Skrblíkův týden: Akce na vánoční stromeček, vánoční dárky až o 70 % levněji a soutěž v Tescu

Aneta Susedíková
Publikováno 5. prosince 2022

Je tu další Skrblíkův týden a s ním akce na vánoční stromeček, plno tipů na výhodné nákupy vánočních dárků a také tip na to, jak získat Štědrý los v Bille. Jste připraveni?

  1. Baťa: Nakupte více, zaplaťte méně

    Potřebujete nové boty? Pak se vám určitě bude líbit nová akce od prodejce Baťa. Výše slevy se odvíjí od toho, za kolik nakoupíte. Při nákupu nad 2 000 Kč dostanete slevu 250 Kč, nad 3 500 Kč je sleva 500 Kč a při nákupu nad 5 000 Kč je sleva 1 000 Kč. Akce se vztahuje na dámské, pánské i dětské věci a také na kabelky.

    Akce platí pouze do vyprodání zásob.

  2. Ikea: Vánoční stromeček za akční cenu

    Stejně jako loni, i letos Ikea nabízí vánoční stromeček za akční cenu. Za stromeček zaplatíte 699 Kč, a pokud jste členem Ikea Family, tak dostanete dárkový poukaz na 350 Kč, který můžete využít od 2. ledna do konce března 2023 na svůj příští nákup

    Maximálně si můžete koupit 10 stromečků. Akce platí do vyprodání zásob.

  3. Tescoma: Stovky zlevněných produktů

    Potřebujete dárky pro nadšence do kuchyňských doplňků? Nebo doplnit zásoby věcí, které vám chybí pro ničím nerušené pečení vánočního cukroví? Mrkněte se na e-shop Tescomy, která aktuálně nabízí desítky až stovky akčních produktů.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  4. Zoot: Výprodej oblečení i doplňků

    Zimní bundy, svetry, čepice, obuv a další koupíte na Zootu levněji díky akčním cenám. Výprodej se vztahuje na dámské i pánské věci a klidně tam můžete nakoupit i vánoční dárky, protože kdo by nechtěl o Vánocích ušetřit?!

    Akce platí do vyprodání zásob.

  5. Notino: 50% slevy na vánoční dárky

    Vánoce se blíží a vy už letos nákup dárků určitě nenecháte až na poslední chvíli. Jedna z věcí, které druhým pod stromečkem často darujeme, je kosmetika! A právě proto Notino nabízí až 50% slevy na všechny produkty, které se perfektně hodí pod stromeček. Sleva se vztahuje na kosmetiku, parfémy a doplňky stravy.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  6. Parfémy.cz: Dárkové sady

    Když už jsme zmínili parfémy, tak nemůžeme zapomenout na dárkové sady, které nabízí e-shop Parfemy.cz. Všechny jsou zabalené v krásných designových krabičkách a často nechybí ani voňavé tělové mléko či sprchový gel. Mrkněte se!

    Akce platí do vyprodání zásob

  7. Dr.Max: 25% sleva na značku Bioderma

    Lékárna Dr.Max nabízí akci na značku Bioderma. Při nákupu dvou produktů této značky získáte 25% slevu na svůj nákup. Na výběr je ze spousty produktů, například pleťové čisticí gely, hydratační krémy nebo opalovací krémy.

    Akce platí do 15. prosince 2022.

  8. Billa: Štědrý los

    Pokud v Bille nakoupíte od 30. 11. 2022 do 31. 12. 2022 nad částku 599 Kč, dostanete tzv. Štědrý los – a každý vyhrává! Mezi výhrami je sleva v příštím nákupu na určitý produkt, sleva na celý nákup a nebo dárek.

    Akce platí do 31. 12. 2022 a kompletní pravidla naleznete na www.billa.cz.

  9. UrbanStore: Až 70% vánoční slevy a extra sleva k tomu

    Vánoční dárky můžete pořídit na UrbanStore, který nabízí až 70% vánoční slevy a aktuálně i extra slevu, kterou dostanete při zadání slevového kódu ve znění “VANOCE”.

    Akce platí do vyprodání zásob.

  10. Tesco: Vánoční soutěž

    Máte rádi soutěže? V Tescu zrovna jedna probíhá, a to o vánoční balíček produktů Finest. Stačí pouze uhodnout, kolik stály produkty z balíčku, o který se soutěží. Tesco vybere 10 výherců ve čtvrtek 8. 12. 2022.

    Přečtěte si veškeré podmínky soutěže zde.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás