Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

Marie Janáčová
Publikováno 5. dubna 2018

Léto se neúprosně blíží a přichází období, kdy většina žen začíná přemýšlet, kde letos koupí pěkné plavky. Zkuste prozměnu objednat plavky z Aliexpress, prodejci mají obrovský výběr plavek všech střihů, barev a vzorů. Jednodílné, dvoudílné, plavky klasické i netradiční, vše zde najdete. Přichystali jsme pro vás 10 tipů na oblíbené plavky z Aliexpress.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Stylové jednodílné plavky

    Jednodílné plavky jsou znovu naplno v módě, pořiďte si tento stylový kousek a můžete se bez obav těšit na léto. Vyberte si z několika designů, které prodejce nabízí. Plavky mají volán přes ramena, který můžete zvolit buď s dekorativním děrováním nebo bez něj. Dále vybírejte z barev, zvolte jednobarevné nebo vzorované plavky. Vzor je v nabídce květovaný, proužkovaný či geometrický. Plavky mají navíc vykrojená záda.

    Velikosti jsou dostupné od S až po XL, padnout by vám měla velikost, kterou běžně nosíte, přesto si raději zkontrolujte tabulku s rozměry, která je v popisu produktu. Plavky jsou vyrobeny z materiálu polyester, elastan a acetát.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Dvoudílné plavky push-up

    Barevné dvoudílné plavky s push-up efektem s ozdobným překřížením. Vrchní díl plavek má ramínka s vázáním za krkem a klasické zapínání s kovovou sponou na zádech. Kromě toho má také ozdobné překřížené pruhy, které se zavazují taktéž na zádech. U spodního dílu plavek je vázání na obou bocích. Jedná se o klasický styl kalhotek v oblíbeném stylu s nízkým pasem.

    Plavky jsou nabízeny v mnoha barevných variantách, jsou jednobarevné i vzorované. Vybírat můžete ve velikostech S až XXL. Tyto plavky si objednaly tisíce spokojených zákaznic a produkt má velmi vysoké hodnocení. Velikost dle pokynů prodejce odpovídá vaší velikosti, kterou běžně nosíte. Materiál plavek je nylon a elastan.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Dvoudílné plavky s krajkou

    Plavky s netradičně střiženým vrchním dílem jsou trendy a spadá mezi ně i tento povedený kousek. Tyto plavky zdobené vyšívanou látkou podobající se krajce jsou k dispozici ve dvou barvách – vínové a černé. Plavky mají vázání za krkem. Dekolt je překrytý výšivkou. Zapínání vrchního dílu je na běžně užívanou kovovou sponku. Podprsenka má jednoduché kulaté vycpávky.

    Kalhotky jsou klasického střihu, po bocích jsou také ozdobené bílou výšivkou. Velikosti jsou nabízeny od S až po XL. Velikost by měla odpovídat vaší obvyklé velikosti, přesto raději zkontrolujte tabulku s rozměry, na Aliexpress je často vhodné kupovat věci o jednu velikost větší. Materiál použitý k výrobě je polyester a elastan.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Různorodé bikiny

    Tento prodejce nabízí 22 druhů dvoudílných plavek. Najdete tu různé střihy, většinou se jedná o trojúhelníkové podprsenky, kalhotky se liší. Vyberte si ze široké škály barev i vzorů. Můžete si zvolit vzor květinový, aztécký nebo plavky v jednoduchých jednobarevných variacích.

    Plavky jsou výrazně levnější než v klasických obchodech. Jediný problém bude s velikostmi, nabízeny jsou ve velikosti od S, ale proti jiným prodejcům jen po L. Dle hodnocení kupujících je vhodné zakoupit plavky o číslo větší, než je vaše běžná velikost. Materiál je polyester.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Jednodílné zeštíhlující plavky

    Stahovací jednodílné plavky s dekorativním překřížením látky, které opticky zeštíhluje postavu, proto se hodí i pro ženy s plnoštíhlou postavou. Jsou navíc nabízeny i v nadměrných velikostech, a to až po 4XL. Mají hlubší výstřih a silnější ramínka. Jsou nabízeny v sedmi barvách, z toho je jedna varianta s puntíkovaným vzorem černobílé barvy. Ostatní plavky jsou jednobarevné, vybírat můžete z modré, zelené, černé, fialové či oranžové.

    Prodejce uvádí, že velikost padne taková, jakou běžně nosíte, ovšem je zde pro jistotu tabulka s přesnými rozměry. Materiál je u těchto plavek uveden polyester a elastan. Produkt objednalo více než 2000 zákaznic, které plavky hodnotilo velmi pozitivně.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Pletené plavky

    Dvoudílné plavky zaujmou především pletenou podprsenkou, která je v trojúhelníkovém stylu. Prodejce nabízí 18 variant těchto pletených plavek, můžete si vybrat z nejrůznějších barev a vzorů, střih podprsenky je vesměs podobný. Dále prodejce nabízí i několik plavek jiného druhu. Vrchní díl pletených plavek je vždy jednobarevný, zato kalhotky můžete vybírat s různými vzory, které k vrchnímu dílu barevně ladí. Většina kalhotek má na bocích šňůrky na zavazování a často mají květinový vzor.

    Plavky jsou nabízeny ve velikostech S až L, jejich cena se liší v závislosti na druhu a velikosti plavek. Začíná na 208 Kč$9.41 a končí na 250 Kč$11.32. Materiál plavek je u různých druhů plavek odlišný, zahrnuje ale bavlnu, polyester, elastan a nylon.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Bandeau dvoudílné plavky

    Další dvoudílné plavky, tentokrát s podprsenkou ve stylu bandeau – podprsenka bez ramínek. Vrchní díl plavek je tvarovaný. Najdete zde varianty úplně bez šňůrek, ale i se šňůrkou, která vede z prostředku plavek a zavazuje se za krkem, šňůrka se však dá odejmout. Některé vrchní díly mají ozdobný zlatý detail v podobě řetízku. Spodní díl plavek má různé barvy a vzory a má vázání na bocích, které jsou zakončené módními třásněmi. Některé kalhotky mají navíc kolem vrchního lemu volánek.

    Celkem můžete u tohoto produktu vybírat z 24 barevných a střihových variant. Velikosti jsou od S po L. Použitým materiálem je polyester a elastan.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Jednoduché dvoudílné plavky

    Vrchní díl plavek je rovného střihu s tenkými ramínky. Vzadu má zapínání na klasickou kovovou sponu. Kalhotky jsou brazilského střihu. Plavky jsou nabízeny v mnoha jednobarevných variacích – bílá, červená, černá a světle růžová atd. Velikost můžete vybírat z S až XXL. Materiál je nylon a elastan.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Jednodílné plavky s odhalenými zády

    Tyto jednodílné plavky jsou jednoduchého střihu s tenkými ramínky a s klasickým střihem kalhotkové části. Výstřih je hluboký s výstřihem do V. Zadní část plavek je vykrojená s lehkým šněrováním. Košíčky mají vyjímatelné vycpávky. Na výběr je několik jednobarevných variant (žlutá, fialová, modrá, bílá atd.) a velikosti od S do L. Materiál je nylon, polyester a elastan. Velikost si raději překontrolujte v tabulce s rozměry v detailu produktu.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10× dámské plavky již od 137 Kč

    Retro plavky s vysokým pasem

    Vrchní část plavek je ve stylu crop top (krátkého tílka) se zavazováním za krkem a výrazně tvarovanými košíčky. Spodní díl plavek jsou kalhotky s vysokým pasem. Plavky mají květinový potisk, celkem můžete vybírat z pěti variant.

    Velikosti jsou k dostání od S po XXL. V detailu produktu je tabulka s rozměry, kde je i přesně popsáno, jak postavu změřit. Materiál plavek je elastan a polyester.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás