Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

Lenka Rutteová
Publikováno 22. listopadu 2017

Sezóna lyžování a snowboardingu se blíží. A vzhledem k tomu, že doprava z Číny pár týdnů zabere, je nutné začít objednávat včas. Zde je pár tipů, co by se na letošní sezónu mohlo hodit.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Buďte nepřehlédnutelná!

    Barevný vzor se na sjezdovce hodí vždy. Ať jste mistryní v lyžování nebo teprve s tímto sportem začínáte, výrazné oblečení zajistí, že vás vždy a všude uvidí včas.

    A je jedno, jestli proto, aby vás obdivovali, jak vám to suprově jde, anebo jen proto, aby uhnuli do bezpečné vzdálenosti a nechali vás při vaší první velké jízdě projet.

  2. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Základní vrstvu nikdy nepodceňte

    V lyžování, ale vlastně při jakémkoliv jiném sportu je vždy důležité, jakou vrstvu si dáte přímo na tělo. Jak bude odvádět pot, jak se bude podílet na ochlazování vašeho těla anebo zda dopustí, aby na vás váš vlastní pot zůstal a v nejhorším případě i vychladnul.

    Tahle POLARTEC souprava se báječně hodí právě jako první vrstva. Rychle schne a pot převede do vyšší vrstvy oblečení.

  3. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Základní vrstvu doplníte vhodnými ponožkami

    Lyžařské ponožky jsou velkou vědou. Dokáží toho totiž hodně. Jednak zahřívají nohy, respektive u nich drží teplo, dále odvádějí pot a také poskytují nohám náležité pohodlí.

    A přestože je tento model určen mužům, najdou se i velikosti ryze ženské: 35 – 39. Ponožky jsou k dispozici do velikosti 45.

  4. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Ani pánové by neměli být k přehlédnutí

    Být dobře viděn, zejména tehdy, když se vy a vaše okolí pohybujete vyšší rychlostí a v podstatě bez větší ochrany těla, je základem bezpečného sportování. Takže se, pánové, neofrňujte nad sytě oranžovou barvou a směle do ní!

    Pokud byste se v tak zářivém outfitu necítili na sjezdovce dobře, celkový výsledek můžete utlumit tmavší bundou, která je také v nabídce.

  5. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Na lyže i na motorku

    Pokud v zimě jezdíte nejen na lyžích, ale i na motorce, plácnete touhle koupí dvě mouchy jednou ranou. Rukavice jsou totiž protiskluzné, voděodolné, propouštějí ven pot, neprofouknou, ale hlavně jsou záhřevné, a to až do minus třiceti stupňů. Hodit se vám tedy budou jak na svahu, tak na zimních výletech na motorce.

    Rukavice neproklouznou na řídítkách, ani na tyčích. Va nabídce je spousta barevných provedení.

  6. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Bez helmy nikdy!

    Ani není nutno zde zdůrazňovat, že návštěva sjezdovky bez lyžařské helmy je velkým rizikem. Lyžování i snowboarding jsou přece jen poměrně rizikovým sportem, a tak je helma prostě nutností. Zde jsou v nabídce helmy pro různé velikosti hlav, konkrétně S:52-55CM, M:55-58CM, L:58-61CM, XL:61-64CM. Helma je poměrně lehká, váží jen okolo 370 g. Je ergonomická a při jízdě přirozeně větrá. Nabízena je 24 barvách a vzorech!

    Prodejce ji navíc balí do speciálního ochranného vzduchového obalu, takže se rozhodně nestane, že by vám přišla domů poškozená.

  7. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    A co pod helmu?

    S běžnou čepicí byste to nevyhráli, takže se raději poohlédněte po ochranných prvcích, které poskytnou zahřátí a ochranu proti větru a sněhu nejen pro hlavu samotnou, ale i pro krk a obličej. V nabídce je mnoho různých obličejových masek, tato je v jedné univerzální velikosti a je dostupná v mnoha vzorech a barvách.

    Pokud si masku pořídíte, jistě ji později využijete i například na motorku nebo na kolo.

  8. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Brýle jsou nutné stejně jako helma

    Bez brýlí to na svazích také nejde. A když už je nutné je koupit, proč se také trochu nezaměřit i na to, jak vypadají! COPOZZ brýle jsou vyrobeny z dvojí vrstvy, zajišťují ochranu proti UV záření, ale také zajistí, že přes ně vždy uvidíte – nemusíte se totiž bát žádného zamlžování.

    A to ani tehdy, když budete opravdu hodně zpocení! Modely jsou unisex, takže se můžete se svými protějšky dokonale sladit.

  9. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Ochrana těch nejohroženějších partií

    Speciální podpůrné lyžařské spodní kalhoty od GSOU SNOW vás pevně obejmou a zajistí lepší stabilitu jak v kolenou, tak v centru vašeho těla, tedy bederní páteři. Nemusíte se pak tolik bát, že si nesprávným pohybem nebo při pádu natáhnete vaz v koleni, vyhodíte plotýnku či ještě něco horšího. V nabídce jsou velikosti S/M a L/XL.

    Vybírat můžete i z různých barevných provedení. Technologie je inspirovaná hokejem.

  10. Tipy z AliExpressu: 10 tipů na vybavení na lyže a snowboard

    Na závěr i trocha zábavy

    Pořizování lyžařské výbavy není tak úplně zábavou. Člověk víc přemýšlí, než že by se bavil. A tak se potom na svahu můžete vy anebo vaše děti odreagovat ježděním na nafukovacích bobech, které ještě ke všemu svítí.

    Použít je pak můžete i v létě na vodě, takže je budete rozhodně využívat častěji než samotné lyže.


Y
Yco 05.12.2017 – 09:26

Tie COPOZZ okuliare som objednal minulý rok pre deti a sú super. Dnes by mali z colnice doraziť aj mne. ;)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás