Skrblíkův týden: 15% sleva na vlasové produkty, prémiová zimní obuv i za polovinu a 20% sleva na kuchyňské doplňky

Aneta Susedíková
Publikováno 16. ledna 2023

Máme za sebou polovinu ledna a vy jste si ještě pořád ničím neudělali radost? Dnes máte možnost to napravit. Pořiďte si za výhodnou cenu obuv, kuchyňské doplňky nebo si užijte odpočinek ve voňavé koupeli s relaxační solí, kterou teď pořídíte jen za polovinu.

  1. Notino: 15% sleva na vlasové produkty

    Krásným vlasům už nestojí nic v cestě. Na Notino právě probíhá 15% akce na všemožné produkty na vlasy. Pro uplatnění slevy stačí v košíku připsat slevový kód ve znění: “hair15”.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  2. H&M: Největší slevy online

    Už nějakou dobu probíhá výprodej oblečení a doplňků v H&M, každý týden však překvapují většími a většími slevami. Výprodej probíhá pouze online a nikdo netuší, kdy skončí.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  3. Dr.Max: Hity týdne

    Každý týden překvapuje Dr.Max příjemnými slevami, které platí pouze sedm dnů. Tentokrát je v akci Sunar Complex 8 pack za 219 Kč/kus, a také Ibuprofen 400 mg 100 tablet za 119 Kč.

    Akce platí do 22. ledna 2023.

  4. Luxor: Knižní výprodej pokračuje

    Ještě stále máte možnost nakoupit si v Luxoru zásobu knížek, nebo třeba diář. Až 80% slevy budou na webu probíhat až do konce ledna 2023.

  5. Lidl: Slevy na různé produkty

    Na e-shopu Lidl najdete kategorii, ve které se to slevami jen hemží. A jaké produkty v akci můžete koupit? Oblečení, užitečné doplňky do domácnosti a také různé pomocníky do kuchyně.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  6. Bonami: Narozeninové slevy

    Oblíbený e-shop s nábytkem a doplňky do domácnosti, Bonami, slaví 10 let na trhu, a při této příležitosti si pro své zákazníky přichystal slevy, které dosahují výše až 50 %. Akce se vztahuje na víc než 17 000 produktů!

    Akce platí do 31. ledna 2023.

  7. Bibloo: Akce na prémiovou zimní obuv

    Až 50% slevu si můžete ulovit na Bibloo, které aktuálně nabízí prémiovou zimní obuv v akci. Značky jako Michael Kors, Steve Madden nebo Geox už nemusíte kupovat v plné ceně.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  8. Tescoma: 20% sleva na vše

    Každý chce mít kuchyňské potřeby od Tescomy. Teď se to může stát skutečností! Po celý týden až do 23. ledna 2023 si můžete při nákupu nad 699 Kč zakoupit na e-shopu cokoliv s 20% slevou – stačí zadat slevový kód ve znění TST23.

  9. Sportisimo: Výprodej

    Ať už nejraději lyžujete, chodíte na procházky a nebo upřednostňujete spíš plavání, bude se vám líbit probíhající výprodej ve Sportisimu. Na své si přijde každý (ne)sportovec!

  10. Rossmann: Sleva měsíce na koupelové soli

    Už jen do konce ledna 2023 probíhá obrovská akce, která je jako dělaná pro milovníky relaxačních koupelí. Všechny koupelové soli, oleje a bomby koupíte za polovinu. Stačí být členem Rossmann Clubu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás