Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatů

Marie Janáčová
Publikováno 29. března 2018

Léto se kvapem blíží a žádná žena neodolá nákupu slušivých šatů. Aliexpress je plný stylového oblečení, které je často mnohem levnější než v našich obchodech. Prodejci nabízí šaty aktuálních trendů a jejich nabídka je vskutku široká. Vyhledali jsme pro vás 10 tipů na dámské šaty nejen na léto, pro které určitě najdete ve svém šatníku místo.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Maxi šaty

    Maxi šaty jsou v současné době neodmyslitelnou součástí šatníku mnoha žen. Skvěle se hodí na dovolenou, na svatbu, ale i na procházku městem nebo posezení ve vašem oblíbeném podniku.

    Tyto maxi šaty z Aliexpress jsou speciální tím, že mají variabilní vázaní a díky tomu je můžete nosit pokaždé jinak, jednou si je uvážete za krkem, podruhé na jedno rameno, jindy na obě ramena a jindy je můžete nosit bez ramínek. Celkem máte až 15 možností, jak tyto šaty nosit, všechny možnosti nošení naleznete v popisu produktu.
    Navíc si můžete vybrat z mnoha barev (žlutá, růžová, modrá, bílá atd.).

    Šaty můžete zakoupit ve velikosti S až XL. Na Aliexpress se řiďte vždy tabulkou s rozměry, často bývá oblečení menší, než ve standardních obchodech. Vhodné je také prozkoumat záložku s hodnocením produktu, tam můžete vidět, jaké velikosti si ženy objednávaly a porovnat je s přiloženými fotografiemi, které kupující ke svému hodnocení nahrály.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Krajkové šaty

    Slušivé krajkové šaty využijete nejen na společenské události, skvěle se hodí i na běžné nošení. Šaty jsou áčkového střihu v délce nad kolena, mají krátké rukávky a horní část je průhledná, pouze s krajkou.

    Nabízeny jsou ve třech barvách – červená, modrá a černá. Škála velikostí je široká, a to od S až po 5XL.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Vyšívané šaty

    Výšivky se vrátily do módy a zaplňují obchody s oblečením ve všech možných podobách. Pořiďte si netradiční vyšívané šaty z materiálu připomínající šifon. Šaty se skládají ze dvou částí. První částí je spodnička, která má střih klasických rovných šatů na ramínka, druhou částí je průhledný přehoz, který je pošitý květovaným vzorem a obléká se na spodničku. Šaty jsou krátké a mají tříčtvrteční rukávy. Skvěle se budou hodit na party, ale i na jakoukoliv jinou příležitost.

    Nabízeny jsou ve dvou barvách, pro fanynky tmavých barev je tu černá varianta a pro ženy, které dávají přednost světlým barvám, je k dispozici barva bílá.

    U těchto šatů je poštovné 26 Kč$1.17.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Boho květované šaty

    Květované potisky a boho šaty jsou trendy a nosit se budou jistě i v nadcházejícím létě. Boho šaty mají evokovat styl hippie, volnost a nesvázanost. V kombinaci s dlouhým střihem šatů navíc vypadají opravdu stylově. Vyzkoušejte tyto šaty, které jsou asymetrického střihu – vpředu krátké, vzadu dlouhé. Mají krátké rukávky a žabkování ve vrchní části.

    Na výběr máte ze čtyř barev šatů – černá, bílá, béžová a rudá. Velikosti jsou dostupné od S až po XL.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Basic přiléhavé šaty

    Jednoduché vkusné šaty by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Tyto šaty jsou vhodné k nošení do práce, na večeři, na party i jen tak do města. Šaty jsou jednobarevné, klasické, mají však velmi přiléhavý střih, což je činí nepřehlédnutelnými. Mají dlouhý rukáv, který vypadá slušivě, i když je shrnutý do tříčtvrteční délky. Výstřih je kulatý.

    K dispozici jsou tři barvy – černá, šedá a cihlová. Velikosti jsou na výběr od S až do XXL.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Šaty na party

    Na party se hodí šaty netradičního střihu, ve kterých v klubu zaručeně vyniknete. Vyzkoušejte tyto zajímavě řešené šaty. Jsou přiléhavé, klasického rovného střihu. Ve vrchní části však mají velmi výrazně řešený dekolt. Geometrické prostřihy jsou nápadné a jsou zvýrazněny tím, že jsou zakončeny rolákovým krkem. Netradiční spojení vypadá ve výsledku velmi zajímavě a rozhodně budete v těchto šatech na party hvězdou.

    K dostání jsou ve třech barvách – v klasické černé, v roztomilé růžové a formálnější zelené. Velikosti jsou k dispozici v S až Xl. Poštovné u těchto šatů je 36 Kč$1.63.

    Cena šatů se liší v závislosti na barvě a velikosti, začíná na 92 Kč$4.18 v zelené barvě ve velikosti S.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Košilové šaty

    Rozverné košilové šaty na knoflíčky jsou vhodné k běžnému nošení. Ideální jsou do školy i do práce, ale využijete je i při jiných příležitostech. Mají dlouhý rukáv a jsou poměrně krátké. Jsou také lehce asymetrické, zadní část je o pár centimetrů delší. Na bocích nechybí taky zajímavý rozparek pro oživení. V pase najdete vázání, ze kterého můžete vykouzlit mašli nebo suk.

    Šaty můžete zakoupit ve čtyřech barvách – v černočervené, zelenočervené, červenočerné a bílé. Velikosti má prodejce od S do XL.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Vintage šaty

    Vintage je stále v módě a spadají sem i tyto šaty. Šaty vypadají formálně, ale nenechte se zmást, parádu s nimi uděláte kdekoliv, mají rovný střih a tříčtvrteční rukávy, které jsou na koncích rozšířené. Vzadu mají šaty zapínání na zip.

    Kulatý výstřih, délka nad kolena, jemný károvaný vzor a neutrální šedá barva, to vše tvoří jednoduchý, ale zároveň velmi zajímavý celek, ve kterém zaujmete. Šaty se hodí na jaro nebo podzim, ale i na letní večery.

    Jsou k dostání v šedé barvě s bílými detaily a ve velikostech S až XL.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Formální šaty

    Šaty jsou chytře řešené, mají dvě spojené části, první částí jsou přiléhavé šaty, druhou částí je horní díl, který vypadá jako sako s tříčtvrtečními rukávy, je to však součást šatů, o pravé sako se nejedná. Šaty jsou tedy dva v jednom a mají výrazný potisk s velkými bílými květy. Ideální jsou do práce, ve které je vyžadován formální dress code. Hodí se ale i na pracovní schůzku, pohovor nebo jiné příležitosti ve všech ročních obdobích.

    Šaty jsou nabízeny v tmavé barvě, přičemž sako je buď tmavomodré, červené nebo žluté. Z velikostí můžete vybírat S až 4XL. Cena začíná na 247 Kč$11.18.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 stylových dámských šatům

    Společenské šaty se zlatým zdobením

    Tyto originální šaty se budou hodit na všechny společenské události včetně plesů. Šaty mají po celé délce výrazné zlaté detaily a vyniknou na každé akci. Délka šatů je po kolena a rukávy jsou tříčtvrteční, jedná se však o lehký materiál připomínající šifon, který má neprůhlednou spodničku. Spodnička je kratší než průhledný vršek, kontrolujte si velikosti dle tabulky s rozměry, aby vám spodnička nebyla příliš krátká. Šaty mají překřížený dekolt, též zdobený zlatými aplikacemi.

    V pase jsou šaty stahovací a od pasu dolů jsou volné a splývavé. Vybrat si můžete z tělové a černé barvy a z velikosti S až XL. Materiál je polyester.


H
Hana 01.04.2018 – 14:56

Prosím, nedávejte na vaše stránky upoutávku CK Delfín. Je to jedna z nejdražších "cestovek" a určitě není vhodná pro seniory +55. Před 2 lety byla známá s touto CK na Sicílii a skončilo to hromadnou stížností. Např. k moři se museli dostat po zdolání 160 schodů. Byli tam i senioři na invalidním vozíku a neměli možnost se k moři vůbec dostat. Jelikož známá byla ještě se dvěma kamarádkama ( všechny 73 let), cestu k moři absolvovaly pouze 1 x a potom to vzdaly. Jezdím 3 x ročně k moři, ale tuhle nespolehlivou a nejdražší cestovku bych si určitě nevybrala. Proto si myslím, že na stránkách Skrblíka nemá co dělat. Hezké svátky přeje Chlebníčková

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 01.04.2018 – 21:14

Dobrý den, Hano, děkujeme za podnět. Jen na vysvětlenou: Zobrazené inzeráty nevybírá Skrblík, ale automat společnosti Google na základě mnoha faktorů. Často se mohou zobrazit třeba inzeráty od zadavatelů, jejichž internetové stránky jste v minulosti navštívila. Každému ze čtenářů se tak může zobrazovat (a ve většině případů i zobrazuje) jiná reklama. :)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás