5 triků, jak ušetřit v A3 Sportu

Lenka Chládková
Publikováno 12. září 2020

A3 SportA3 Sport je český řetězec se sportovním oblečením a vybavením. Na českém trhu působí od roku 1993 a v současné době provozuje e-shop A3sport.cz a více než 70 kamenných prodejen v ČR, v Německu a na Slovensku. Většina provozoven se nachází v obchodních centrech a nákupních galeriích, čemuž je přizpůsobena i otevírací doba. Prodejny A3 Sport jsou obvykle otevřeny 7 dní v týdnu.

A3 Sport nabízí široký výběr dámského, pánského a dětského sportovního oblečení, obuvi a doplňků. Zastoupeny jsou značky jako Adidas, Nike, Under Armour, Puma, Converse, Vans nebo Crocs. V sortimentu najdete specializované oblečení a obuv pro různé druhy sportů, například funkční oblečení na běh, jógu, fitness vybavení, fotbalové dresy, oblečení pro volný čas, plavky, sportovní batohy, tašky, doplňky a mnoho dalšího. Kompletní sortiment najdete zde.

  1. 5 triků, jak ušetřit v A3 Sportu

    Sledujte akční nabídku A3 Sport

    V kamenných prodejnách a e-shopu A3 Sport najdete zlevněné značkové oblečení a obuv až o 70 %. Všechny slevy, výprodeje a akční nabídky objevíte na oficiálních stránkách A3 Sport.

    Nejvýraznější slevy najdete na hlavní straně pod záložkou A3 Sport slevy, které lze snadno vyfiltrovat pomocí tlačítka “Sleva 50–70 %”. Zboží v nabídce je pravidelně obměňováno a doplňováno.

  2. Registrujte se do Zákaznického klubu A3 Sport

    Do Zákaznického klubu A3 Sport se lze registrovat vyplněním jednoduchého formuláře na stránkách A3 Sport. Za registraci získáte uvítací voucher v hodnotě 100 Kč, který je možné uplatnit v e-shopu i kamenných prodejnách A3 Sport. Poukaz přijde automaticky na e-mail, který je uveden v registraci.

    Na každého člena zákaznického klubu čeká A3 Sport sleva 5 % na další nákup v e-shopu i kamenné prodejně. K dalším výhodám členství patří speciální bonusové vouchery a individuální slevové kupony. Zároveň budete mít 

  3. Slevové kupóny A3 Sport

    Před plánovaným nákupem zkontrolujte na našem webu, zda nejsou k dispozici slevové kupóny A3 Sport. Obchod je může během časově omezených akcí, zveřejňovat také na svém webu.

  4. Doprava zdarma z A3 Sport

    V A3 Sportu je doprava zdarma u objednávek v hodnotě nad 2 000 Kč. Doručení objednávky do 2 000 Kč prostřednictvím České pošty vyjde na 65–89 Kč. Přesná částka závisí na tom, zda si zásilku necháte doručit jako balík na poštu, balík do ruky, nebo do Balíkovny.

    PPL či Zásilkovna balíček doručí od 65–99 Kč (výdejní místo, nebo doručení na adresu). Za dobírku se připlácí 31 Kč. Osobní vyzvednutí na prodejnách je zdarma.

  5. Sledujte sezónní výprodeje a speciální akce

    Na výprodeje, speciální slevy a další zajímavé akce v prodejnách A3 Sport vás může upozornot naše pravidelná rubrika Skrblíkův týden. Nový přehled slev vychází vždy v pondělí.

    Sezónní výprodeje v A3 Sport

    Sezónní výprodeje se vždy týkají velkého množství zboží z celého sortimentu. Slevy činí až 70 %, nabídka zlevněného zboží je vystavena na stránkách A3 Sport.

    Partnerské akce

    A3 Sport se pravidelně účastní nákupních akcí jako jsou například Dny Marianne, OnaDnes, Shopping Fever a Black Friday. Obvykle je nabízena sleva 20 % na nezlevněné položky a 5% sleva A3 Sport na již zlevněné zboží.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy a triky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás