Tipy z AliExpressu: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

Lenka Rutteová
Publikováno 3. srpna 2017

Kdo by nechtěl mít ložnici krásnou, ale zároveň i pohodlnou a plnou pozitivní energie? A k tomu ještě i chráněnou proti obtížnému hmyzu či proti nočním nehodám batolete, které stále ještě spí s námi v posteli? Kdo touží po výše vyjmenovaném, jistě stojí za to pouvažovat nad aliepressním nákupem. Nákupy z Číny nejsou nic složitého, pomůže vám náš návod jak nakupovat na AliExpress.com.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Začněme tím hmyzem

    Pohodlné spaní se absolutně neslučuje s komáry, kteří dokáží proměnit noc v otřesný zážitek. Jestli nechcete trávit noci zababušení pod peřinou od hlavy až k patě, ale naopak se chcete pohodlně vyspat bez komářího bzučení a protivných štípanců, bude nutné pořídit sítě do oken, včetně toho v ložnici.

    Že máte atypická okna, na která se rámy se sítěmi těžko pořizují? To ničemu nevadí – síť z Aliexpressu je univerzální. Jen nalepíte budoucí rám sítě okolo okna, k němu přilepíte síť. A to, co přečnívá, prostě odstřihnete. Hotovo. Za jeden a půl dolaru.

  2. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Chránič na matrace se hodí i při nadměrném pocení

    Chrániče na matrace se hodí nejen při přítomnosti batolete, které občas pročůrá plenu, ale také tehdy, když na matraci spí lidé se zvýšenou potivostí. Přestože se to na první pohled nemusí zdát, je pyžamo i ložní prádlo dennodenně obdařováno poměrně velkým množstvím našeho potu. Většinou zvládne zůstat právě v pyžamu a v povlečení nebo v pratelné svrchní vrstvě matrace.

    Ty pravidelně vyměňujeme a pereme. Ovšem jádro matrace takto udržovat nedokážeme a zakládáme si na roztočí kolonie. Pokud tomu chceme zabránit, účinně nám pomůže právě chránič matrací. A tento je s dostatečně velkou okrajovou plochou, takže jej okolo matrace pohodlně zajistíme. A je k dispozici sedm rozměrů – na matrace pro jednoho i na matrace pro dva. Podle rozměrů se odvíjí i cena, která je od deseti a půl až po sedmnáct a půl dolaru.

  3. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Co na okna zevnitř?

    Stálým hitem ložnic jsou záclony a závěsy, kterými okna nejen dekorujeme, ale chráníme i proti zvědavým pohledům z okolí. Ani současná doba rolet a žaluzií je nedokázala nijak výrazně upozadit. Jak záclony, tak závěsy musíme nad okna nějak pověsit. To vyřešíme kovovými tyčemi, na které navlékneme kroužky a do nich zavěsíme háčky na záclony či závěsy.

    Jenže na garnýžových tyčích bývá kroužků většinou pomálu, záclony se pak nepěkně prověšují, o závěsech ani nemluvě. Jestliže i vám chybějí kroužky na garnýžové tyče, můžete si tady objednat kroužky v různých barvách a velikostech, od 15 až po 35 kusů v balení. Balení vždy za 15 dolarů, pokud koupíte více než 5 balení a dovybavíte celý dům, je množstevní sleva 10 procent.

  4. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    A ještě skřipce! Nebo háčky?

    Kroužky na kovové garnýžové tyče už máme, ale bez háčků nebo sřipců to nepůjde. Ty totiž nejsou součástí předchozího balení kroužků. Proč? Protože si lze vybrat právě mezi skřipci a navlékacími háčky na garnýžové kroužky. Také za 15 dolarů za balení, přičemž jsou možnosti výběru z několika barev a velikostí. Balení je od 15 po 35 kusů a množstevní sleva 10 % také při koupi více než pěti balení.

  5. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Rádi před spaním myslíte na své nejbližší?

    Tak si myšlenky podpořte povedenými rodinnými fotkami. Anebo si na zeď dejte jiné pro vás krásné obrázky. A abyste je neměli pověšené jen tak, bez ladu a skladu, pořiďte samolepku stromu, na jehož větve si fotky jakoby zavěsíte.

    Samolepku lze dotvarovat dle vlastního vkusu, je totiž rozkouskovaná tak, aby byla co nejflexibilněji nastavitelná. Pevně daný je vlastně pouze kmen a hlavní výhony, zbytek už závisí na vás. Součástí jsou i samolepící rámečky, do kterých pak fotografie umístíte.
    Strom rodiny, přátelství či jiných vámi oblíbených obrázků pořídíte za necelých osm dolarů.

  6. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Chrní partner či partnerka jako poleno?

    Tak ho nebo ji vybavte originálním polštářem, aby byl dojem dokonalý. Nejde o polštář, na kterém by se dalo spát celou noc – na to si pořiďte ten z paměťové pěny, který najdete pod tímto polenem.
    Tohle je originální a praktický doplněk do postele, díky kterému se vám bude před spaním dobře číst kniha, nebo si s ním vypodložíte kolena v poloze na boku. Možnosti použití jsou omezeny pouze vaší fantazií.

  7. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Polštář s pamětí

    Ortopedické polštáře jsou dobrým vynálezem pro každého z nás, kdo potřebuje ve spaní podepřít krční páteř. Tento je potažen bambusovým povlakem a vyroben z paměťové pěny. Ta má úžasnou schopnost vracet se po zátěži do své původní polohy, tedy do tvaru, v jakém byla vyrobena.

    Jejím použitím si jednak ušetříme natřepávání polštářů, jednak si zajistíme, že polštář bude mít stále stejný tvar. Takže ti, kdo rádi usínají ve stejné poloze, budou mít klidnější večery bez nutnosti navracet polštář do tvaru, který vyhovuje. Polštář bude vždy připraven. Navíc ho pořídíte za necelých 10 dolarů.

  8. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Potkat každé ráno úsměv hned v ložnici? Není to nemožné!

    Když si pořídíte smajlíkový polštář a vyberete toho správného smajlíka, budete mít hned po ránu pohled na dokonale rozesmátý obličej, dostanete pusu, případně se budete dívat na emotikon potící se smíchy. Vybrat ale můžete i zcela opačné naladění. Ovšem, pozor, nálada získaná na začátku dne dělá hodně! Nejen polibek může být za tři a půl dolaru váš.

  9. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Světelný smog je téměř všude

    A pokud se mu v noci chcete vyhnout, pořiďte si pásku na oči. Tahle, prodávaná za necelé 4 dolary, je dokonce tvarovaná přímo na obličej tak, aby po něm v noci neklouzala, ale abyste naopak měli po celou noc zajištěnu dokonalou tmu na spaní.

    Spánkový hormon melatonin se totiž jinak než ve tmě dost těžko tvoří. Ale naše tělo ho nutně potřebuje. A jestliže jsme si dokonale prosvětlili noci pouličními lampami a hlavně dost neuváženým nasvícením památek, musíme si tmu zajistit jinak. Například spací obličejovou páskou za necelé 4 dolary.

  10. Tipy z AliExpress: 10 zajímavých věcí pro vaši ložnici

    Po ránu hned do měkkého

    Rádi si ráno stoupnete do měkkého? Co třeba kobereček s velmi vysokým a velmi měkkým vlasem? Zajistí vašim nohám pohodlí hned od prvního doteku s podlahou. Toto srdíčko má rozměry 50×60 cm. A když si jich pořídíte víc (jedno stojí něco přes šest a půl dolaru), můžete po nich odkráčet až do koupelny.


D
Dokr 03.08.2017 – 13:44

Kde jsou odkazy na jednotlive produkty na aliexpressu?

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 03.08.2017 – 13:47

V každém boxíku je odkaz Zobrazit na Aliexpressu :)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás