Skrblíkův týden: Do Chorvatska za 2 980 Kč, víkendová jízdenka po ČR za 229 Kč a 10% sleva do Nextu

Lenka Chládková
Publikováno 29. května 2017
  1. Baťa: 30% sleva na sportovní obuv

    Dámské a pánské sportovní boty Adidas, Nike, New Balance, Vans nebo Diesel pořídíte s 30% slevou na stránkách bata.cz. Pro uplatnění slevy stačí zadat kód SPORT2017CZ v posledním kroku objednávky. Akce platí do 4.6. 2017, slevu nelze kombinovat s jinými akcemi.

  2. RegioJet: Do Chorvatska a zpět za 2 980 Kč

    Pokud si koupíte u RegioJet zpáteční jízdenku do Splitu, bude vás stát pouze 2 980 Kč. Cena platí pro odjezdy z Prahy, Brna, Bratislavy a Vídně do 10.6.2017. Jízdenky lze zakoupit online v rezervačním systému, přes mobilní aplikaci, na prodejních místech RegioJetu a STUDENT AGENCY.

  3. Albert: Sleva 30 % na letní kolekci Cherokee

    Ve vybraných hypermarketech Albert v těchto dnech probíhají 30% slevy na letní kolekci značky Cherokee. Akce je platná do 6.6.2017.

  4. Neoluxor: 25% sleva na celý nákup

    Knihkupectví Neoluxor chystá rekonstrukci pobočky na Chodově, z tohoto důvodu zde můžete až do 18.6.2017 nakoupit knihy a další zboží s 25% slevou. K nákupu navíc získáte poukaz na nákup knih v nově zrekonstruované pobočce. Akci nelze kombinovat s jinými slevami a nevztahuje se na Knižní klub.

  5. Takko: Za registraci do V.I.P. Programu poukaz na 125 Kč

    Takko pro své zákazníky připravil věrnostní V.I.P. program. Za registraci do 7.6.2017 získáte poukázku na nákup zboží v hodnotě 125 Kč. Členům věrnostního klubu budou pravidelně zasílány slevové kupony.

  6. Electroworld: 10 % bodů zpět na Věrnostní kartu

    Pro věrné zákazníky Electroworldu je přichytána speciální akce. Za nákup vybraných produktů je možné získat až 10 % z pořizovací ceny na Věrnostní kartu Electro World. Nasbírané body lze využít při dalším nákupu jako slevu. Věrnostní karta Electro World přináší i jiné výhody, jako například okamžitou výměnu zboží do 1 000 Kč nebo telefonické vyřízení reklamace.

  7. České dráhy: Skupinová víkendová jízdenka od 229 Kč

    České dráhy nabízí pro rodiny s dětmi víkendové jízdenky za skvělé ceny. Skupinová víkendová jízdenka platí na jeden den v sobotu, v neděli nebo ve státní svátek pro 5 osob. Na jednu jízdenku mohou současně cestovat až 2 dospělí a až 3 děti do 15 let. Jízdenka není omezena počtem kilometrů nebo počtem použitých vlaků. Skupinové víkendové jízdenky jsou dostupné v několika variantách, a to pro zvolený region, pro celou ČR a kombinované s městskou hromadnou dopravou. Regionální jízdenky se prodávají od 229 Kč, jízdenky pro celou ČR jsou za 679 Kč.

  8. Kasa.cz: 10% sleva na spotřebiče Whirlpool

    Na pračky, ledničky, mikrovlnky a další spotřebiče Whirlpool Kasa.cz poskytuje slevu 10 %. Slevu uplatníte v prvním kroku objednávky, do kolonky „Uplatnit slevový kód“ napište WHLVB10 a z ceny se automaticky odečte 10 %. Kasa.cz navíc zajišťuje k vybraným velkým domácím spotřebičům dopravu zdarma.

  9. F&F: 20% sleva na dětskou módu

    V hypermarketech Tesco a samostatných prodejnách F&F zakoupíte s 20% slevou dětské a kojenecké oblečení, obuv a doplňky. Nabídka platí na vybrané kousky, mezi kterými nechybí stylové šaty, sukně, šortky, trička a další letní oblečení.

  10. Lidl: Letní kolekce Lupilu, grilování a nářadí do dílny

    Na tento týden Lidl připravil hned několik zajímavých nabídek. Od 29. května začíná letní dětská móda Lupilu, ve které se nabízí například dvě trička za cenu 129 Kč, dvoje šortky za 129 Kč nebo tepláky za 149 Kč. Od 1. června bude v Lidlu možné pořídit vybavení na venkovní grilování, přenosný bezkouřový gril na dřevěné uhlí za 1 490 Kč, sadu grilovacích nástrojů za 249 Kč nebo kotlový gril za 799 Kč. Současně začíná kampaň Dílna, díky které bude v nabídce Lidlu Li-Ion aku vrtací šroubovák 12 V za 999 Kč, kufřík se sadou nářadí za 1 490 Kč nebo pájecí sada za 199 Kč.

  11. Next: 10% sleva na dětský sortiment

    Na Den dětí 1. června bude v prodejnách Next pro zákazníky s věrnostní kartou připravena sleva na celou dětskou kolekci ve výši 10 %. Děti se během nakupování mohou zapojit do soutěží, k dispozici budou sladkosti, balónky a omalovánky. Zároveň můžete za nákup vyhrát celoroční rodinný vstup do ZOO podle vašeho výběru.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás