Skrblíkův týden: Soutěž o tablety Samsung, IKEA splátky bez navýšení, ČD jízdenka za půlku a Mallorca za 663 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 9. července 2018
  1. Ikea: Nákup na splátky bez hotovosti a bez navýšení

    V obchodních domech Ikea můžete až do 15. srpna 2018 nakupovat na splátky bez navýšení. Úvěr poskytuje banka BNP Paribas Personal Finance, kterou v Česku známe pod obchodní značkou Hello bank! by Cetelem. Nabídka spotřebitelského úvěru je určena členům věrnostního klubu Ikea Family a není omezena sortimentem.
    Jestliže si v Ikea vyberete zboží například za 10 000 Kč a nezvolíte pojištění schopnosti splácet, bude výše úvěru 10 000 Kč. V takém případě vás čeká 20 měsíčních splátek po 500 korunách. Za úvěr celkem zaplatíte 10 000 Kč, roční úroková sazba je 0 % a RPSN 0 %.

  2. Deichmann: Letní výprodeje se slevami až 50 %

    Do 17. července 2018 probíhají v kamenných prodejnách a v e-shopu Deichmann letní výprodeje. Vybrané modely se prodávají až za polovinu původní ceny. Pro děti nakoupíte se slevou mimo jiné licenční botky Star Wars, Cars a Hello Kitty. Jinak je možné vybírat ze značek jako Graceland, Nike, Puma, Sketchers nebo Reebok.

  3. Notino: Sleva 20 % na nejoblíbenější vůně a kosmetiku

    V rámci akce Summer Black Friday, která na Notino.cz odstartovala 9. července 2018, pořídíte vybrané značky parfémů a kosmetiky s příjemnou 20% slevou. Slevu lze uplatnit na produkty značky L’Oréal, Bourjois, Klorane, Nivea nebo Dermacol. Slevu 20 % získáte také na letní vůně a limitované edice Davidoff a Calvin Klein. Slevy uplatníte prostřednictvím slevových kódů, které najdete na stránkách Notino.cz.

  4. Ryanair: O prázdninách na Mallorcu za 663 Kč

    A pak že jsou letenky na poslední chvíli drahé. Ryanair nabízí na v prázdninových termínech poměrně levné letenky z Berlína Tegel na Mallorcu. Od úterý 24. července do čtvrtka 26. července jsou k dispozici letenky na cestu tam na 9,99 eur, nazpět se dá letenka sehnat na začátek srpna za 29,37 eur. Celkem za zpáteční letenku na přelomu července a srpna 2018 zaplatíte necelých 40 eur, což v přepočtu vychází na 1 043 Kč. Ještě levněji vychází například termíny od 14. srpna do 21. srpna 2018, od 15. srpna do 22. srpna 2018 nebo od 16. srpna do 23. srpna 2018, kdy zpáteční letenka vychází na 25 eur, v přepočtu se jedná o částku 663 Kč.

  5. Kasa.cz: Soutěž o tablety Samsung

    Nakoupíte-li produkty v rámci kampaně Léto na plný plyn na Kasa.cz a nákup následně zaregistrujete, můžete vyhrát jeden z tabletů Samsung, autokameru nebo přenosný reproduktor Lamax. Výhry jsou přislíbeny s četností 3× týdně, každý nákup lze registrovat jen jednou. Akce běží do 5. srpna 2018.
    Do 15. července 2018 získáte letní 10% slevu na venkovní hračky. Nezapomeňte zkontrolovat, zda pro vás nemáme také připraven slevový kupon Kasa.

  6. ZOOT: Velký letní výprodej se slevami až 70 %

    Na ZOOT.cz byl právě zahájen velký letní výprodej. Se slevami až do výše 70 % je možné pořídit oblečení, boty a doplňky v dámském i pánském sortimentu. Trička začínají na 119 Kč, topy, halenky, tílka, šaty, legíny, kraťásky jsou za cenu od 209 Kč, boty a sandály pořídíte od 239 Kč, kabelky od 399 Kč, džíny od 419 Kč a plavky od 499 Kč.
    Před nákupem nezapomeňte použít slevový kupon ZOOT.

  7. Lidl: Vybavení do dílny

    Ve čtvrtek 12. července 2018 začíná v prodejnách Lidl kampaň na vybavení do dílny. V nabídce je například Univerzální kufřík se sadou nářadí Powerfix za 699 Kč, Vysavač na mokré a suché vysávání Parkside za 1 990 Kč, Sada šroubováků Powerfix 8 ks za 149 Kč nebo Digitální vodováha za 499 Kč. Některé produkty jsou dostupné již nyní v e-shopu Lidl.

  8. O2: Celodenní jízdenka ČD za půlku

    O2 nabízí svým zákazníkům jednu z dalších Extra Výhod. Díky telefonnímu číslu od O2 je možné zakoupit celodenní jízdenku u Českých drah za poloviční cenu. Sleva platí na Celodenní síťovou jízdenku při cestách v sobotu nebo v neděli pro všechny vlaky ČD bez omezení najetých kilometrů. Nabídka je platná do 26. srpna 2018, přičemž slevu je možné využít na jedno telefonní číslo celkem 4× po dobu platnosti nabídky.

  9. Mall: Měsíc elektra a slevové kupony v hodnotě 20 000 Kč

    Na Mall.cz je červenec 2018 ve znamení elektra. Za nákup vybraných spotřebičů z kategorie Televize, Fotoaparáty a kamery, Audio, Mobily a tablety, Hry a konzole, IT a notebooky dostanete slevovou knížku s kupony v celkové hodnotě 20 000 Kč. Slevová knížka je zasílána mailem do 2 pracovních dnů od doručení zboží. Akce platí do 29. července 2018. V nabídce vybrané elektroniky najdete novinky za plné ceny, akční zboží případně i výprodejové ceny. U zlevněných položek doporučujeme cenu ověřit na Heureka.cz.

  10. T.S.Bohemia: Elektro na splátky bez navýšení

    Při nákupu na splátky u T.S.Bohemia máte možnost získat všechny úroky nazpět, jedinou podmínkou je řádné splácení. Nákup na splátky lze sjednat na vybraných pobočkách T.S.Bohemia nebo v e-shopu TSBohemia.cz. Stačí si jen vybrat splátky ZÓNA 0% – 100% ÚROKŮ ZPĚT na 11, 20 nebo 30 měsíců. Akce platí do 31. července 2018. Splátkový prodej zajišťuje společnost Home Credit.
    Před nákupem se určitě podívejte, zdali pro vás nemáme připraven slevový kupon T.S.Bohemia.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás