Skrblíkův týden: Dětské kolo zdarma, O2 sleva Tescoma a červnová Mallorca za 520 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 21. května 2018
  1. Ryanair: Letenky na červnovou Mallorcu za 520 Kč

    Levné letenky od Ryanairu ve Skrblíkově týdnu zmiňujeme poměrně často. Ale i přesto se jednosměrné letenky na Mallorcu za 9,99 eur jen tak nevidí. Zpáteční letenky vychází v přepočtu na 520 Kč. Letenky je možné rezervovat s odletem z letiště Berlin Schönefeld, aktuálně je k dispozici dost termínů v průběhu celého června. Cena 9,99 eur platí pouze do vyprodání nejlevnějších míst.

  2. ZOOT: Dámské šaty do 599 Kč a prémiové novinky s 15% slevou

    Až do středy 23. května 2018 pořídíte na ZOOT.cz vybrané dámské šaty do 599 Kč. Některé kousky jsou až s 50% slevou. Vybírat můžete z letních, elegantních nebo sportovních střihů. Zároveň na ZOOT.cz dostanete 15% slevu na vybrané modely z nových prémiových kolekcí Pepe Jeans, Calvin Klein, Geox, Tommy Hilfinger nebo Gant. Doručení je zdarma.

  3. Kasa.cz: 4 000 Kč nazpět a dárek za 3 999 Kč k telefonům Samsung

    K nákupu mobilních telefonů Samsung S8, S8+ nebo Note8 dostanete na Kasa.cz dárek v hodnotě 3 999 Kč. Jedná se o černé brýle pro virtuální realitu Samsung Gear VR. Na modely telefonů Samsung S8, S8+ nebo Note8 se dá rovněž využít cashback ve výši 4 000 Kč. Nákup jednoduše zaregistrujete na stránce Samsung-bonus.eu, po schválení vám budou na účet zaslány peníze nazpět. Akce platí do 31. května 2018.

  4. FlixBus: 15% sleva na jízdenku v aplikaci Cool Ticket

    Majitelé chytrých telefonů mohou s aplikací Cool Ticket uplatnit 15% slevu na jízdenky od FlixBusu. Při objednávce stačí zadat unikátní slevový kód, který si jednoduše vygenerujete v aplikaci a sleva je vaše. Současně můžete zkusit soutěžit o další 20% nebo 30% slevu. Stačí si uložit soutěžní kartu a obrátit 2 políčka. Soutěž jsme vyzkoušeli a vyhráli slevu 20 %. Sleva platí na všechny evropské spoje.
    Aplikace Cool Ticket je zdarma pro iOSAndroid.

  5. T.S.Bohemia: Dětské kolo LeGrand zdarma

    Při koupi jízdního kola Kross Level 3.0 nebo Kross Level 5.0 dostanete elektronickou poukázku na nákup vybraného dětského kola značky LeGrand v hodnotě 5 499 Kč nebo 6 299 Kč. Kola, na které se akce vztahuje, najdete na stránkách T.S.Bohemia označená logem „Kolo ke kolu zdarma“. Vybrané modely je možné koupit na splátky bez navýšení. Akce je platná na kola zakoupená do 30. června 2018.

  6. UrbanStore: Nové kolekce bot s 25% slevou

    Pokud se poohlížíte po nových botách, určitě zavítejte na UrbanStore.cz. Boty z nových kolekcí oblíbených značek zde nakoupíte s 25% slevou. Akce se týká dámské a pánské obuvi, v nabídce jsou sportovní modely i boty k běžnému nošení. Vybírat můžete ze značek Polo Ralph Lauren, Lacoste, Adidas, Under Armour, Salomon nebo Nike. Slevu je možné využít až do 3. června 2018.

  7. Lidl: Praktičtí pomocníci do dílny Parkside

    Od čtvrtka 24. května 2018 nabízí Lidl ve svých prodejnách nářadí Parkside. Za super cenu 799 Kč pořídíte Přímočarou pilu 800 W, Sadu bitů a šroubováků včetně nástěnného držáku za 299 Kč nebo Aku úhlovou brusku 12V (2,0 Ah) za 999 Kč. Vybrané produkty jsou již nyní k dispozici na v e-shopu Lidlu.

  8. Pietro Filipi: 20% sleva na celý sortiment

    Sleva 20 % na celý sortiment platí v období od 22. května do 27. května 2018 v kamenných prodejnách a v e-shopu Pietro Filipi. Slevu je možné uplatnit na všechny produkty kromě kolekce Silverline a Outletu. Akci lze kombinovat s jinými slevami, například se slevou na věrnostní kartě.

  9. O2: 20% sleva na nerezové hrnce Tescoma

    Klienti společnosti O2 mohou uplatnit při nákupu nerezových hrnců v kamenných prodejnách a v e-shopu Tescoma 20% slevu. Nabídka platí do 31. května 2018 a lze ji čerpat opakovaně. Slevu je možné využít na nezlevněné nerezové hrnce a sady hrnců, stačí, když si podle návodu na O2ExtraVýhody.cz vygenerujete slevový kód.

  10. Alza: 1/3 ceny ihned, zbytek bez navýšení do 3 měsíců

    Na Alza.cz můžete nakoupit pouze za 1/3 ceny. Zbytek stačí doplatit kdykoli do 3 měsíců. Bez navýšení. Podmínkou je registrace na Alza.cz a v posledním roce minimálně 2 dokončené zakázky alespoň za 5 000 Kč. Ale pozor, pokud zapomenete zbytek kupní ceny uhradit ve stanovené lhůtě, budete za každou výzvu k zaplacení pokutováni částkou ve výši 500 Kč. Alza je také podle kompletních podmínek pro využití služby „Třetinka“ oprávněna strhnout kupujícímu zbývající část kupní ceny přímo z účtu, pokud platil tzv. zapamatovatelnou kartou.

  11. Deichmann: Top akce na dámskou obuv

    V e-shopu Deichmann nakoupíte od úterý 22. května 2018 vybrané modely z aktuální dámské kolekce se slevou. Nabídka potrvá až do 3. června 2018. Doručení je zdarma.

  12. LEO Express: 20% bonus na letní cestování

    LEO Express připravil pro členy Smile klubu příjemný bonus na letní cestování. Stačí si jen dobít kredit ve formě leo korun alespoň za 1 000 Kč a získáte 20 % kreditu navíc. Akce platí do středy 23. května 2018.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás