mBank: Získejte bonus 500 Kč za otevření účtu

Redakce
Publikováno 4. února 2018

mBank vyplácí do 30. dubna 2018 bonus 500 Kč klientům, kteří si otevřou nový bankovní účet a splní jednoduchou podmínku: Během probíhajícího a následujícího měsíce provedou v součtu alespoň 5 plateb kartou. Minimální výše transakce není stanovena.

Nabídka se vztahuje na bezplatné mKonto, studentský účet #navlastnitriko i na podnikatelské mKonto Business. Založit účet u mBank lze online přes internet, smlouvu vám na libovolnou adresu přiveze kurýr.

mKonto: Účet zdarma od mBank

Vedení bankovního účtu mKonto je zdarma, bezplatné jsou také všechny příchozí a odchozí platby, inkasa a trvalé příkazy.

K účtu je vydávána bezkontaktní platební karta, která je vede zdarma v případě měsíčního obratu plateb ve výši alespoň 1 500 Kč. Pokud kartou utratíte méně, strhne se vám v daném měsíci 29 Kč. Výběry z tuzemských i zahraničních bankomatů ve výši alespoň 1 500 Kč jsou zdarma, použít můžete přístroj libovolné banky.

Výhodou je nízký poplatek 25 Kč za příchozí a odchozí SEPA platby, nevýhodou horší kurzy pro zahraniční platby.

#navlastnitriko: Studentský účet od mBank

mKonto #navlastnitriko je bankovní účet pro studenty ve věku od 15 do 18 let. Vedení účtu je zdarma, všechny příchozí a odchozí platby jsou zdarma a to samé platí o bezkontaktní platební kartě.

První tři výběry z libovolného tuzemského bankomatu jsou bezplatné, za každý další se platí 29 Kč. Výběry v zahraničí jsou zdarma u částek nad 1 500 Kč.

Po dovršení 18 let je účet #navlastnitriko automaticky převeden na bezplatné mKonto.

mKonto Business: Podnikatelský účet od mBank zdarma

Bankovní účet pro podnikatele mKonto Business je veden zdarma bez podmínek. Bezplatné jsou všechny příchozí a odchozí platby, za každou SEPA platbu se platí jen 25 Kč.

Vedení bezkontaktní platební karty je zdarma, pokud objem transakcí dosáhne alespoň 1 500 Kč měsíčně. V opačném případě se z účtu strhne 29 Kč. Zdarma jsou výběry z libovolného bankomatu ve výši alespoň 1 500 Kč, za každý výběr nižší částky zaplatíte také 29 Kč.

Výhodou je možnost požádat o bezplatný kontokorent po 6 měsících aktivního používání účtu, mínusem jsou nevýhodné směnné kurzy pro transakce v cizí měně.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás