Skip Pay dává až 2 000 Kč na první nákup, za používání karty přidá 1 000 Kč

Hana Volencová
Publikováno 14. prosince 2022

Poslední vánoční dárky nebo třeba občerstvení na silvestrovské oslavy můžete pořídit úplně zadarmo. Každý klient, který si od 1. listopadu do 31. prosince 2022 u Skip Pay pořídí bezplatný Plus účet, může využít bonus 1 500 Kč nebo 2 000 Kč na první nákup a potom získat ještě dvakrát 500 Kč jen za placení Skip kartou, kterou k Plus účtu automaticky dostane.

  1. Skip Pay dává až 2 000 Kč na první nákup, za používání karty přidá 1 000 Kč

    Jak získat slevu až 3 000 Kč se Skip Pay

    V období od 1. listopadu do 31. prosince 2022 si potřebujete založit Plus účet u Skip Pay. Založení i vedení účtu je zdarma a zvládnete to z domova. Následně musíte splnit dva kroky.

    1️⃣ Sleva až 1 500 Kč nebo 2 000 Kč na první nákup po registraci

    Slevu až do výše 1 500 Kč získáte automaticky na první nákup se Skip Pay po založení Plus účtu. Nakoupit můžete v jakémkoli z partnerských obchodů, který akceptuje metodu Skip Pay.

    Nic dalšího už dělat nemusíte. Svůj nákup najdete v přehledu vašich nákupů v zákaznické zóně nebo v aplikaci, kde bude do pár dní automaticky zlevněn až do výše 1 500 Kč. Objednávku do 1 500 Kč tak máte kompletně zdarma, z vyšší částky dostanete slevu ve výši 1 500 Kč.

    Pokud první nákup provedete kompletně u CZC.cz, tak se nákup zlevní dokonce o rovné 2 000 Kč.

    2️⃣ Další bonus 2x 500 Kč během prvních dvou měsíců za placení Skip kartou

    Následnou odměnu ve výši 2x 500 Kč dostanete za uložení Skip karty do mobilního telefonu nebo chytrých hodinek do 14 dnů od získání účtu Plus a za 5 nákupů provedených s touto kartou během prvních a druhých 30 dnů. Nakoupit můžete kdekoli, kde přijímají karty.

    Založit účet a získat bonus

    Za každý z těchto dvou měsíců vám při splnění uvedených podmínek Skip Pay zašle e-mailem slevový kód na 500 Kč, který uplatníte v klientském účtu při platbě celého vyúčtování.

  2. Co to je Skip Pay

    Skip Pay (dříve Mallpay) je tzv. fintech start-up, který funguje pod křídly ČSOB a zaměřuje se na trochu jiný způsob nakupování, placení a bankovnictví.

    Jeho prvním produktem byla odložená platba pro online nákupy, kdy platíte jen za to zboží, které si doma v klidu prohlédnete, vyzkoušíte a následně i necháte. Na zaplacení potom máte 14 nebo 50 dní podle toho, který účet u Skip Pay využíváte.

    Jiným produktem od Skip Pay je služba Třetina, s níž si platbu za zboží v hodnotě 3 000 až 15 000 Kč můžete zdarma rozložit do tří bezúročných splátek. První třetinu zaplatíte hned a další dvě se automaticky strhnou za 30 a 60 dní od nákupu nebo je můžete kdykoli předčasně doplatit rovněž bez jakýchkoli poplatků.

  3. Účet Plus od Skip Pay

    Účet Plus, jehož bezplatné založení i vedení Skip Pay nabízí, umožňuje platit až do limitu 50 tisíc korun bez toho, aby byly tyto peníze propojeny s vaším účtem, je to tedy o něco bezpečnější než běžné placení.

    Jde o tzv. účet s ověřením. Svoji registraci, která zabere asi 10 minut, dokončíte ověřením ve svém internetovém bankovnictví, aby se potvrdila vaše identita a úvěruschopnost. Vše ale zvládnete z domova.

    K účtu dostanete kartu Mastercard, se kterou nakoupíte ve všech e-shopech nebo v kamenných obchodech v Česku i v zahraničí, a tato Skip karta funguje na principu kreditky. Kartu si navíc snadno uložíte do telefonu nebo hodinek, a to ještě dříve, než vám přijde do schránky její plastová podoba.

    Na zaplacení své útraty z poskytovaného limitu 50 000 Kč máte vždy 50 dní, bez úroků a poplatků. Útratu vyrovnáte kartou nebo převodem z vašeho běžného účtu. Poplatky platíte, jen pokud si potřebujete tuto platbu odložit ještě na později. Potom jsou to 3 Kč za každou stokorunu a měsíc.

    Současně s vedením účtu Plus získáváte ještě další bezplatné výhody, jako je prodloužení záruky na 3 roky či pojištění zboží nad 1 500 Kč proti rozbití a krádeži.

    Z Plus účtu můžete také převádět peníze bez poplatků na jakýkoli účet vedený v České republice a se Skip kartou můžete vybírat peníze zdarma ze všech bankomatů ČSOB v Česku a všech bankomatů v zahraničí.

    A právě pokud si tento účet Plus založíte nově v období od 1. listopadu do 31. prosince 2022, můžete na první nákupy využít ony slevy v celkové výši až 2 500 Kč, respektive až 3 000 Kč. Pokud však klientský účet Plus zrušíte dříve než za 12 měsíců od připsání slevy, bude vám sleva zpětně odebrána.

  4. Obchody, u nichž nakoupíte se Skip Pay

    Platební metodu Skip Pay už naleznete u více než 11 000 e-shopů. Nejpopulárnější jsou např. Mall, Albi, Trenýrkárna, Slevomat, nově se přidaly třeba Vivantis nebo Tescoma.

    Konkrétní obchod si můžete vyhledat v seznamu zapojených obchodů.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás