Skrblíkův týden: Valentýnské nabídky, lyžařské oblečení ve slevě a mytí nádobí půl roku zdarma

Marie Zbořilová
Publikováno 6. února 2023

Valentýn je tady a s ním i vlna slev na dárečky pro vaše drahé polovičky. Z valentýnských akcí se můžete těšit například v Notinu, Rossmannu nebo A3 sportu. To však není vše, stále probíhá spousta finálních zimních výprodejů a navíc nesmíme opomenout akci v Planeu, kdy máte šanci získat kapsle do myčky na celý půlrok zcela zdarma.

  1. Rossmann: 50 % sleva na všechny parfémy

    V rámci Valentýnské nabídky v prodejnách Rossmann se můžete těšit z jedinečné akce 50 % na všechny parfémy. Udělejte své drahé polovičce radost a nakupte vůně od 11. února 2023 za skvělé ceny. Nabídka platí až do valentýnského dne na značky Quess, Karl Lagerfeld, Lacoste nebo s`Oliver.

    Akce platí od 11. února 2023 do 14. února 2023.

  2. Notino: Valentýnské líčení se slevou 15 %

    Vyčarujte look, kterému nikdo neodolá s valentýnským líčením z Notino. Na jejich stránkách nyní najdete různé produkty pro výjimečné rande nebo jinou důležitou událost.Notino slevový kód makeup15 vám navíc zprostředkuje slevu 15 % a můžete tak vytvořit skvělý look, kterému nikdo neodolá, a to i z pohodlí domova.

    Akce platí v rámci Valentýna, tak dlouho neváhejte ať ji nepromeškáte.

  3. Takko: Dodatečné akce na zlevněné zboží

    Už vám docházejí možnosti v tom, co si ráno obléct a zdá se vám, že stále nosíte ty stejné kousky? Takko má řešení. Nyní v jejich prodejnách nebo na internetových stránkách nakoupíte zlevněné produkty ještě navíc se slevou až 50 %. Vybírat můžete z doplňků, dětského, dámského nebo pánského oblečení.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  4. Tchibo: Výrazné slevy na zimní a lyžařské oblečení

    Jste připraveni na sjezdovku? Zima ještě není u konce a stále máte čas, podívat se někam na hory. Na e-shopu Tchibo nyní najdete zlevněnou nabídku na zimní a lyžařské oblečení jako jsou rukavice, bundy, termoprádlo nebo lyžařské kalhoty. Moc dlouho neváhejte, ať si tuto senzační nabídku nenecháte ujít.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  5. Planeo: Mytí nádobí půl roku zdarma

    Nebaví vás umývat nádobí? Nevadí, kupte si myčku od značky Bosh na Planeo a dopřejte tak svému nádobí tu nejlepší péči v mytí a sušení. Nyní navíc získáte dárek v podobě kapslí FINISH na šest měsíců úplně zadarmo.

    Akce platí od 1. února 2023 do 31. března 2023.

  6. Douglas: Až – 25 % na všechny vůně

    Vybírání perfektního dárku pro své milované je vždy těžkou zkouškou. Douglas však vytvořil skvělou valentýnskou nabídku, ve které najdete tipy na dárky pro něj i pro ni. Vybírat můžete z pečujících mlék, kůr, olejů, vůní, ale i specializovaných balíčků a setů. Na jejich e-shopu navíc najdete rady, jak správně vybrat parfém nebo na co se zaměřit při výběru toho nejoriginálnějšího dárku, který potěší.

    Akce platí do 14. února 2023.

  7. Leoexpress: Jízdenky se slevou 75 %

    Naštvalo vás zdražení jízdného a kvůli tomu jezdíte méně často za rodinou? S Leoexpress takový problém mít nemusíte. Jejich jízdenky jsou pro děti, studenty a seniory stále se slevou 75 %. Při nákupu se vám strhne sleva 50 % a poté navíc zpětně dostanete 25 % v leo kreditech, které můžete uplatnit na další cestování.

    Akce platí do odvolání pro děti, studenty a seniory.

  8. Sportisimo: Zimní zboží s extra slevou 20 %

    Sportovní vybavení, oblečení, lední brusle nebo doplňky na zimní radovánky, to vše najdete ve Sportisimo. Nyní si pro zákazníky připravili slevu 20 % na veškeré zlevněné i nezlevněné zimní oblečení.

    Nabídka je omezená a platí jen do vyprodání zásob, nejpozději však do 12. února 2023.

  9. Bibloo: Finální výprodej až 70 %

    V Bibloo najdete módní oblečení, doplňky, kabelky nebo dokonce obuv od známějších i levnějších značek. Nyní se můžete těšit z jejich akce velké finální výprodeje, kdy najdete spousty vybraných produktů se slevou až 70 %. V rámci ještě větších slev si připravili akci – 20 % s Bibloo slevovým kódem EXTRA20 na vybrané zboží. Tak hurá na nákupy.

    Akce je časově omezená.

  10. A3 sport: 2 kousky = 20 % zdarma

    Oblečení a obuv na sport, ale i běžné nošení, to vše najdete v A3 sport. Nyní lze v rámci valentýnské nabídky získat slevu 20 % při nákupu dvou a více vybraných produktů. Akce platí i na zlevněné produkty a máte tak jedinečnou příležitost pořídit značky Adidas, Reebok, Vans a spoustu dalších za skvělé ceny.

    Akce platí od 1. února 2023 do 9. února 2023.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás