Skrblíkův týden: Výprodej v Ikea, slevový kupón Albert, 1+1 sluneční brýle zdarma

Lenka Chládková
Publikováno 5. června 2017

Přinášíme výběr z nezajímavějších akcí a slev pro nadcházející týden:

  1. Ikea: Výprodej se slevou až 70 %

    Do 14. června 2017 v Ikea probíhá výprodej vybraných produktů. Se slevou je možné pořídit nábytek, vybavení do kuchyně a na zahradu, doplňky, dekorace, osvětlení, nebo zboží z dětské Ikea. Výrobky ve výprodeji se dají zakoupit pouze osobně ve vybraném obchodním domě, online prodej není možný. Kompletní seznam zlevněného zboží najdete zde.

  2. A3 Sport: Letní výprodej

    V e-shopu a kamenných prodejnách A3 Sport byly zahájeny výprodeje se slevami až 70 %. Akce platí na vybraný sortiment oblečení, obuvi a sportovních doplňků. Zastoupeny jsou například značky Adidas, Nike, Salomon, Under Armour, Vans, Converse nebo Crocs. Slevy probíhají do 31. července 2017 nebo do vyprodání zásob.

  3. FOKUS optik: 1+1 sluneční brýle zdarma

    Za nákup slunečních brýlí u FOKUS optik dostanete druhé zdarma, pokud uplatníte slevu z programu O2 EXTRA výhody. Vybírat můžete například ze značek Ray-Ban, Polaroid, Dior, Gucci nebo Tommy Hilfiger. Zdarma jsou vždy levnější brýle. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi nebo slevami, a nelze ji uplatnit v e-shopu. Nabídka platí do 16. července 2017.

  4. Cebia: 70% sleva na zabezpečení vozu

    Společnost Cebia u příležitosti přesídlení na Prahu 4 připravila akci na zabezpečení vozu formou značení autoskel s mimořádnou 70% slevou. Slevu uplatníte pomocí kuponu, který je k dispozici zde, ten stačí vytisknout a předložit v novém sídle společnosti Cebia, spol. s r.o., BB Centrum, budova Alpha, Vyskočilova 1461/2a, Praha 4. K zabezpečení obdržíte ještě jeden kupon na tutéž službu zdarma. Za cenu 510 Kč včetně DPH získáte nejefektivnější zabezpečení na trhu pro 2 vozy.
    Jestliže nemůžete přijet do Prahy, pak stejné zabezpečení s 50% slevou získáte na jednom z autorizovaných pracovišť Cebia po předložení kuponu na slevu. Konečná cena je 850 Kč. Seznam autorizovaných pracovišť je k dispozcici zde.

  5. Albert: 50 Kč na další nákup

    Pokud do 27. června 2017 nakoupíte v supermarketech nebo hypermarkettech Albert za více než 500 Kč a zaplatíte kartou Visa, získáte slevový poukaz v hodnotě 50 Kč. Ten je možné uplatnit do 31. července na nákup libovolného zboží v kterékoli z prodejen Albert.

  6. Billa: Nová slevová knížka

    Na pokladnách v Bille je k dispozici nová slevová knížka za 200 BILLA bodů. Součástí je například 20% sleva na hračky v kamenných prodejnách HM Studio hračky a Sparkys, 1+1 vstupenka zdarma do PREMIERE CINEMAS Praha Hostivař, Olomouc, Teplice nebo 23% sleva na veškerý sortiment v e-shopu SONY, AEG a Elektrolux.

  7. Dr.Max: Opalovací krémy Uriage Bariésun 1+1 zdarma

    Dr. Max nabízí akci na opalovací krémy francouzské značky Uriage Bariésun. Přípravky Uriage jsou vhodné pro všechny typy pleti, zajišťují vysokou ochranu před UVA, UVB a disponují vysokým ochranným faktorem. V nabídce jsou i přípravky pro děti. U opalovacích krémů Ladival probíhá podobná akce, zde je možné koupit tři výrobky za cenu dvou. Cena nejlevnějšího produktu bude odečtena přímo z košíku. Akce platí do 30.6.2017.

  8. FlixBus: Mobilní aplikace FlixBus

    V AppStore je možné zdarma stáhnout aplikaci FlixBus. Přes aplikaci si rychleji rezervujete jízdenky, budete pravidelně a ihned dostávat informace o novinkách, změnách a zpožděních. Při nástupu pak postačí předložit jízdenku z mobilního telefonu. Navíc vždy budete včas informováni o speciálních akcích a exkluzivních slevách u FlixBusu.

  9. Neoluxor: 1+1 kniha z edice Světový bestseller

    Do 30. června v knihkupectví Neoluxor dostanete k vybraným knihám z edice Světový bestseller druhou levnější zdarma. Pokud si vyberete více knih v sudém počtu, každou druhou budete mít zdarma. Slevy se nesčítají, nelze je tedy kombinovat s jinými akcemi. Akce platí pouze v kamenných prodejnách a také na pokladnách Knižního klubu.

  10. Euronics: 10% sleva na malé spotřebiče

    V rámci programu T-mobile Našim pro radost lze získat 10% slevu na malé elektrospotřebiče v prodejnách Euronics. Slevu je možné uplatnit opakovaně na vybrané produkty v e-shopu a v kamenných pobočkách. Platnost kuponu je do 30. června 2017.

  11. Okay: Výprodej se slevami až 53 %

    V Okay nakoupíte vybrané spotřebiče se slevou až 53 %. Nabídka je opravdu velká, za výprodejové ceny lze pořídit malé a velké spotřebiče, telefony, tablety, televize, fototechniku, notebooky a mnoho dalšího. Akce trvá do 20. června 2017 v e-shopu i v kamenných obchodech.
    Před koupí doporučujeme porovnat ceny na Heuréka.cz, ne všechny slevy značí výhodnou koupi.


S
Sleva 05.06.2017 – 22:21

Okay: Výprodej se slevami až 53 % Koss PORTA PRO - Okay, sleva 53% - 991 Kč Koss PORTA PRO - Heureka od 818 Kč . . . To jste placeni za reklamu nebo proč lžete? Ano, vybral jsem jeden produkt, ale mohl bych pokračovat. To prostě chcete vydat nějaký článek, tak napíšete do Googlu slevy a hodíte sem první neexistující slevy, které najdete? Nebo Vám tyto výhodné nabídky posílají samotní prodejci? Doporučuji zaměřit se také na Alzu, ti mají tyto extra výhodné slevy pořád... . . . Přinášíme výběr z nezajímavějších akcí a slev pro nadcházející týden: FlixBus: Mobilní aplikace FlixBus. A nejste tu od toho Vy, abyste čtenářům ty opravdu výhodné slevy hlídali? . . . https://www.skrblik.cz/blog/flixbus-5-000-zpatecnich-autobusovych-jizdenek-za-50-kc-vcetne-poplatku/ Za tenhle článek bych Vás pochválil, za ten dnešní určitě ne.

Odpovědět

S
Slevy 06.06.2017 – 09:56

Vaše emailová adresa zůstane utajena. Urážlivé nebo nicneříkající komentáře rovnou mažeme. :-) Doporučuji místo komentářů mazat i nicneříkající články...

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 06.06.2017 – 13:03

Nejsme placeni za reklamu a žádní prodejci nám nic neposílají. "Ano, vybral jsem jeden produkt, ale mohl bych pokračovat." Já jsem pokračoval. Lednička Samsung - nejlevnější v Okayi. Lednička Gorenje - nejlevnější v Okayi, Mallu a Euronics.

Odpovědět

S
Slevy 06.06.2017 – 23:43

Petr Novák: V pořádku, jenom mě to trochu vytočilo. Většinou, pokud se jedná o známějšího prodejce s reklamou například v TV, jen těžko od něj můžeme čekat opravdovou slevu, a i když se u nich odehrává nějaká ta sleva, kdy je u nich zboží levnější než u konkurence, tak jsou procenta většinou přestřelená z nějaké jejich vybrané ceny. Co se reklamací týče, není to u Okay zrovna růžové, ale díky za reakci :)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás