Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a další

Marie Janáčová
Publikováno 7. června 2018

Léto a hudební festivaly jdou ruku v ruce. Pokud chcete vyrazit na festival, ale cena vstupenek vám připadá příliš vysoká, jste na správné adrese. Přinášíme vám tipy, jak zakoupit vstupenky a ušetřit vaší peněžence až několik stovek korun.

Největších slev na vstupenkách dosáhnete s akcí “Objevte více muziky”, která spočívá ve sběru kódů výměnou za koupi tabákových výrobků určitých značek. Cena vstupenky se tímto způsobem mnohdy sníží až na polovinu. Akce platí pro festivaly Colours of Ostrava, Rock for People, Masters of Rock, Fingers up a další. Podrobná pravidla akce a jiné možností slev se dozvíte v našem článku.

  1. Levné vstupenky na Colours of Ostrava 2018

    Sbírání kódů

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a dalšíFestival Colours of Ostrava, který proběhne 18. – 21. 7. 2018 v Dolních Vítkovicích v Ostravě, nabízí z českých festivalů opravdu pestrou směsici koncertů, obecně však nepatří zrovna mezi levné festivaly, nyní stojí 2990 Kč. Proto není na škodu vědět, že vstupenky můžete pořídit za výhodnou cenu, jedná se o dobrou zprávu především pro kuřáky, pro které bývá tato nabídka vskutku lákavá. Díky akci “Objevte více muziky” můžete zakoupit vstupenky na festival o několik stokorun levněji, konkrétně za 2099 Kč.

    Akce spočívá v nákupu produktů značek Filters, Blue, Activate, Activate Purple Cigarillos, Black, White nebo Shorts. Produkty zakoupíte u hostesek na vybraných místech a akcích v určitých časech. Za nákup produktů (cigarety, tabák…) obdržíte účtenky, tyto účtenky si pečlivě uschovejte. Místa a časy, kde můžete produkty kupovat najdete na této mapce. Vyhledejte si akce poblíž vašeho města.

    Získané účtenky zadáte po registraci do systému. Ten účtenky ověří a vygeneruje vám vaše slevové kódy. Jedna účtenka se rovná jednomu kódu. Pro levnější vstup na Colours of Ostrava budete potřebovat 5 účtenek (kódů). Jakmile kódy nasbíráte, zaregistrujte se zde

    Počet lístků je omezený, takže neváhejte a sbírejte. Pokud nejste kuřák a tabákové výrobky kupovat nechcete, účtenky můžete získat i od kamarádů, kteří si tyto produkty koupili, ale o vstupenky na festival nemají zájem. Proto se informujte ve vašem okolí, zda vaši známí některý z kódů nevlastní. Kódy se dají také kupovat na bazarech, zde si ale dávejte pozor na podvodné nabídky a prodejce dobře ověřujte.

    Kompletní popis pravidel akce najdete zde.

    Sleva pro držitele ISIC, ITIC a IN karty Českých drah

    Pro držitele těchto karet je na Colours of Ostrava přichystána sleva 10% z aktuální ceny čtyřdenní vstupenky. Sleva pro držitele platí vždy na jednu vstupenku. Vstupenky zakoupíte v oficiálním eshopu Colours.

    Pokud chcete vstupenku zakoupit, vyberte možnost čtyřdenní vstupenky, dole na stránce poté vyberte v kolonce “Máte nějakou slevu?” požadovanou variantu. Zobrazí se vám políčko pro vyplnění čísla karty a jména. Pokud jsou vyplněné informace platné, cena se vám sníží a vy můžete přejít k platbě.

    Jednodenní vstupenky

    Ušetřit můžete také tím, že místo čtyřdenní vstupenky zakoupíte vstupenku jednodenní. Cena na jeden den činí 1990 Kč. Vyberte si, který line-up se vám líbí nejvíce a zakupte si na daný den vstupenku.

  2. Levné vstupenky na Rock for People 2018

    Sbírání kódů

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a dalšíAkce “Objevte více muziky” se nevztahuje jen na festival Colours of Ostrava, ale také na několik dalších festivalů včetně festivalu Rock for People, který proběhne 4. – 6. 7. 2018 v Hradci Králové. Aktuální cena celofestivalové třídenní vstupenky na Rock for People činí 1950 Kč. Od 1. 7. jsou vstupenky za 2200 Kč.

    Pravidla akce s kódy jsou stejná, jak bylo popsáno výše. Při koupi produktů značek Filters, Blue, Activate, Activate Purple Cigarillos, Black, White nebo ShortsAkce na vybraných akcí u hostesek získáváte účtenku, z kterých je vám po zadání do systému vygenerován unikátní kód. Akce je omezená počtem vstupenek, proto dlouho neváhejte.

    Na Rock for People můžete tímto způsobem zakoupit dvě varianty vstupenek – třídenní vstupenku a jednodenní. Pro třídenní vstupenku musíte získat celkem 5 kódů, s kterými se vám cena sníží na 1365 Kč. Registraci proveďte zde.
    V případě, že chcete zakoupit jednodenní vstupenku, stačí vám nasbírat 3 kódy a výsledná cena bude 770 Kč. Více informací a registraci najdete zde.

    Sleva pro zákazníky Komerční banky

    Komerční banka se pro tento rok stala jedním z hlavních partnerů festivalu Rock for People, proto pokud jste klientem Komerční banky, můžete na Rock for People zakoupit výrazně levnější vstupenky. Třídenní vstupenka na festival vás vyjde na pouhých 1560 Kč a třídenní vstupenka + camp plus vyjde na 2080 Kč.

    Na oficiálních stránkách RfP v záložce vstupenky vyhledejte kolonku “ROCK FOR PEOPLE 2018 – KOMERČNÍ BANKA” a vyberte ze dvou variant vstupenek. Ověření probíhá tak, že při platbě budete přesměrováni na platební bránu Komerční banky. Pokud vlastníte u KB účet, systém to zaregistruje a levné vstupenky jsou vaše. S touto slevou můžete zakoupit dvě vstupenky na festival.

  3. Levné vstupenky na Masters of Rock 2018

    Sbírání kódů

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a dalšíPro fanoušky tvrdší hudby je zde festival Masters of Rock, který proběhne od 12. do 15. 7. 2018 v areálu Likérky R. Jelínek ve Vizovicích. Plná cena za celofestivalovou vstupenku je 1950 Kč. I zde ale máte možnost zakoupit levnější vstupenku díky kódům. Sběr kódů probíhá opět stejným způsobem.

    Na festival Masters of Rock stačí nasbírat 3 kódy a čtyřdenní vstupenka vás bude stát pouhých 999 Kč. Akce je také omezena počtem kusů. Více informací a registraci najdete na oficiální stránce akce.

  4. Levné vstupenky na Rock for Churchill 2018

    Sbírání kódů

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a dalšíDvoudenní festival Rock for Churchill probíhá od 24. 8. 2018 do 25. 8. 2018 ve Vroutku u Podbořan. Vstupenka stojí i s poplatky 1049 Kč. Opět máte možnost získat levnější vstupenku díky kódům z akce “Objevte více muziky”. U tohoto festivalu vám stačí nashromáždit 3 kódy a cena vstupenky vás rázem vyjde na pouhých 499 Kč. Registraci a nahrání účtenek pro vygenerování kódů proveďte zde.

  5. Levné vstupenky na Fingers up 2018

    Sbírání kódů

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a dalšíFestival Fingers up proběhne od 29. do 30. 6. 2018 v Morava Kempu Mohelnice. Plná cena vstupenky na celý festival stojí 590 Kč. Pokud chcete využít kempu, zaplatíte ještě navíc 250 Kč čili 840 Kč. Pro levnější vstupenku využijte akce “Objevte více muziky” se sběrem kódů. Stačí vám jenom 3 kódy a vstupenka je vaše za pouhých 295 Kč. Jedná se o vstupenku bez kempu, ten si dokoupíte zvlášť. Registraci účtenek proveďte zde.

    Studentská sleva na kartu ISIC

    Festival myslí na studenty a nabízí slevu 20% pro držitele karty ISIC. Stačí, když si v nabídce kategorií vstupenek vyberete položku Student (ISIC 20% sleva) nebo Student + Camp (ISIC 20% sleva) a do příslušné kolonky zadáte číslo vaší karty, pokud ověření proběhne v pořádku, sleva je vaše.

    Skupinová sleva

    Jedete na festival s partou? Máme dobrou zprávu i pro vás. Můžete využít skupinové slevy. Pro 5 lidí můžete zakoupit hromadnou vstupenku za 2360 Kč (pouze vstupenka) nebo za 3360 Kč (vstupenka + kemp). U obou variant budete mít 5. vstupenku zdarma.

  6. Levné vstupenky na Metronome Festival 2018

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a dalšíMetronome Festival Prague proběhne na pražském Výstavišti v termínu 22. – 23. 6. 2018. Cena vstupenek se odvíjí dle toho, jestli chcete při koncertech stát nebo sedět. Dvoudenní vstupenka na stání vyjde na 2190 Kč a na sezení 2 990 Kč. Za kemp připlácíte ještě 250 Kč. Pokud chcete na festivalu strávit jenom jeden den, zaplatíte 1 390 Kč.

    Sleva pro klienty České spořitelny

    Vlastníte-li účet u České spořitelny, čeká na vás sleva 15 % na jakoukoliv kategorii vstupenky. Pokud chcete slevu využít, přejděte na výběr vstupenek a zaškrtněte nahoře políčko “jsem klient České spořitelny”. Poté si vyberte příslušnou kategorii. Platba vstupenky a zároveň ověření, zda jste klientem, probíhá přes PLATBA 24.

    Sleva pro držitele karet ISIC, ITIC, ALIVE

    Pokud jste držitelem platného ISIC, ITIC, ALIVE průkazu, získáte 10 % slevu na vstupenky dle vašeho výběru. Stačí při výběru vstupenek zaškrtnout políčko “jsem držitelem platného průkazu ISIC, ITIC, ALIVE”. Sleva je kombinovatelná se slevou České spořitelny.

  7. Levné vstupenky na United Islands Of Prague 2018

    Vstup zdarma

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a dalšíUnited Islands Of Prague je úspěšným mezinárodním festivalem, který letos proběhne v termínu 22. – 23. června v pražském Karlíně. V rámci festivalu můžete navštívit více než patnáct hudebních scén a vidět vystoupení 108 interpretů. Tento festival je netradiční tím, že vstup je každý rok zcela ZDARMA, proto pokud nechcete utrácet za vstupenky, ale zároveň byste chtěli navštívit hudební festival, jeďte na United Islands Of Prague. Čekají na vás interpreti rozličných žánrů a skvělá atmosféra.

  8. Levné vstupenky na Votvírák 2018

    Sleva pro držitele ISIC

    Levné vstupenky na hudební festivaly 2018: Rock for People, Colours of Ostrava, Metronome a dalšíNa festival Votvírák, který se bude konat ve dnech 15. až 17. června 2018 na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích, můžete získat slevu 12 % na klubovou kartu STANDARD (vstup a standardní stanové město) nebo na klubovou kartu KOMBI (vstup a stanové město s komfortními službami) v předprodeji sítě Ticketstream. Na jednu kartu můžete zakoupit pouze 1 vstupenku.


p
poplis 14.06.2018 – 20:41

Za pripomenuti stoji, ze na festivalu Votvirak se daji koupit vstupenky na vetsinu velky festivalu v CR s az 80-90% slevou...ale jsou na to desny fronty a listky na konkretni jmeno.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás