se dítě učí!

  11. Tipy z Aliexpressu: 11 školních pomůcek od 0,68 Kč

    Kružítko

    Na hodiny matematiky se jistě bude hodit i kružítko. Do tohoto navíc může školáček použít jak tužku, tak třeba pastelku anebo fixu. Může si tak barevně zvýraznit kružnice, které potřebuje.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás