Tipy z Aliexpressu: 10 stylových slunečních brýlí

Marie Janáčová
Publikováno 26. dubna 2018

Prosluněné dny jsou v plném proudu a málokdo se v tomto čase obejde bez slunečních brýlí. Přichystali jsme pro vás 10 tipů na stylové sluneční brýle z Aliexpressu pro muže i ženy. Neváhejte a objednávejte, léto je za dveřmi.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Letecké brýle

    Nestárnoucí klasika, která je trendy už desítky let. Letecké brýle neboli pilotky byly a jsou oblíbené a doplňují letní sadu doplňků mnoha mužů a žen. Pilotky byly původně navrženy pro americké vojenské piloty, ve 30. letech se z nich ale stal módní hit s ikonickým vzhledem. Pilotky jsou tzv. unisex, mohou je nosit muži i ženy bez rozdílu, tento tvar brýlí sluší všem. Stačí si vybrat barvu. Muži rádi nosí černé či modré varianty, ženy zase barevné jako jsou růžové, žluté atd. U tohoto prodejce můžete vybírat z 13 barevných variant.

    Na Aliexpressu najdete velký počet tvarových i barevných variant leteckých brýlí u mnoha prodejců, ceny se pohybují od pár desítek korun po vyšší částky. I levnější kousky jsou však kvalitativně úplně dostačující k běžnému nošení. Na Aliexpressu vyhledávejte další letecké brýle pod heslem “pilot sunglasses”.

  2. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Brýle ve stylu wayfarer

    Další evergreen mezi slunečními brýlemi, tyhle charakteristicky hranaté brýle zná téměř každý a tvoří neodmyslitelnou součást mnoha šatníků. Jedná se o styl brýlí, které začala prvně vyrábět značka Ray-Ban v 50. letech. Od té doby jsou stále trendy, v současnosti jsou retro kousky ve hře a tyto brýle k nim jednoznačně patří.
    Nyní tento tvar brýlí najdete v mnoha obchodech včetně Aliexpressu. Můžete zde vybírat z mnoha variant barevných i tvarových, s klasickými plastovými obroučky či třeba dřevěnými. Hledejte pod pojmem “wayfarer sunglasses”.

    Stejně jako pilotky jsou i tyto brýle unisex, nosí je muži i ženy v jakékoliv barvě. Uvedený prodejce nabízí 9 barevných variací, vedle klasických černých i brýle s barevnými sklíčky jako je modrá nebo zelená.

  3. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Kulaté brýle “lennonky”

    Brýle, které byly poznávacím znamením Johna Lennona, proto se jim doteď říká lennonky. V posledních letech je jejich znovunavrácení do světa módy opět na vzestupu. Jsou trendy a jsou stylové. Sluší ženám i mužům a koupit je můžete v mnoha různých barevných variantách.

    Na níže přiloženém odkazu prodejce nabízí sedm barevných variant – od klasické černé až po výraznější barvy. Pokud byste chtěli hledat na Aliexpressu další brýle tohoto stylu, zadejte do vyhledávání pojem “lennon sunglasses”.

  4. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Retro brýle

    Další brýle charakteristického tvaru, který jste již jistě zaznamenali, nosili se nejen v devadesátkách, ale i mnohem dřív a nosí se i v současnosti. tyhle brýle se také už poněkolikáté navrací do módy. Jsou typické tím, že mají obroučky pouze v horní části brýlí. Strany jsou spojeny kovovým předělem.

    Stejně jako u předchozích brýlích se jedná o typ unisex, takže vhodné jsou jak pro muže, tak i pro ženy. Jsou univerzální.
    Prodejce nabízí třináct různých barev jak sklíček, tak i obrub – vybírat můžete ze zlaté a stříbrné varianty.

  5. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Asymetrické brýle

    Tyto brýle připomínají brýle letecké, jsou však více hranaté a mají celkově asymetrický tvar sklíček, který je doplněn o tenké obroučky zlaté nebo stříbrné barvy. Výborný originální doplněk, který oživí váš outfit.

    Brýle jsou u tohoto prodejce k dostání v devíti barvách. Tyto brýle jsou spíše dámské, ale v tmavých barvách by se určitě mohly hodit také pro muže. Brýle na Aliexpressu najdete pod pojmy “cat eye sunglasses”, jen se musíte proklikat vícero variantami kočičích brýlí.

  6. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Brýle s rovnými obroučkami

    Tyto brýle jsou podobné brýlím stylu wayfarer, ale mají vrchní obroučky rovné, což jim dodává zajímavý a netradiční vzhled. Sklíčka jsou barevná s lehkým přechodem. Vybírat můžete z devíti barev, od decentnější černé až po výraznější variace včetně tygrované. Dvoubarevné jsou u některých druhů i obroučky. Brýle jsou vhodné pro ženy i pro muže.

  7. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Velké sluneční brýle

    Sluneční brýle větších rozměrů s hranatými geometricky řešenými boky a zlatým zdobením po stranách. Brýle jsou nabídnuty u prodejce ve čtyřech barvách – černá, zlatá, bílá, hnědá. Sklíčka mají lehký barevný přechod, stejně tak některé obroučky.

    Tyto brýle se hodí spíše pro ženy díky zlatým aplikacím na bocích a většímu rozměru sklíček.

  8. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Brýle s tenkými obroučkami

    Brýle s většími zaoblenými (přesto mírně hranatými) sklíčky o šířce 52 mm a s tenkými obroučky. Celková dílka brýlí je 132 mm. Obroučky jsou na výběr z barev z černé, zlaté a stříbrné barvy. Sklíčka jsou černá, modrá, růžová, hnědá a transparentní.

    Hodí se k jakékoliv příležitosti i k běžnému nošení. Jsou elegantní, slušivé a univerzální, vhodné pro muže i pro ženy.

  9. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Kočičí brýle

    Trendy kočičí brýle, které jsou výrazným a originálním doplňkem. Učiní vás nepřehlédnutelnými. Mají prodloužené obroučky do špičatého tvaru připomínající oči kočky. Brýle jsou dámské.

    Tento styl brýlí je stejně jako u některých předešlých brýlí retro kouskem, který se opět vrátil do módy a stal se běžnou součástí dnešní nabídky obchodů. Na Aliexpressu najdete mnoho variant kočičích brýlí, hledejte pod heslem “cat eye sunglasses”.

    U tohoto prodejce můžete vybírat z třinácti barevných variant. Od tmavších klasičtějších barev až po výraznější a bláznivější kousky.

  10. 10 stylových slunečních brýlí z AliExpressu

    Brýle ve tvaru srdce

    Buďte originální, pořiďte si výrazné sluneční brýle, které doplní váš outfit. Tyto bláznivé brýle ve tvaru srdce se budou skvěle hodit na letní akce, na festivaly i na běžné piknikování v parku.

    Brýle u tohoto prodejce mají černá skla, ale různé barvy obrub. Obroučky jsou široké, plastové. Vybírat můžete ze zelené, modré, bílé, růžové, černé atd. Na Aliexpressu najdete i jiné varianty těchto brýlí ve tvaru srdce, a to brýle bez obrouček ve stylu leteckých brýlí nebo se skly s barevnými přechody, stačí hledat pod heslem “heart sunglasses”.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás